Računovodstveni program za prijevoznička poduzeća
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstveni program za prijevoznička poduzeća

Računovodstveni program za prijevoznička poduzeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni programi za prijevozničke tvrtke - različite konfiguracije softvera Univerzalnog računovodstvenog sustava, dizajnirane posebno za prijevozničke tvrtke kako bi automatizirale svoje računovodstvo u cjelini ili pojedinačne vrste računovodstva, ovisno o njihovim potrebama. Računovodstveni program za prijevozničko poduzeće je automatizirani informacijski sustav za organiziranje i održavanje različitih vrsta internih aktivnosti, uključujući praćenje i upravljanje ne samo podacima, već i osobljem, vozilima, kupcima, dobavljačima i zalihama.

Carrier accounting software se instalira na računalo bez ikakvih zahtjeva, jedini uvjet za instalaciju je Windows operativni sustav, sama instalacija se vrši na daljinu - internet vezom i programatorom. Kako bi prijevoznici mogli dobiti podatke o računovodstvu u trenutnom vremenskom režimu, računovodstveni programi USU prijevoznika predviđaju sudjelovanje svih servisa dostupnih kod prijevoznika kako bi se ispravno i učinkovito prikazala bit procesa rada, njihovo stvarno stanje. .

Da, nemaju svi zaposlenici prijevozničke tvrtke potrebne računalne vještine, posebno predstavnici profesija plavih ovratnika - vozači, serviseri, tehničari, ali to nije važno za računovodstveni program prijevozničke tvrtke, budući da ima takav jednostavno i lako sučelje za navigaciju koje čak i neiskusni korisnici svladavaju brzo i lako, što je, usput, razlika između USU računovodstvenih programa i alternativnih razvoja. Uključivanje vozača i servisera, tehničara i koordinatora u korisničke aktivnosti omogućuje brzo ažuriranje programskih informacija, budući da su one izravno vezane uz sudjelovanje prijevoza u prijevozu i njegovu popravku, a prijevoz je osnova proizvodne djelatnosti prijevozničke tvrtke, stoga podaci o njegovom stanju i radu koji obavlja odražavaju sadržaj procesa rada.

Računovodstveni program prijevoznika predviđa odvajanje korisničkih prava kako bi se očuvala povjerljivost službenih informacija - mnogi ljudi imaju pristup njima, stoga dodjeljivanjem prijave i sigurnosne lozinke svakom korisniku povećava se stupanj njegove zaštite, ograničavajući pristup punu količinu i pružanje samo informacija koje su zaposleniku potrebne za obavljanje zadataka. Treba napomenuti da u računovodstvenom programu prijevoznika postoji task scheduler koji počinje svoje izvršavanje prema radnom vremenu definiranom od strane prijevoznika, jedan od zadataka je redoviti backup podataka servisa, što jamči njegovu sigurnost.

Računovodstveni program USU ima još jednu važnu razliku od ostalih prijedloga - to je analiza svih vrsta operativnih aktivnosti i formiranje analitičkih i statističkih izvješća, iz čijih podataka je moguće izvući stvarnu sliku aktivnosti i pronaći puno zanimljivih stvari - na primjer, koji čimbenici pozitivno i/ili negativno utječu na formiranje dobiti, koji je od kupaca najprofitabilniji za proizvođača automobila, koje rute su najpopularnije, koje će biti najprofitabilnije, koji prijevozi obavljaju najviše letova i koji je najekonomičniji, tko je od osoblja najefikasniji, koje se stavke troškova mogu smatrati nerazumnima. Ovo je vrlo važan podatak o kojem treba razmišljati, ako ga koristite u organizaciji transportnih aktivnosti, možete postići povećanje ekonomskog učinka pravilnom raspodjelom svojih resursa.

