Program registracije vozila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program registracije vozila

Program registracije vozila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za registraciju vozila konfiguracija je softvera Univerzalnog računovodstvenog sustava namijenjenog logističkim i transportnim tvrtkama specijaliziranim za prijevozničke djelatnosti. Sva vozila podliježu registraciji, uključujući državnu registraciju i internu registraciju, čime se sve jedinice vozila stavljaju u bilancu poduzeća.

Program registracije vozila i vozača ima nekoliko baza podataka, uključujući bazu podataka o vozilima i vozačima, koje također podliježu registraciji - po državama prema pravima koja svaki vozač mora imati, a interno prema rasporedu osoblja. Osim toga, program registracije vozila i vozača uključuje i druge baze, uključujući nomenklaturu, bazu izvođača i druge aktualne baze koje se vremenom permanentno povećavaju – tovarni listovi, tovarni listovi, zahtjevi za prijevoz i dr. Treba napomenuti da su u programu registracije vozila i vozača svi dokumenti i elektronički obrasci stavljeni na raspolaganje za rad objedinjeni – imaju isti format za distribuciju informacija unutar kategorije dokumenata. To znači da sve baze podataka imaju istu strukturu prezentacije podataka, što je zgodno, prije svega, za korisnike - ne moraju se svaki put ponovno graditi u drugačiji format baze podataka kada prelaze iz jedne kategorije informacija u drugu, jer način na koji postavljeni i kontrole su uvijek iste.

Grubo rečeno, program za registraciju vozila i vozača, odnosno njegove informacijske podsustave, može se prikazati kao dvije polovice ekrana, horizontalno podijeljene - na vrhu je red po red popis pozicija, odnosno sudionika na dnu, na donjim karticama, glavne karakteristike odabrane pozicije navedene su na vrhu. Razumljivo je i praktično - sve su informacije jasno prikazane na jednom zaslonu, prijelaz između kartica je jednim klikom, tako da se možete brzo upoznati s parametrima sudionika kako biste procijenili njegovo sudjelovanje u proizvodnom procesu.

Program registracije vozila i vozača u bazi transporta predstavlja sva vozila koja su na ravnoteži ili sudjeluju u radu, osim vlastitog voznog parka, dok je transport podijeljen na tegljače i prikolice, svaka polovica dobiva svoju formaciju. Navedeni vodiči daju, prilikom odabira vozila, podatke o vozilu kao što su marka, model, kilometraža, potrošnja goriva, rokovi i sadržaj obavljenog popravka, naziv zamijenjenih dijelova, naznaka točnog roka sljedećeg održavanja, .

Ovo je jedna ili dvije kartice, gdje je dat detaljan opis vozila, posebna je kartica u programu registracije vozila i vozača s dokumentima po kojima je izvršena njihova registracija, sastavljen je njihov popis i oni su Datumi isteka svakog od njih su naznačeni, stoga, kako se ispune, sam program će automatski obavijestiti o potrebi ponovnog izdavanja, tako da će na sljedećem putovanju vozilo imati kompletan borbeni komplet za ulazak na rutu. Na bočnoj kartici nalazi se logotip proizvođača automobila, klikom na koji će se program odmah preusmjeriti na planirani red letenja, gdje su naznačeni izvršeni i planirani letovi za ovo vozilo, razdoblja tehničkog pregleda i / ili održavanja. Slično tome, program registracije predstavlja sav rad ove jedinice vozila od trenutka kada uđe u bilancu tvrtke - opći popis letova s detaljima rute.

Približno ista baza podataka sastavljena je i za vozače, gdje se umjesto vozila daje popis stalno zaposlenih radnika koji obavljaju prijevoz – isti format kontrole isprava (prava) vozača uz pravovremenu obavijest o isteku rokova neposrednog važenja i više prolazi pored vozača radnih smjena.

Program registracije predlaže uključivanje vozača, tehničara i drugih radnika autoprijevozničke tvrtke u unos informacija, što će pomoći u brzom prikupljanju informacija o trenutnom stanju proizvodnog procesa, budući da je linijsko osoblje preferirani nositelj primarnih i aktualne informacije, primanje podataka koji karakteriziraju obavljanje prometne djelatnosti općenito i posebno.

Program za registraciju ima format dostupan svim korisnicima, uključujući i one koji prvi put sjedaju pred računalo, njegovo sučelje je toliko jednostavno i lako za snalaženje da svi uče program od prve radne sesije. U programu registracije postoji interna komunikacija između različitih strukturnih službi, koja promptno obavještava relevantne zaposlenike o pristizanju nove narudžbe, njenom prijenosu logističkim stručnjacima, pomaže u uspostavljanju operativne koordinacije pitanja nabave itd. Za to, program registracije predviđa nekoliko operativnih modula gdje trenutni radi na svakoj točki prijevozne djelatnosti, prema nazivima operacija.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Svi korisnici imaju individualne prijave i sigurnosne lozinke za očuvanje povjerljivosti servisnih podataka zbog masovnog pristupa informacijama.

Pristupna šifra otvara vlastitu radnu površinu korisnika s količinom informacija iz servisa prema zadacima, zadacima i izdanjima osobnih radnih obrazaca.

Prilikom rada na osobnim obrascima, korisnik je osobno odgovoran za podatke koje u njih unese, svi njegovi podaci označeni su prijavom od trenutka kada su uneseni.

Postoji kontrola nad pouzdanošću korisničkih informacija od strane administracije i samog programa, što vam omogućuje procjenu kvalitete vaših informacija i performansi.

Kao pomoć menadžmentu dostupna je funkcija revizije koja ističe podatke koji su dodani ili ispravljeni nakon zadnje provjere, tako da se kontrolni postupak može brzo provesti.

U programu postoji određeni odnos između vrijednosti različitih kategorija, induciran programom kroz posebne obrasce za ručni unos primarnih podataka.

Kada pristignu lažne informacije, ravnoteža između dostupnih pokazatelja, uspostavljena zahvaljujući ovom odnosu, je neuravnotežena, tako da uvijek možete vidjeti tko je što upisao krivo.

Unatoč unificiranju elektroničkih obrazaca, korisnik može prilagoditi svoju radnu površinu odabirom bilo koje od 50 predloženih opcija za dizajn sučelja.

Višekorisničko sučelje eliminira sukob spremanja zapisa kada korisnici rade u isto vrijeme; Nije potrebna internetska veza za lokalni pristup.

Program formira zajednički informacijski prostor za sve udaljene usluge s daljinskim upravljanjem putem internetske veze za obavljanje zajedničkih aktivnosti.

USU proizvodi nemaju pretplatu, njihov je trošak fiksan u ugovoru i može se promijeniti samo promjenom broja funkcija i usluga u programu.

Sve baze podataka pohranjuju podatke o svakom svom sudioniku od trenutka upisa u program; možete im priložiti bilo koje dokumente za potvrdu.

Program vodi statistiku o svim pokazateljima uspješnosti i daje podatke za daljnju analizu, pomažući tvrtki da poboljša proizvodne rezultate.

Automatizirana kontrola financija omogućuje usporedbu odstupanja stvarnih rashoda u odnosu na planirane te utvrđivanje njihovih uzroka ispitivanjem pokazatelja iz prethodnih razdoblja.

Zahvaljujući automatiziranom računovodstvu tvrtka dobiva operativne podatke o trenutnim stanjima zaliha u skladištu te o stanju gotovine na bilo kojoj blagajni ili računu.