Program računovodstva transportnog poduzeća
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program računovodstva transportnog poduzeća

Program računovodstva transportnog poduzeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program prijevozničkog poduzeća konfiguracija je programa za automatizaciju Univerzalnog računovodstvenog sustava i osigurava prijevozničkom poduzeću učinkovito računovodstvo i način automatskog računovodstva. Zahvaljujući automatiziranom računovodstvu, prijevoznik štedi na troškovima rada, a samim tim i na obračunu plaća, povećava svoju učinkovitost točnijim i učinkovitijim računovodstvom te racionalizacijom radnih procesa i računovodstvenih procedura, čije je sudjelovanje osoblja sada isključeno, čime se poboljšava kvaliteta računovodstva i izračune... Brzina svih operacija koje obavlja računovodstveni softver prijevoznika je djelić sekunde, bez obzira na količinu obrađenih informacija, a ta kvaliteta utječe na brzinu razmjene informacija u prijevozniku, ubrzava donošenje odluka, a posljedično i , vođenje proizvodnih operacija, što dovodi do povećanja obujma proizvodnje...

Uzimajući u obzir činjenicu da osoblje više nije uključeno u obavljanje mnogih dnevnih postupaka, to im omogućuje da budu „preobučeni” za obavljanje drugih jednako važnih zadataka. Program kartoteke nosača predviđa sudjelovanje radnika različitih profila, što mu omogućuje primanje operativnih i raznovrsnih informacija, što zauzvrat pridonosi potpunoj vizualizaciji trenutnog stanja proizvodnog procesa. Na primjer, prijevoznici su uključeni u vođenje evidencije prijevoznih aktivnosti, uključujući vozače, tehničare, koordinatore; djelatnici autoservisa sudjeluju u utvrđivanju stvarnog stanja vozila koje utječe na obavljanje prijevoza; Zaposlenici odjela logistike, transportni radnici, kao i radnici uključeni su u planiranje i izračun rute. skladišta, voditelji službe za korisnike, računovodstvo i drugi.

Budući da u računovodstvenom programu prijevoznika sudjeluje veliki broj korisnika, radi očuvanja povjerljivosti podataka servisa, raspodjela njihovih prava provodi se sukladno postojećim odgovornostima i dodijeljenim ovlastima. Za to svatko dobiva osobnu prijavu i sigurnosnu lozinku, koje određuju njegovo radno područje i količinu servisnih informacija potrebnih za obavljanje radnih zadataka. Zasebno radno područje u računovodstvenom programu prijevozničke tvrtke uključuje vođenje osobne evidencije rada u elektroničkom obliku, kojoj pristup ima samo priručnik koji kontrolira aktivnosti korisnika – kvalitetu njegovih podataka i njihovu usklađenost sa stvarnim stanjem proizvodnje. proces, vrijeme zadataka.

Procedura kontrole mora biti redovita, što traje određeno vrijeme, stoga prijevoznički računovodstveni program nudi funkciju revizije, čija je odgovornost evidencija novih podataka i onih koji su ispravljeni nakon zadnje provjere, što značajno ubrzava proces. Svaki korisnik mora promptno unijeti svoje indikacije operacija u program iu njemu evidentirati izvršene radnje koje je izvršio u svom poslovanju. Na kraju razdoblja obuhvaćenog izvješćem, prijevoznik dobiva set osoblja, gdje će se bilježiti njihov rad u cjelini i zbrajati rezultati posebno za svakog korisnika, uključujući i spremnost za unos podataka u prijevoz tvrtke. računovodstveni program, koji mu automatski izračunava mjesečnu naknadu na temelju onih evidentiranih u izvršnim volumenima dnevnika. Ova činjenica obvezuje osoblje da svoje obrasce za pritužbe vode aktivnije, da pravovremeno bilježe spremnost za zadatak.

