Softver za vozila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za vozila

Softver za vozila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za vozila - softver Univerzalnog računovodstvenog sustava koji automatizira interne aktivnosti prijevoznika, uključujući računovodstvo i kontrolu vozila koja čine njegov proizvodni fond. Vozila su detaljno opisana u transportnoj bazi podataka koju programski generira kako bi uzela u obzir Vašu učinkovitost i udobnost pri odabiru rute, čime se određuju zahtjevi vozila za uspješno izvršavanje obveza. U ovoj bazi podataka vozilo je prikazano odvojeno za traktor i prikolicu, za svaki je naveden njegov državni registarski broj, navedeni su dokumenti s oznakom roka valjanosti i svi radovi koji su izvedeni u ovom poduzeću, kao i Navedeno je očekivano razdoblje pregleda i/ili održavanja, a priložen je popis prethodnih popravaka. , uključujući zamjenske dijelove i datume takvih zamjena.

Softver vozila i vozača čini sličnu osnovu za cjelokupno vozačko osoblje koje zauzvrat navodi same vozače i brojeve vozačkih dozvola s naznakom razdoblja valjanosti, sve letove obavljene u ovoj tvrtki i ukupno iskustvo kao vozač , dostupne kvalifikacije i informacije o rezultatu liječničkog pregleda, budući da profit poduzeća ovisi o stanju vozila i zdravlju vozača - ovo stavlja softver pod vašu automatiziranu kontrolu. Čim istekne nečiji rok, softver vozila i vozača šalje obavijest nadležnoj osobi o potrebi razmjene dokumenata, uzimajući u obzir plan rada, koji su dodijeljeni vozilu ili vozaču, jer sve mora biti u red.spremni za početak sljedećeg putovanja.

Softver za vozila i vozače izrađuje plan rada za cijelu flotu, uzimajući u obzir postojeće ugovore i vremena prijevoza u skladu s ugovorima, a uključuje i tekuće narudžbe kupaca izvan ugovornih sporazuma. Za obračun novih narudžbi u softveru vozila i vozača, formira se aplikativna baza podataka u kojoj se pohranjuju svi zahtjevi kupaca, uključujući izračun troška pruženih usluga, budući da ćete s tim zahtjevima moći nastaviti raditi kasnije u kako biste ipak privukli kupca na svoju implementaciju.

Za izradu aplikacije u softveru za vozila i za vozača otvara se poseban prozor u koji upravitelj unosi podatke o pošiljatelju, teretu i primatelju, pri čemu se podaci ne unose tipkanjem na tipkovnici, već odabirom željenu jednu opciju iz padajućeg izbornika ugrađenog u polje za popunjavanje, koje već sadrži nekoliko opcija odgovora vezanih uz narudžbe kupca za koje se vrši prijava, budući da softver vozila i vozača automatski unosi pohranjene podatke iz prethodnih narudžbe ako se Kupac ne prijavljuje prvi put. U slučaju prvog poziva, softver vozila i vozač će automatski preusmjeriti iz prozora za narudžbe u prozor za registraciju kupca, jer je to primarna operacija, a zatim će se također vratiti u prozor za narudžbe za nastavak registracije.

Time će vrijeme popunjavanja biti nekoliko sekundi, a popunjen obrazac će automatski dati cijeli paket dokumentacije koja prati transport, što je vrlo važno, jer o kvaliteti ovisi kvaliteta dostave, pa tako i vrijeme. vaše pripreme. Saznaje da montažer ne gubi vrijeme zaposlenika koji obavljaju ovaj posao, niti troši na formiranje bilo kakvih dokumenata, budući da je sada ta odgovornost softverska - sva tekuća dokumentacija tvrtke automatski se sastavlja do određenog datuma, na temelju podataka dostupnih u softveru i uz automatski odabir obrazaca čiji su modeli ugrađeni u softver.

Sastavljeni dokumenti udovoljavaju svim zahtjevima i namjenama, njihov format odgovara službeno odobrenom i distribuiran na području gdje proizvođač automobila posluje. Ti dokumenti uključuju financijska izvješća i modele ugovora o pružanju usluga, sve vrste računa i otpremnica, zahtjeve za dobavljače i statistička izvješća za industriju.

Treba napomenuti da softver obavlja mnoge funkcije, oslobađajući zaposlenike proizvođača automobila od njih, smanjujući troškove rada i pojednostavljujući interne procese, što ne može ne utjecati na konačni financijski rezultat. Osim toga, USU softver je jedini softverski proizvod u ovoj cjenovnoj kategoriji koji analizira trenutne aktivnosti proizvođača automobila, generirajući analitička i statistička izvješća na kraju svakog izvještajnog razdoblja, što omogućuje daljnje povećanje dobiti namjernim prilagođavanjem procesa na temelju identificiranih čimbenika utjecaj na njihov nastanak, uključujući pozitivne i negativne učinke.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Sve narudžbe iz baze naloga odvojene su statusom, svaka ima svoju boju, zahvaljujući kojoj upravitelj vizualno kontrolira stupanj transporta, štedi radno vrijeme.

Stanje i njegova boja mijenjaju se automatski - na temelju podataka dobivenih od koordinatora i vozača, koje oni unose u svoje elektronske dnevnike tijekom rada.

Prilikom unosa novih podataka automatski se preračunavaju prethodni pokazatelji koji su izravno ili neizravno povezani s promjenom trenutnog stanja.

Korisničke funkcije uključuju samo bilježenje radnih očitanja i izvedenih operacija, izvješće o spremnosti zadatka, sav rad u osobnim dnevnicima rada.

Razdvajanje korisničkih prava predviđeno je radi zaštite vlasničkih informacija, kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima koji predstavljaju poslovnu tajnu.

Za odvajanje prava korisnika koristi se sustav kodova - svakom dodjeljuju svoje korisničko ime i lozinku, informacijski prostor ograničavaju u okvire nadležnosti.

Rad u osobnim dnevnicima rada osigurava osobnu odgovornost za informacije koje korisnik objavljuje - one moraju odgovarati stvarnosti.

Rukovodstvo proizvođača automobila redovito pregledava radne zapise pristupa i koristi funkciju revizije kako bi pojednostavnio postupak i istaknuo ažuriranja.

Softver uspostavlja određenu subordinaciju između podataka iz različitih kategorija informacija, poboljšavajući kvalitetu računovodstva i eliminirajući lažne informacije.

Kada zaposlenici rade zajedno na softveru, nema sukoba oko spremanja podataka - višekorisničko sučelje eliminira ovaj problem na poslu.

Kod lokalnog pristupa Internet nije potreban, ali je neophodan za rad zajedničke informacijske mreže u kombinaciji aktivnosti udaljenih računovodstvenih struktura.

Prisutnost jednostavnog sučelja koje je lako za navigaciju čini automatizirani sustav dostupnim svima, uključujući osobe bez korisničkog iskustva, što je pogodno za tvrtku.

Privlačenje osoblja iz proizvodnih pogona jamči spremnost da kao izravni izvršitelj unesete primarne podatke o svom vlasništvu.

Trenutačan unos važnih informacija omogućuje tvrtki da pravovremeno odgovori na sve promjene, koje mogu biti različite prirode, uključujući i negativne.

Svaki korisnik može imati osobni dizajn sučelja, nudi se više od 50 različitih opcija dizajna, pogled je uređen kroz kotačić za pomicanje.