Program upravljanja prometom
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program upravljanja prometom

Program upravljanja prometom • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za upravljanje transportom jedna je od konfiguracija softvera Univerzalnog računovodstvenog sustava koji je pripremljen za automatizaciju rada transportne tvrtke bilo koje veličine. Program za upravljanje poslovanjem prijevoza preuzima upravljanje svim vašim internim aktivnostima, uključujući planiranje, organiziranje i vođenje računovodstva, kontrole, analize i izvješćivanja u automatskom načinu rada, što odmah poboljšava kvalitetu ovih funkcija upravljanja poslovanjem - bilo kojim, ne samo prijevozom.

Program za obavljanje poslova upravljanja transportom na računala tvrtki na daljinu - internetskom vezom instalira njegov promotor, koji nudi i malu obuku za zaposlenike koji bi trebali postati korisnici ovog programa. Iako se mora reći da je program za obavljanje poslova upravljanja transportom dostupan svima u isto vrijeme – odlikuje ga jednostavno sučelje i laka navigacija, tako da ga korisnici brzo savladavaju, čak i ako nikada nisu imali iskustva u radu. u računalu.

Ova kvaliteta programa za upravljanje prijevozom omogućuje vam da pozovete radnike kao što su vozači, tehničari, poslovođe vlastitog vozila, koordinatori i drugi zaposlenici proizvodnih jedinica da rade na elektroničkim novinama, budući da su glavne informacije o statusu vozila u Vaše ruke.Trenutni radni proces je koncentriran. , a što brže uđete u ovaj program, to će sam program ispravnije odražavati stvarnu sliku poslovanja u poduzeću, jer kada pristignu novi podaci, automatski preračunava sve pokazatelje vezane uz njih, momentalno dajući druge vrijednosti.

Brzina bilo koje operacije programa za upravljanje transportom je djelić sekunde, tako da osoblje ne primjećuje izračune koje je napravio program, već samo promjenu konačnih pokazatelja. Zahvaljujući automatskom upravljanju izračunima, nositelj uvijek ima točne i brze izračune prilikom obrade bilo koje količine podataka, što dovodi do višestruko bržeg ubrzanja ostalih procesa u programu i povećanja produktivnosti same tvrtke, što je zasluga automatizacije.

Upravljanje transportom uključuje upravljanje samim transportom i osobljem koje ga opslužuje. U tu svrhu programom održavanja upravljanja prometom uspostavljene su odgovarajuće baze podataka - prijevoz i vozači, koje sadrže potpune podatke o vozilima poduzeća i vozačima zaduženim za njihovo upravljanje. Ove informacije uključuju potpunu povijest odnosa - postignuća, obavljeni posao, rute, letovi itd. vozačka dozvola. Program upravljanja prijevozom vas unaprijed obavještava, kako bi se zamjena izvršila na vrijeme i bez štete po tvrtku.

Povijest prometnih odnosa uključuje, između ostalog, povijest njegovih popravaka i tehničkih pregleda te savršenih ruta. Podaci o samom prijevozu, uključujući kilometražu, nosivost i marku, nalaze se u vašem dosjeu. Za svakog vozača uspostavljen je sličan dosje, uključujući njegove osobne podatke i kvalifikacije, profesionalno iskustvo i popis radova koje je obavio u tvrtki - putovanja podijeljena po razdobljima izvršenja. Program za upravljanje transportom izrađuje vlastiti plan proizvodnje na temelju podataka sadržanih u programu i, uzimajući u obzir radnu snagu, sastav voznog parka poduzeća. Na istom grafikonu označeni su i periodi kada će prijevoz biti u autoservisu - označeni su crvenom bojom kako bi skrenuli pažnju logističarima koji planiraju ostaviti vozila na putovanju.

Polasci prijevoza na putovanje označeni su po mjesecima i datumima, prema važećim ugovorima. Raspored proizvodnje u programu za vođenje transporta je interaktivan - klikom na istaknuto razdoblje možete odmah saznati koji će se radovi na pojedinom stroju iu kojem točno vremenskom razdoblju raditi te je li vozilo na putovanje , zatim na kojem se dijelu rute nalazi i je li utovaren ili prazan, je li uključen način hlađenja ili ne, kada je predviđen utovar ili istovar. Tvrtka ne troši puno vremena i truda na ovaj raspored, dobivajući prikladan alat za praćenje rada vozila i vozača. Promjene rasporeda također se rade automatski - korisnici označavaju opseg posla koji su obavili, program to odmah uvažava i prikazuje promjene.

Uz ovu vizualnu kontrolu vozila, tvrtka dobiva i automatsku analizu svojih aktivnosti na kraju razdoblja s ocjenom funkcioniranja voznog parka u cjelini i za svako vozilo posebno, s ocjenom učinkovitost poduzeća u cjelini i zasebno njegovih strukturnih i kadrovskih odjela.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Program uključuje nomenklaturu koja predstavlja sve robne stavke kojima tvrtka posluje u okviru svoje djelatnosti, uključujući rezervne dijelove za popravke.

Dokumentarno evidentiranje kretanja zaliha provodi se putem faktura svih vrsta, koje se automatski sastavljaju prema zadanim kriterijima - nazivu i količini.

Sve robne stavke imaju svoj nomenklaturni broj i trgovačke parametre, uključujući barkod, artikl, za brzu identifikaciju velikog broja sličnih proizvoda.

Program vodi skladišno knjigovodstvo u tekućem vremenu, što znači automatski otpis stanja, redovitu obavijest o trenutnom stanju, poruku o završetku.

Nakon što je roba gotova, program automatski kreira aplikaciju za dobavljača, gdje odmah navodi što je točno iu kojoj količini potrebno, uzimajući u obzir prosječnu statističku potrošnju.

Ova funkcija koristi rezultate statističkog računovodstva koje provodi program na kontinuiranoj osnovi za sve pokazatelje i osigurava tvrtki objektivno planiranje.

Osim narudžbi dobavljača i faktura, program automatski priprema dokumente za sve vrste aktivnosti, uključujući financijska izvješća, pakete za pratnju tereta.

Kako bi se podjedinicama omogućila brza međusobna komunikacija, uveden je interni sustav obavijesti koji djeluje u obliku skočnih poruka u kutu ekrana.

Ovaj format komunikacije ubrzava sveukupne odluke o odobrenju dopuštajući zainteresiranim stranama da vide status spremnosti za sve rezolucije.

Osim toga, program ima jedinstvenu bazu podataka protustranaka - kupaca i dobavljača, koji su podijeljeni u kategorije odobrene od strane organizacije i navedene u katalogu.

Baza podataka ugovornih strana pohranjuje povijest kontakata zajedno s temom rasprave po datumu, uključujući tekstove prijedloga i pošte koja im je poslana, kako bi se izbjegla ponavljanja.

Uz kartoteku, u bazi je izrađen plan rada za razdoblje sa svakim klijentom, klijenti se prate po datumima radi utvrđivanja obveznih kontakata, postoji kontrola izvršenja.

Kako bi aktivirali kupce, elektroničkom komunikacijom organiziraju slanje pošte u e-mail i sms formatu i to iz bilo kojeg razloga – za masovne, osobne i ciljane skupine.

Za provedbu takvog zadatka, tekstualni predlošci ugrađeni su u program i podržana je funkcija pravopisa, slanje se šalje klijentima koji su pristali primati informacije.

Program uspostavlja kontrolu nad preferencijama kupaca, nastojeći poslovati u skladu s njima, povećavajući kvalitetu usluge i lojalnost kupaca.