Program za prometno gospodarstvo
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prometno gospodarstvo

Program za prometno gospodarstvo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za transportnu industriju je konfiguracija softvera Univerzalnog računovodstvenog sustava i omogućava transportnoj industriji da učinkovitije organizira proizvodne aktivnosti, poveća profitabilnost i postane konkurentniji na tržištu transportnih usluga. Prometna djelatnost raspolaže voznim parkom čiji je sadržaj glavna stavka troškova, stoga je zadaća programa osigurati obračun troškova proizvodnje, nadzor nad radom vozila i njihovim stanjem te planirati radove. popraviti na vrijeme. .

Aplikaciju za transportnu industriju instaliraju djelatnici USU-a, dok nema zahtjeva za digitalnim uređajima osim Windows operativnog sustava, instalacija se vrši na daljinu putem internetske veze. Treba napomenuti da osoblje s bilo kojom razinom korisničkih vještina radi u programu za transportnu industriju, čak i u njihovoj odsutnosti, jer je aplikacija dostupna svima zbog vrlo jednostavnog sučelja i prikladne navigacije, stoga je svladavanje programa jednostavno i brzo. To je, prije svega, pogodno za sam transportni sektor, jer vam omogućuje da ponudite osoblje s radnom specijalnošću da sudjeluje u aplikaciji - unos primarnih i trenutnih informacija primljenih na poslu, koje dobivaju brže od ostalih. , budući da su neposredni izvršitelji u izvršenju transportnog, odnosno proizvodnog procesa, stoga im je informiranost prioritet i što prije uđu u program to će točnije moći opisati stvarno stanje transportnog sektora. I brže će prometni sustav moći odgovoriti na pojavu izvanrednih situacija, što je aplikaciji i potrebno, budući da je njena zadaća informatizacija strukturnih jedinica, što pomaže u racionalizaciji radnih procesa i povećanju produktivnosti rada.

Program Shuttle Utility omogućuje odvojeni pristup zaposlenicima prema razini ovlasti i odgovornosti. To znači da svaki korisnik aplikacije ima individualno korisničko ime i lozinku, ima individualne elektroničke dnevnike za vođenje evidencije, bilježenje obavljenih operacija i izvješćivanje o spremnosti zadaća. Ujedno ima osobnu odgovornost za sadržaj tih časopisa, koji je rezultat njegove djelatnosti, uz naknadu. Program za prometni sektor sve kalkulacije obavlja automatski, uključujući i izračun mjesečne naknade po komadu koja se dodjeljuje korisnicima na temelju opterećenja evidentiranih u portfeljima. Ovaj uvjet rezervisanja najbolji je poticaj zaposlenicima da pravovremeno razgraniče izvršene radnje u dnevniku, osiguravajući točan opis primjenom stvarnog stanja u prometnom sektoru.

Program za transportnu industriju izračunava trošak svakog leta, uključujući standardnu potrošnju goriva, broj parkirališta duž rute, plaćene dolaske na teritoriju, dnevnice vozača. Aplikacija preuzima sve informacije iz regulatorne i referentne baze, ugrađene u program i redovito ažurirane, koja sadrži norme i zahtjeve službeno odobrene u prometnim djelatnostima, prikazuje potrošnju goriva i maziva za svaku vrstu vozila, predlaže metode obračuna i izračuna , kao i iz vlastitih baza podataka. , koji su spremište informacija o proizvodnji i mogu pružiti bilo kakve informacije ako je taj put već prijeđen. Traženje željenih vrijednostii sam izračun u programu za prometni sektor aplikacija provodi samostalno, što traje djelić sekunde, ne više, rezultati se bilježe u relevantnim dokumentima, dok količina podataka za obradu može biti neograničena, a brzina ne ovisi o tome ...

Treba reći da program ne postavlja visoke zahtjeve prema djelatnicima u transportnoj djelatnosti - samo pravovremeni unos podataka o radu, sve ostalo radi sam, uključujući prikupljanje različitih informacija iz različitih službi, sortiranje po procesima, subjektima i objektima , te formiranje konačnih pokazatelja. Jednom riječju, učitavanjem informacija u program, konačni rezultat dobivamo u sekundi.

Program ima još jednu značajnu kvalitetu - automatski generira izvješća s analizom pokazatelja koje je sam generirao, čineći ih dostupnima na kraju razdoblja obuhvaćenog izvješćem u lako čitljivim tablicama, grafikonima i dijagramima, pa čak i omogućuje vizualizacija značaja svakog rezultata prikazanog u izvješćima, što je zgodno u brzoj procjeni profitabilnosti. Među tim izvješćima program generira izvješća o osoblju - sve kategorije korisnika, potrošnju goriva, prijevoz, periodične rute, letove uzimajući u obzir troškove, marketing, skladištenje i mnoge druge. Periodične analize koje provodi program omogućuju otkrivanje novih trendova u prometnim djelatnostima, trendove rasta i/ili pada financijskih pokazatelja, poticanje aktivnih kupaca posebnim popustima.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Program u svom aktivu ima nekoliko različitih cjenika, svaki kupac može imati individualne uvjete usluge, cjenik prati profile kupaca.

Program automatski izračunava trošak narudžbe prema pojedinačnom cjeniku - nema nereda u bazi podataka, osiguravajući točne izračune za traženi dokument.

Aplikacija formira bazu korisnika, gdje svaki ima svoj dosje - povijest interakcija, cjenik i druge dokumente, kontakte, plan rada i tekst za slanje pošte.

Za učinkovitu komunikaciju s kupcem dostupna je elektronička komunikacija u obliku e-maila i SMS-a, koji se koriste za slanje dokumenata, informacija o narudžbama i raznih poštanskih pošiljaka.

Aplikacija automatski obavještava kupca o lokaciji njegovog tereta, prenosi ga primatelju, šalje SMS poruke na kontakte u bazi podataka, ako je kupac dao svoj pristanak.

Aplikacija organizira reklamne i informativne pošte za promicanje usluga u bilo kojem formatu - osobne, masovne, ciljane publike, na koje su korisnici podijeljeni.

Aplikacija ima ugniježđeni skup tekstualnih predložaka za bilo koju priliku kontakta i generira mjesečno izvješće o učinkovitosti svakog slanja, uzimajući u obzir novu zaradu.

Narudžba predstavlja transportnu bazu u kojoj je prikazan cjelokupni vozni park raščlanjen na tegljače i prikolice, dat je detaljan opis za svaki od njih i uspostavljena kontrola rada.

Aplikacija uspostavlja kontrolu roka valjanosti registracijskih dokumenata svakog vozila i pravovremeno upozorava na potrebu rane zamjene.

U transportnoj bazi podataka opis uključuje tehničke podatke o automobilu (kilometraža, potrošnja goriva, nosivost), popis letova, povijest tehničkih pregleda i popravaka.

Za kontrolu transportne aktivnosti formira se plan proizvodnje u kojem se planiraju rute za svaku transportnu jedinicu i periode održavanja.

U ovom rasporedu termini održavanja označeni su crvenom bojom kako bi se skrenula pozornost ostalim službama i isključila mogućnost korištenja vozila u tom razdoblju.

Plan proizvodnje je interaktivnog formata - klikom na odabrano razdoblje otvara se prozor s kompletnim popisom radova i rasporedom izvođenja radova.

Programom se formira proizvodna linija s cjelovitim asortimanom robe, materijala za proizvodne djelatnosti i kataloški se dijeli na kategorije.

Kretanje zaliha dokumentira se putem otpremnica koje se automatski generiraju - samo navedite naziv broj, količinu i razlog prijenosa.