Računovodstveni program svakom korisniku daje vlastite elektroničke obrasce za vođenje knjigovodstvene evidencije izvršenih zadataka, za unos očitanja poslova i drugih opažanja procesa. Računovodstveni program na temelju unesenog rada od strane korisnika obračunava plaće po komadu; ostali poslovi, koji se izvode ali nisu u računovodstvenom programu, ne podliježu naknadi. Ovaj uvjet, bolje od bilo kojeg drugog, obvezuje sve korisnike na pravodobno evidentiranje izvršenja zadataka i operacija, a pojedini oblici rada obvezuju nas na osobnu odgovornost za istinitost njihovih podataka, što je označeno prijavom kada se unijeli u program, te neće biti teško otkriti vlasnika lažnih podataka.

Računovodstveni program automatski obavlja sve izračune, na primjer, izračunava troškove prijevoza, uzimajući u obzir sve troškove putovanja - to je standardna potrošnja goriva, prema duljini rute, dnevnice vozača, cijene parkiranja i ostali troškovi. Na kraju putovanja, kada su stvarni troškovi uneseni u program, on automatski prikazuje odstupanje stvarnih troškova od planiranih troškova i identificira razlog odstupanja. Za organiziranje automatskih kalkulacija u program je ugrađena regulatorna i metodološka baza prikupljena iz svih industrijskih propisa i propisa, odobrenih normi i standarda, a na temelju njihovih podataka izvršen je obračun svih radnih operacija uz dodjelu troška njima.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Zaposlenici svih službi vode zajedničku evidenciju u dokumentima bez konflikta u njihovom spremanju, jer višekorisničko sučelje eliminira ovaj problem istovremenih pristupa.

Rad u lokalnom pristupu odvija se bez interneta, dok je rad zajedničke mreže između udaljenih usluga moguć samo uz prisutnost internetske veze.

Svi elektronički obrasci su unificirani – imaju jedinstvenu shemu popunjavanja, sve baze imaju isti princip distribucije informacija, što pojednostavljuje procedure.

Za prilagodbu sučelja, program nudi više od 50 opcija dizajna, a svaki korisnik može odabrati svoju pomoću kotačića na glavnom zaslonu.

Cijeli asortiman proizvoda s kojima prijevoznik radi prikazan je u nomenklaturi, gdje svaki artikl ima svoj broj i individualna komercijalna svojstva.

Sve trgovačke pozicije podijeljene su u kategorije, prema općeprihvaćenoj klasifikaciji u priloženom katalogu, što ubrzava traženje željenog artikla među tisućama sličnih.

Kompletan popis kupaca i dobavljača prikazan je u jedinstvenoj bazi izvođača, gdje su svi podijeljeni u kategorije, prema klasifikaciji koju je odobrio prijevoznik.

U profilu svake druge ugovorne strane pohranjuju se njezini osobni i kontakt podaci, plan rada, arhiva prethodnih interakcija, a uz proces se mogu priložiti i eventualni dokumenti.

Svako kretanje robe dokumentira se računom koji se automatski generira uz navođenje naziva, količine, razloga i pohranjuje ga program.

Svaki račun ima registarski broj i datum, ti dokumenti se spremaju u svoju bazu podataka i dijele se po statusu i boji za njega, status označava vrstu računa za pregled.

Kompletan popis vozila prikazan je u transportnoj bazi podataka, gdje su za svaku jedinicu navedeni tehnički parametri, povijest leta i povijest popravaka, datumi registracije.

Svi zaprimljeni zahtjevi za prijevoz i/ili izračun njihove cijene evidentiraju se u bazi narudžbi i dijele se po statusima i bojama za vizualnu kontrolu dostupnosti aplikacije.

Programom se vrši planiranje transportnih aktivnosti u proizvodnom planu, koji označava razdoblja zauzetosti vozila po datumima, te njihovo održavanje.

Kompletan popis vozača prikazan je u njegovoj bazi podataka, gdje su naznačene kvalifikacije svakog od njih, duljina službe općenito iu tvrtki, trajanje vozačke dozvole i povijest obavljenih letova.

Program uspostavlja međusobni odnos između svih osnovica i njihovih vrijednosti, povećavajući računovodstvenu kvalitetu obuhvatom i isključujući mogućnost lažnih podataka.