Program za računovodstvo vozila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo vozila

Program za računovodstvo vozila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za računovodstvo vozila, kao konfiguracija programa za automatizaciju Univerzalnog računovodstvenog sustava, dizajniran za prijevoznike koji imaju vlastita vozila za pružanje usluge prijevoza tereta, pojednostavljuje proizvodni proces, povećava profitabilnost tvrtke učinkovitim računovodstvom svih vrsta vozila koja se koriste u narudžbi ispunjenje, smanjujući troškove rada, budući da program samostalno obavlja ne samo radne operacije, već u potpunosti rješava određeni opseg zadataka, oslobađajući se osoblja s ovih funkcija.

Rezultat programske aktivnosti računovodstva vozila su potpuno formirani pokazatelji uspješnosti koji opisuju postignuća tvrtke u razdoblju obuhvaćenom izvješćem, analiza takvih pokazatelja kako bi se skrenula pozornost na ono što bi se moglo učiniti bolje ili potrošiti manje novca, kompletan dokumentacijski paket koji se sastavlja svako izvještajno razdoblje kako bi se uzela u obzir interakcija s drugim ugovornim stranama, industrijom i drugim organizacijama, kao i izvršili automatski izračuni za sve vrste zadataka koji se rješavaju u tvrtki.

Računovodstveni program za vozila, vozače nudi različite baze podataka formirane za računovodstvo i kontrolu vozila i vozača, drugog osoblja, kupaca i dobavljača, robe uključujući rezervne dijelove i goriva i maziva, narudžbe kupaca i fakture koje dokumentiraju svako kretanje zaliha u tvrtkama. Odgovornosti osoblja, uključujući vozače, uključuju dodavanje podataka u njihove elektroničke dokumente tijekom obavljanja radnih zadataka i potvrđivanje njihove spremnosti; ostatak posla obavlja računovodstveni program za vozila, vozači to rade samostalno (vidi gore), dok prvo prikuplja informacije od različitih djelatnika različitih službi, obrađuje ih i sortira po procesima, subjektima i objektima, u paralelnom obračunu pokazatelja uspješnosti. Sve te radnje traju djelić sekunde, nevidljiv oku korisnika - sporiji program ne zna raditi, unatoč količini podataka koji su podložni obračunu i obradi.

Važno je napomenuti da u programu za računovodstvo vozila vozači nastoje maksimalno smanjiti vrijeme korisnika za unos traženih informacija i nudi korištenje univerzalnih obrazaca koji imaju isti algoritam popunjavanja i strukturu distribucije podataka, omogućujući zaposlenicima da poboljšaju svoje radnje u programu za automatizam, čime se povećava njegova učinkovitost. Još jedna važna točka je da program za računovodstvo vozila vozača omogućuje pristup funkcionalnosti osoblju niže kategorije. Vozači i tehničari koji u pravilu nemaju mnogo korisničkog iskustva, lako mogu raditi u programu bez obuke, toliko je jednostavan i razumljiv (zahvaljujući njegovom programeru!) da je dostupan svima.

U programu za obračun vozila vozači nude vozačima da prije i nakon vožnje popune veličinske liste kako bi se prikazala očitanja brzinomjera potrebna za utvrđivanje stvarne kilometraže vozila tijekom vožnje i izračunavanje standardne potrošnje goriva po programu za vozilo koje korišten je za putovanje. Tehničari obično na vodičima navode količinu goriva u spremnicima prije i nakon putovanja, na temelju njihovih informacija, programa za računovodstvo vozila, vozači izračunavaju stvarnu količinu potrošnje goriva i uspoređuju je sa standardom kako bi identificirali odstupanje između vrijednosti ​i njihov uzrok, koji može biti stil vožnje svojstven svakom pojedinom vozaču.

