Program za uslugu prijevoza
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za uslugu prijevoza

Program za uslugu prijevoza • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Produktivnost prijevoznika ocjenjuje se kvalitetom i učinkovitošću pružanja logističkih usluga. Važno je brzo i točno obraditi primljenu narudžbu za prijevoz robe, isplanirati najpametniju rutu, izraditi popratnu dokumentaciju, organizirati kontrolu nad izvršenjem usluge i analizirati kvalitetu poslova u diviziji. Kako bi se ugovor sklopljen s naručiteljem ispunio u roku i uz traženu kvalitetu, razvoj mora imati tehnički ispravan vozni park. Održavanje transporta u dobrom radnom stanju moguće je samo stvaranjem dobro osmišljenog sustava za održavanje i popravke. Da bi se ovaj problem standardizirano riješio, potrebno je zaposliti značajan broj djelatnika koji mogu stvoriti jedinstveni sustav kontrole. Ali vrijedi uzeti u obzir činjenicu da takvim ponašanjem nije isključena mogućnost pogreške. Loše razrađen raspored, izgubljeni trenuci povezani s održavanjem vozila, nedostatak rezervnih dijelova u skladištu negativno će utjecati na obavljanje izravnih zadataka - prijevoz robe. U rješavanju ovog teškog zadatka pomoći će program prijevoznih usluga, koji će u elektroničkom obliku moći regulirati svaki element koji zahtijeva strogu kontrolu.

Univerzalni računovodstveni sustav je posebno kreiran program koji preuzima sve glavne poslove organizacije tehničkih poslova pregleda i popravka svih jedinica voznog parka tvrtke. Aplikacija USU stvara skup alata usmjerenih na računovodstvo servisnih postupaka u bilo kojoj tvrtki u kojoj se koriste vozila. Osim organiziranja pravodobnog pregleda, softver sveobuhvatno upravlja svim procesima opskrbe za tvrtke specijalizirane za logistiku, ekspresne dostave kurirskim službama, online trgovine s osobnim voznim parkom. Financijska komponenta računovodstva održavanja automobila također je u nadležnosti programa USU, koji pomaže u planiranju troškova nabave rezervnih dijelova i maziva za određeno razdoblje. Zahvaljujući ovoj prognozi, održavanje na strani troškova bit će pojednostavnjeno i otkrit će dodatne značajke za smanjenje troškova.

U programu za obavljanje prijevozničkih usluga formiraju se dokumenti za popravke, tehnički postupci za održavanje vozila, zamjena akumulatora i guma. Ako se tehnička aktivnost odvija u odjelu za popravak, program automatski otpisuje rezervne dijelove iz skladišnih zaliha, u slučaju primanja usluga održavanja od trećih servisa, generira se dokument koji ukazuje na određene radnje i njihove troškove. U slučaju sudjelovanja vozača u popravku, USU aplikacija bilježi ovo vrijeme na vremenskom listu. Dakle, konfiguracija softvera može organizirati kompletan kompleks za uslugu prijevoza voznog parka tvrtke, automatski stvarajući dokumentaciju za kupnju dodatnog materijala, rezervnih dijelova, goriva, prilagođavajući vrijeme postupaka popravka i ističući ove jedinice željezničkog vozila koje su u tijeku zakazan pregled u rasporedu rada. i mnogo više.

Softverska platforma ima mogućnost provođenja analiza i izrade izvještaja upravljanja na temelju grafičkih podataka, koji će, pak, pomoći u definiranju razvojnih puteva ili prilagodbi postojeće strategije, rješavanju problema i tekućih zadataka prijevozničke tvrtke. Provedba plana proizvodnje provodi se stalnim praćenjem izvršenja koje osigurava USU. Praćenje se može odvijati kako lokalno, tako i daljinski putem internetske veze, što će se pokazati kao korisna opcija za zaposlenike koji su često prisiljeni putovati na poslovna ili službena putovanja. Osim praćenja provedbe planova, program za upravljanje prijevozom vodi računa o svakom tijeku rada kojim je potrebno upravljati. Zbog takvih radnji elektroničkog sustava rizik od netočnosti ili pogrešaka značajno se smanjuje, a brzina izvođenja bilo kakvih radnji značajno će se povećati.

USU program ima nekoliko dodatnih opcija koje će vam pomoći regulirati svaku fazu prijevoznika, povećavajući produktivnost, radnu sposobnost i učinkovitost od provedbe ovih procesa. Upravljanje dokumentima u elektroničkom obliku uključuje automatsko ispunjavanje obrazaca za popravke, otpremnice, fakture itd. Time će se olakšati rutinski zadaci koji su prije zaposlenicima oduzimali mnogo vremena, a sada će moći obavljati značajnije zadatke, što će utjecati na njihovu učinkovitost. Odabir programa prometnih usluga bit će korak prema razvoju i povećanju konkurentnosti, čime će se stvoriti još više uvjeta za širenje opsega djelatnosti.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Program Universal Accounting System podržava regulaciju održavanja vozila, upravljanje otpremom i utovarom robe, analizu generiranih ruta.

Implementacija softvera odvija se na daljinu i odnosi se i na obuku korisnika.

Svakom zaposleniku koji će obavljati poslove u postavljanju softvera dodjeljuje se korisničko ime i lozinka za pristup računu.

Sustav stvara referentnu bazu podataka za vozni park tvrtke, s tehničkim podacima, vremenom pregleda i popravka, rokom valjanosti dokumentacije (vozačka dozvola, osiguranje, liječnička uvjerenja, itd.).

Program djeluje u obračunu goriva i maziva u tovarnim listovima, na temelju standarda koje je usvojila organizacija i konfiguriranih u bazi podataka.

Aplikacija prati montažu i promjenu guma, automatski popravljajući kilometražu i uzorak prijeđenih kilometara za svaku postavljenu gumu.

Na temelju dobivenih podataka o kilometraži generira se izvješće koje pomaže u pravovremenoj zamjeni istrošenih guma.

Provesti planiranje tehničkog servisa vozila, praćenje popravaka koji se provode kako u procesima koji se odvijaju na području tvrtke, tako iu korištenju usluga trećih strana.

Softver bilježi troškove rezervnih dijelova, alata, goriva i maziva.

Podaci pohranjeni u bazi podataka sigurnosno se kopiraju i arhiviraju, što osigurava sigurnost podataka u slučaju problema s računalom.

Vođenje evidencije o troškovima goriva osigurava pravovremeno kreiranje zahtjeva za kupnju dodatnog materijala.

Program izrađuje prognoze i planove za popravak i održavanje vozila te promptno prikazuje obavijesti o potrebi sljedećeg pregleda ili zamjene istrošenog dijela.

Programsku platformu moguće je izraditi po narudžbi, uz uvođenje dodatnih opcija ili izradu individualnog projekta.

Prezentacija će vas upoznati s još dužim popisom prednosti od gore opisanog.

Funkcija podsjetnika zavoljela je mnoge kupce, jer su se zahvaljujući njoj svi tekući zadaci počeli izvršavati na vrijeme.

Program izračunava učinkovitost i performanse svakog vozila.

Video pregled i probna verzija USU sustava pomoći će vam da odredite potreban popis funkcija koje će biti neophodne za određenu tvrtku!