Softver za transportnu tvrtku
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za transportnu tvrtku

Softver za transportnu tvrtku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver nositelja zove se Universal Accounting System i instalira ga programer na daljinu na bilo koji digitalni uređaj koji pokreće operacijski sustav Windows operatera, putem internetske veze koja je uvijek neophodna za rad na daljinu. Prijevoznik pruža usluge prijevoza, stoga je njegova funkcija održavati vozila u stalnom pogonu o čemu ovisi njihov učinak. Zahvaljujući instaliranom softveru, prijevoznici ne moraju gubiti vrijeme na praćenje statusa prijevoza i svih vrsta obračuna, koji će se od sada obavljati automatski. Instalira se putem softvera čija je funkcija automatizacija internih aktivnosti prijevoznika, uključujući računovodstvo, kontrolu, upravljanje, analizu.

Za sve ove funkcije u softveru odgovorni su različiti strukturni blokovi, kojih ima samo tri - to su Moduli, Direktoriji, Izvješća, iako imaju sličnu unutarnju strukturu u pogledu strukture i zaglavlja, budući da rade s informacijama iz istih kategorija, ali različitog naziva u organizaciji proizvodnog procesa. Na primjer, odjeljak Reference u softveru za prijevozničku tvrtku započinje organizaciju radnih procesa, definirajući njihov redoslijed prema organizacijskoj strukturi prijevozničke tvrtke i sastavu njezine imovine, materijalne i nematerijalne, uključujući ljudske resurse i sadržaj voznog parka.

Da bi se uspostavio takav postupak, u odjeljku Imenici nalaze se podaci o prijevozniku u svim vrstama djelatnosti - proizvodnim, ekonomskim i financijskim, uključujući popis vozila s detaljnim opisom traktora i prikolica, popis podružnica i skladišta, druge usluge, geografski udaljene, da će se kasnije softver za prijevoznika integrirati u jedinstvenu informacijsku mrežu za opću kontrolu i obračun prijevoza. Također sadrži popis zaposlenika koji će postati korisnici ovog softvera, popis financijskih članaka i tako dalje. Na temelju ovih informacija i podataka iz normativnih dokumenata uključenih u programsku podršku za normiranje radnih operacija, vremenski i opterećeno se reguliraju radnje osoblja te utvrđuje redoslijed radnih operacija i hijerarhija obračunskih i obračunskih postupaka.

Sve je to scenarij automatizacije operativnih aktivnosti koji se odvija u drugom bloku Moduli. U ovom odjeljku softver prijevoznika vodi operativnu evidenciju o radu prijevoza i osoblja, troškovima nastalima u obavljanju tih radova i drugim povezanim troškovima. Treba napomenuti da je odjeljak Moduli najaktivniji u smislu korisničkog iskustva, jer je to dopušteno samo ovdje, budući da druga dva bloka nose drugačije semantičko opterećenje - Referentne knjige pružaju konfiguracije i referentne informacije, Analiza operativnih izvješća aktivnosti i procijeniti njihovu učinkovitost. Blok Moduli pohranjuje elektroničke korisničke dokumente i zapisnike, gdje se bilježe sve promjene u stanju tijeka rada koje se događaju tijekom izvršavanja naloga i drugih zadataka.

U posljednjem bloku, Izvješća, softver prijevoznika automatski generira izvješća s analizom trenutnog proizvodnog procesa, a ti izvještaji imaju opipljiv utjecaj na budući razvoj prijevoznika jer pokazuju što i gdje treba promijeniti, što i / ili koga treba napustiti i što ostaviti kako jest. Istodobno, softver informacije prikazuje na praktičan i lako čitljiv način, koristeći grafike, tablice, tablice i boje za vizualizaciju, što omogućuje označavanje važnosti svakog pokazatelja u ukupnoj masi i među sličnim.

Dakle, softver za prijevoznike oblikuje svoju strukturu u nizu konfiguracija> održavanje> procjena, što olakšava razumijevanje svrhe svakog bloka i, posljedično, principa automatizacije. Sama zadaća automatizacije je povećanje učinkovitosti transportnih poduzeća, smanjenje troškova rada i racionalizacija razmjene informacija, što kao rezultat daje povećanje produktivnosti rada i obujma proizvodnje, stoga možemo govoriti o povećanju dobiti . Troškovi rada smanjeni su zbog zamjene osoblja automatiziranim sustavom, budući da preuzima mnoge funkcije, rasterećuje transportne radnike, što im omogućuje preusmjeravanje na rješavanje drugih zadataka. Ubrzavanje razmjene informacija dovodi do povećanja brzine radnih operacija, što kao rezultat daje povećanje proizvodnje i vrlo opipljiv ekonomski učinak. Softver nudi objedinjene elektroničke obrasce za korištenje, što također ubrzava korisničko iskustvo na sustavu.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Softver formira baze podataka koje su također unificirane – struktura im je ista, princip prezentiranja informacija je isti i alati za upravljanje su isti.

Načelo predstavljanja informacija u bazama podataka je sljedeće - u gornjem dijelu nalazi se opći popis stavki, u donjem dijelu nalazi se ploča kartica s detaljnim parametrima.

Alati za upravljanje podacima u bazama podataka su funkcije kao što su kontekstualno pretraživanje, višestruki odabir po nekoliko parametara i filter po zadanim kriterijima.

Jedna od glavnih baza podataka je baza voznog parka, gdje su prikazane sve prijevozne jedinice s opisom tehničkih karakteristika, fizičkog stanja, povijesti svih popravaka.

Softver omogućuje kontrolu datuma isteka valjanosti vozačkih dozvola i registracijskih dokumenata vozila, te unaprijed obavještava odgovorne o promjeni.

Planiranje aktivnosti voznog parka provodi se u proizvodnom planu - ovdje su istaknuta razdoblja zauzetosti vozila za pojedinu narudžbu, razdoblja održavanja.

Razdoblja se razlikuju po boji: prijevoz - plava, autoservis - crvena, klikom na bilo koje od njih otvorit će se prozor s detaljnim opisom rada i njegovom vizualizacijom u obliku ikona.

U planiranju proizvodnje, planiranje se provodi u skladu s postojećim transportnim ugovorima i ispunjavanjem zahtjeva kupaca koji se redovito primaju u trenutnom modalitetu.

Softver bilježi primljene narudžbe u bazu narudžbi, dodjeljuje im status, boju, kroz koju možete vizualno pratiti fazu transporta.

Promjena statusa i boja se vrši automatski kada softver dobije informacije od tumača – vozača i koordinatora koji označavaju etape.

Istovremeno s bazom voznog parka formira se i baza podataka vozača u kojoj su označene kvalifikacije, opće iskustvo, broj vozačke dozvole, rok valjanosti i letovi.

Softver samostalno izvodi izračune, uključujući izračun cijene rute, izračun mjesečne naknade i cijene narudžbi.

Automatizacija izračuna osigurana je pružanjem informacijske baze i industrijske reference, gdje su prikazane sve norme, pravila, standardi za izvođenje radnih operacija.

Iz generiranih baza podataka, nomenklatura i kupac su prikazani u CRM formatu, oboje su klasificirani po kategorijama, prema priloženim katalozima, radi praktičnosti.

Programski proizvodi USU-a razlikuju se od alternativne ponude u ovom cjenovnom segmentu na nekoliko načina, a jedan od glavnih je analiza svih vrsta djelatnosti.