Program za špediterske tvrtke
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za špediterske tvrtke

Program za špediterske tvrtke • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Transportne i špediterske tvrtke nastoje kontinuirano optimizirati procese kako bi ojačale svoju poziciju na tržištu. Racionalno korištenje goriva i energetskih resursa, smanjenje troškova, tržišna promocija, financijsko upravljanje - svi ti procesi moraju se pomno pratiti kako bi se poboljšala učinkovitost logistike poduzeća. Za učinkovitiji rad potrebno je koristiti automatizirani softver. Program za špeditere, koji su razvili stručnjaci Univerzalnog računovodstvenog sustava, uspješno provodi skup menadžerskih i operativnih zadataka. Zahvaljujući svestranoj funkcionalnosti softvera, možete organizirati i regulirati sav rad tvrtke na zajedničkom resursu.

Operacije unutar različitih područja djelovanja provode se sekvencijalno u tri dijela programa. Informacijska baza formirana je u dijelu Reference: ovdje korisnici bilježe podatke o logističkim uslugama, razvijenim rutama, nomenklaturi udjela, ugovornim stranama, računovodstvenim člancima, podružnicama i zaposlenicima. Podaci prikazani u katalozima mogu se po potrebi ažurirati i dopunjavati. Odjeljak Moduli je glavno radno područje programa. U njemu zaposlenici evidentiraju zahtjeve za prijevoz i otpremu te njihovu daljnju obradu: automatizirani izračun troškova, iscrtavanje optimalne rute, dodjeljivanje leta i prijevoza te određivanje cijena. Svaka narudžba u softveru ima određeni status i boju za pažljivo praćenje. Posebna prednost programa je elektronički sustav odobravanja naloga, koji pridonosi brzoj provjeri parametara prijevoza od strane svih uključenih odjela: korisnici će primati obavijesti o novim zadacima, a menadžment će moći provjeriti poštuju li se rokovi utvrđeni za njihovu usklađenost . Osim toga, zaposlenici vaše organizacije moći će formirati sve dokumente potrebne za prijevoz tereta i pripremiti putne listove za vozače. USU program špedicije pruža mogućnosti za učinkovitu koordinaciju isporuka: stručnjaci će moći kontrolirati svaku fazu rute, pratiti prolaz dionica rute i označavati prijeđene kilometre, unijeti podatke o nastalim troškovima i druge komentare u program , te predvidjeti vrijeme isporuke.

Druga posebnost softvera je mogućnost vođenja detaljne evidencije za svako vozilo. Zaposlenici Vaše tvrtke unijet će podatke o pločicama i markama vozila, navesti vlasnike te popis dokumenata s rokovima valjanosti. Program unaprijed obavještava korisnike o potrebi sljedećeg održavanja, čime se jamči dobro stanje voznog parka i nesmetano obavljanje agencijskih poslova prijevoza. Osim toga, u odjeljku Moduli možete kontrolirati potrošnju goriva i maziva, voditi evidenciju zaliha, optimizirati rute i regulirati rad zaposlenika, uspostaviti odnose s partnerima i izvođačima.

Analitička funkcionalnost programa za prijevozničke tvrtke predstavljena je u odjeljku Izvješća. Pomoću njega možete preuzeti upravljačka i financijska izvješća za analizu prihoda, rashoda, dobiti i profitabilnosti. Ocjenom skupa pokazatelja financijske i ekonomske aktivnosti odredit će se načini optimizacije i povećanja profitabilnosti prodaje za dobar razvoj poduzeća. Zbog fleksibilnosti postavki, USU softver je pogodan za transport i špediciju, kao i za logističke, kurirske, pa čak i trgovačke tvrtke. Naš računalni sustav individualno je rješenje Vaših poslovnih problema!

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Nakon isporuke svakog tereta, sustav evidentira činjenicu plaćanja prema propisu o potraživanjima i evidentira primitak sredstava za obavljeni prijevoz.

Vaši zaposlenici će imati pristup praćenju kretanja skladišnih zaliha i zaliha, pravovremenoj kontroli nadopunjavanja i optimalnoj distribuciji.

Korištenje USU softvera također će biti učinkovito u međunarodnim brodarskim tvrtkama jer omogućuje vođenje evidencije na više jezika i u bilo kojoj valuti.

Koordinatori isporuke mogu prilagoditi trenutne rute narudžbi, čime se osigurava isporuka na vrijeme, kao i objedinjavanje pošiljaka.

Menadžment poduzeća imat će alate za praćenje provedbe izrađenih poslovnih planova i usklađenosti stvarnog učinka s planiranim.

Generirana financijska i upravljačka izvješća sadržavat će vizualne grafikone i dijagrame.

Stručnjaci za financije moći će pratiti kretanje resursa na računima organizacije, kao i analizirati financijski učinak svakog dana.

Konfiguracija softvera bit će prilagođena prema specifikacijama i zahtjevima svake pojedine tvrtke.

Regulacija potrošnje goriva i maziva provodi se izdavanjem kartica goriva za koje se utvrđuju limiti potrošnje goriva i energenata.

Dokumenti koje vozači dostave kao dokaz o nastalim troškovima bit će učitani u sustav kako bi se provjerila opravdanost troškova.

Procjena izvedivosti i povrata troškova će optimizirati strukturu troškova.

Voditelji računa održavat će detaljnu bazu kupaca, procjenjivati vašu kupovnu moć, slati cjenike usluga i izvješćivati o statusu pošiljke.

Moći ćete analizirati učinkovitost marketinških sredstava i razviti uspješne reklamne kampanje za aktivno privlačenje kupaca.

Korisnici softvera mogu uvoziti i izvoziti podatke u MS Excel i MS Word formate, preuzimati bilo koje datoteke i slati ih e-poštom.

Prava pristupa vaših suradnika razlikovat će se prema položaju i određenim ovlastima.