U programu računovodstva vozila vozači procjenjuju ovu verziju, uključujući usporedbu potrošnje goriva ovog vozila i vozača u prethodnim razdobljima. Ako su dva pokazatelja uvijek u istom odnosu, možemo reći da je odstupanje greška sustava i vrijedi pregledati stope potrošnje goriva za ovo vozilo, dok se kod plesnog odstupanja mogu pretpostaviti različita objašnjenja, sve do netočnog unosa informacije u bazi podataka od strane samog vozača. Računovodstveni program pomaže u prepoznavanju brojnih uskih grla u prometnim djelatnostima, rješavanju problema zlouporabe vozila, krađe goriva i maziva i druge imovine koja je predmet računovodstva u tvrtki.

Istodobno, računovodstveni program osigurava zaštitu povjerljivosti servisnih podataka, jer im pristup ima prilično velik broj korisnika. U tu svrhu uvode se osobni pristupni kodovi koji se dodjeljuju svima koji su dobili ovlaštenje za vođenje evidencije o radu u programu, u obliku individualne prijave i sigurnosne lozinke, čime se količina servisnih podataka ograničava na minimum. potrebni za obavljanje radnog zadatka u okviru poslova i ovlasti datih radnicima. Istodobno, računovodstveni program svakoj osobi nudi osobne elektroničke obrasce za rad, dodjeljujući joj zonu odgovornosti, unutar koje jamči samo pouzdane podatke dobivene u obavljanju svoje djelatnosti.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Jedna od glavnih baza podataka je nomenklaturna, preko koje se organizira računovodstvo zaliha u obavljanju djelatnosti prijevoza.

Nomenklatura predstavlja kompletan asortiman proizvoda, uključujući i goriva, koje tvrtka koristi u svom radu, sve robne stavke su podijeljene u kategorije, prema katalogu.

Svaka trgovačka stavka vodi se pod posebnim brojem; komercijalne karakteristike su navedene za vašu identifikaciju, uključujući crtični kod, tvornički artikl, proizvođača.

Dokumentacija za knjiženje kretanja zaliha provodi se izradom računa, koja se vrši automatski prema zadanim kriterijima.

Druga važna baza podataka programa je transportna baza koja predstavlja gamu vozila u bilanci poduzeća - traktore i prikolice.

Za svaku prijevoznu jedinicu prezentira se registracijska dokumentacija i uspostavlja kontrola roka valjanosti, s detaljnim podacima o tehničkoj sposobnosti.

Za svaku transportnu jedinicu navedena je povijest već obavljenih tehničkih pregleda i popravaka, zamjena rezervnih dijelova, novo razdoblje održavanja.

Za svaku prijevoznu jedinicu prikazana je povijest odrađenih ruta i dati su svi stvarni pokazatelji svakog putovanja, tako da možete procijeniti učinkovitost korištenja.

Kako se približavamo kraju razdoblja valjanosti dokumenata za registraciju, program će unaprijed obavijestiti izmjenjivač kako bi sve bilo spremno za rad.

Plan proizvodnje je interaktivan u programu i daje informacije o svakom vozilu u non-stop modu - gdje je automobil sada i što radi.

U rasporedu proizvodnje po datumima planirano je razdoblje rada za svaku jedinicu i razdoblje održavanja, razlikuju se po boji, crvena je automobil u autoservisu.

Klikom na razdoblje otvara se prozor s detaljnim opisom vremena i vrste posla koji je potrebno obaviti sa ili s prijevozom, dok je promjena podataka automatizirana.

Informacije o prijevozu stižu u program za koordinatore i vozače, prikazujući njihovo trenutno stanje i lokaciju, razmjena informacija je djelić sekunde.

Automatizirano skladišno računovodstvo je u tijeku, promptno vas obavještava o stanju zaliha i nudi automatski generirane ponude za sljedeću kupnju.

Održavanje statističkog računovodstvenog programa omogućuje proizvođaču automobila planiranje svojih aktivnosti i predviđanje njihovih rezultata, uzimajući u obzir statistiku prikupljenu tijekom rada.