Za vođenje evidencije svih vrsta aktivnosti, program generira različite baze podataka, čije održavanje najinformativnije odražava rad nositelja na svim procesima, objektima i subjektima, uključujući kretanje sredstava, interakciju s kupcima i dobavljačima, aktivnost i status vozni park, upravljanje tekućim zalihama. Istodobno, sve baze podataka u programu imaju isti format, što korisniku olakšava održavanje - u gornjem dijelu prikazan je cijeli popis sudionika u bazi, au donjem je traka s karticama, koja sadrži detaljan opis svih važnih parametara za ovu bazu podataka od strane vašeg sudionika.

Za prijevoznika je važno stanje voznog parka - tehničko i operativno, njegova popunjenost narudžbama, rokovi i sl. Kako bi se kontrolirale njihove aktivnosti, izrađen je plan proizvodnje, gdje je sav transport planiran u okviru postojećih ugovora i dolaznih transportnih aplikacija u trenutnom načinu rada. Svakoj pošiljci dodijeljen je određeni prijevoz, tako da imate predodžbu o učinkovitosti korištenja svakog vozila u voznom parku, osim toga, program će na kraju razdoblja učiniti dostupnim zasebno izvješće za sve vozila u cjelini i zasebno, dijeleći ih na tegljače i prikolice. Ova baza je također odgovorna za nadzor održavanja - ti periodi su planirani unaprijed i označeni crvenom bojom na grafikonu kako bi se skrenula pozornost logističara u planiranju novih letova.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Program također formira bazu podataka o vozilima u bilanci poduzeća, dijeleći ih na tegljače i prikolice kako bi se pratilo svako pojedinačno.

U transportnoj bazi podataka, za svaki od njih, navedeni su svi obavljeni letovi, popravci i zamjena rezervnih dijelova, navedene su tehničke karakteristike, razdoblje registracijskih dokumenata.

Slična baza podataka stvorena je za vozače, u kojoj su također navedeni svi obavljeni letovi, navedeni su rezultati liječničkih pregleda, kvalifikacije, radni staž i razdoblje valjanosti vozačke dozvole.

Program formira bazu kupaca, gdje bilježi sve kontakte s kupcima, čuva povijest odnosa, sastavlja plan rada, šalje sve mailing tekstove.

Redovan odnos s kupcima podržavaju oglasi i newsletteri koji se šalju u različitim formatima ovisno o prigodi - masovni, osobni, kolektivni.

Izvješće o izravnoj pošti program generira na kraju svakog razdoblja i ocjenjuje svoju učinkovitost prema broju primljenih zahtjeva, novih narudžbi i primljenoj dobiti.

Program generira liniju proizvoda s popisom svih robnih stavki, uključujući rezervne dijelove koji imaju svoj broj, komercijalne karakteristike za brzo pretraživanje.

Kretanje robe i tereta bilježi se tovarnim listovima, sastavljaju se automatski - dovoljno je navesti pojedinačni parametar, količinu, osnovu za kretanje.

Svaka stavka robe ima zasebno mjesto u skladištu, kojoj se može dodijeliti crtični kod za brzo pretraživanje proizvoda, program radi s čitačem bar koda.

Program radi s terminalom za prikupljanje podataka, što vam omogućuje brzo provođenje svih inventura i brzu provjeru primljenih informacija s računovodstvenim podacima.

Program radi s elektroničkim vagama, pisačem za ispis naljepnica, koji vam omogućuje brzo označavanje robe za transport, ispis naljepnica s korporativnim dizajnom.

Program organizira automatizirano računovodstvo skladišta, koje automatski oduzima iz bilance sve trgovačke stavke koje treba premjestiti prema fakturi.

Sažetak skladišta pokazuje koje su robne stavke u velikoj potražnji, koje su nelikvidne, ispod standarda, program prati njihov promet.

Program smanjuje slučajeve krađe rezervnih dijelova i goriva, isključuje slučajeve zlouporabe vozila, neovlaštenih izlaza, uspostavlja kontrolu goriva i maziva.

Reguliranje kadrovskih i prometnih aktivnosti u smislu vremena i opterećenja dovodi do povećanja produktivnosti osoblja, učinkovitosti korištenja transporta u poduzeću.