Računovodstvo u prijevozničkom poduzeću
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo u prijevozničkom poduzeću

Računovodstvo u prijevozničkom poduzeću • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo u brodskoj tvrtki oduvijek je zahtijevalo izuzetan pristup i, prije pojave moćnog softvera, bilo je vrlo teško ručno kontrolirati sve aspekte. Danas mnoge prijevozničke tvrtke postupno napuštaju zastarjele računovodstvene metode, odlučujući se za logističke programe koji su danas dostupni gotovo svakom vlasniku poduzeća. Naš softver Univerzalni računovodstveni sustav za prijevozničke tvrtke omogućuje vam sveobuhvatnu automatizaciju rada, pokrivanje svih aspekata poslovanja i smanjenje rutinskog rada na minimum.

Računovodstveni sustav dostave prijevoznika prikazan na ovoj stranici je poboljšana verzija jednostavnijeg logističkog programa. Postoje mnoge razlike između ove dvije verzije, a najznačajnija razlika između računovodstvenih programa je u prozoru planiranja proizvodnje za transport poduzeća. Ovaj prozor se pojavljuje na radnoj površini odmah nakon prijave u sustav i zahvaljujući svojoj preglednosti omogućuje brzu procjenu trenutne situacije i pronalaženje potrebnih podataka za rad. Ovdje možete dobiti informacije o planiranom prijevozu, popravcima, datumima polaska i dolaska i još mnogo toga.

Prije početka rada na troškovnom računovodstvu kod prijevoznika potrebno je popuniti bazu s početnim podacima. Za to se koriste referentne knjige - ovdje možete unijeti financijske podatke, podatke o odjelima, također je dostupno postavljanje poslovnih procesa organizacije. Sustav obračuna troškova u prijevozničkom poduzeću eliminira potrebu za korištenjem papirnatih dopisa - koordinacija raznih kupnji i drugih radnji bit će dostupna u nekoliko klikova. Također možete postaviti skočne obavijesti da određeni dokument treba potpisati - to štedi dragocjeno vrijeme i čini rad učinkovitijim i lakšim.

Primjena prijevozničke tvrtke USU atraktivna je zbog automatizacije procesa poput formiranja dokumentacije, proračuna leta, praćenja rute. U procesu razvoja uzete su u obzir sve karakteristike računovodstva na nosaču. Nadalje, sustav je dovoljno fleksibilan da se može mijenjati za specifične poslovne procese vaše tvrtke. Organiziranje računovodstva kod prijevoznika pomoću našeg softvera neće vas koštati puno truda i resursa, jer mi u potpunosti podržavamo proces implementacije.

Program za upravljanje prijevozničkom tvrtkom USU ima jednostavno i ugodno sučelje, zadovoljstvo je raditi s njim.

U sustavu možete podmiriti bilo koju valutu, kao i postaviti različite načine plaćanja.

Vođenje evidencije u prijevozničkom poduzeću koje koristi USS nije težak zadatak, međutim, potrebna je prethodna obuka za svakog zaposlenika.

Svaki od zaposlenika dobiva individualnu prijavu zaštićenu lozinkom. Korisnički račun bit će konfiguriran prema njihovim odgovornostima i ovlastima.

Sustav računovodstva dugotrajne imovine u prijevozničkoj tvrtki omogućava slanje SMS-a, e-maila, Vibera, dostupno je i automatsko glasovno biranje.

U USU je vrlo praktično pratiti vozni park, kupce, dobavljače, zaposlenike.

Program za održavanje baze kupaca prijevozničke tvrtke podržava sustav kontekstualnog pretraživanja, kao i inteligentno filtriranje po različitim parametrima.

U USU, rad sa skladištem je dostupan za praćenje zamjenskih dijelova koji će biti potrebni tijekom procesa popravka.

Zaposlenici u transportu mogu popuniti program podacima o svim transportima, označiti prikolice, tegljače, pa čak i navesti tehničke podatke (vlasnik, nosivost, marka, broj i još mnogo toga).

Uz svaku jedinicu u računovodstvenom programu prijevozničke tvrtke možete priložiti nekoliko dokumenata - tako da ih ne morate svaki put ručno tražiti. Na isti način možete priložiti dokumente vozača u posebnoj kartici. Pogodan je ne samo zbog jednostavnog pristupa, već i zbog mogućnosti kontrole datuma isteka dokumenata.

Uz pomoć sustava računovodstva isporuke USU prijevozničkih tvrtki možete planirati održavanje vozila. Razdoblje održavanja vozila bit će naznačeno u prozoru za planiranje proizvodnje.

U računovodstvenom softveru USU dostupno je mnogo izvješća koja će biti korisna i upravi i zaposlenicima.

Zaposlenicima tvrtke bit će zgodno pratiti planirane akcije i organizirati svoj rad zahvaljujući izvješću o planu rada.

Odjel logistike moći će formulirati zahtjeve za prijevoz, planirati rute i izračunati troškove uzimajući u obzir nekoliko čimbenika. Računovodstveni sustav prijevozničke tvrtke automatski će izračunati troškove parkiranja, goriva, dnevnica i još mnogo toga.

Koordinatori će moći bilježiti ažurirane podatke za svako vozilo.

U prozoru za planiranje možete vidjeti rutu kojom svaki automobil ide, gdje se trenutno nalazi. Dostupne su i informacije kao što su ukupna kilometraža, dnevna kilometraža, usporedna kilometraža, ukupna zaustavljanja i tako dalje.

Po povratku se može izvršiti ponovni izračun troškova.

Više informacija o USU programu računovodstva prijevoznika možete dobiti ako nas kontaktirate. Besplatna demo verzija također je dostupna na našoj web stranici koju možete odmah preuzeti.