Program za vozila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za vozila

Program za vozila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program vozila jedna je od postavki softvera Univerzalnog računovodstvenog sustava za prijevozničke tvrtke koje posjeduju vozila i obavljaju djelatnost prijevoza. U ovom slučaju vozila čine proizvodni kapacitet tvrtke, stoga je njihovo vođenje i kontrola tehničkog stanja primarni zadatak programa - osigurati njihov nesmetan rad u okviru proizvodnog zadatka.

Računovodstveni program vozila omogućuje reguliranje svih aktivnosti poduzeća, uključujući procese, objekte, subjekte, - raščlanjivanje na različite radne operacije, postavljanje vremena izvršenja, u skladu sa službeno utvrđenim normama i dodacima unutar djelokruga rada obavlja osoblje, uzimajući u obzir materijale i njihovu cijenu ako se koriste u operaciji. Dakle, sav rad vozila i zaposlenika tvrtke ima preciznu definiciju u smislu vremena, zadataka, troškova, što omogućuje organiziranje automatskog računovodstva i kontrole nad proizvodnim procesom u cjelini i svakom njegovom fazom zasebno. A za svaki zastoj ili nepoštivanje uvijek netko odgovara, što odmah povećava produktivnost i radnu disciplinu.

Programi za knjigovodstvo vozila instaliraju se na digitalne uređaje, a uvjet za njih je postojanje Windows operativnog sustava. Instalaciju provode stručnjaci USU-a na daljinu putem internetske veze, tako da teritorijalna komponenta nije bitna pri odabiru dobavljača softvera, što povećava broj ponuda. No, dovoljno je navesti prednosti ovog programa za obračun vozila u odnosu na alternative u istom cjenovnom rangu, dvojbe oko toga koji je bolji odmah će nestati.

Na primjer, softver za računovodstvo vozila jedini je softver koji nudi analizu aktivnosti vozila u svakom obračunskom razdoblju, dok drugi proizvodi slične cijene nemaju tu funkciju. Redovita analiza omogućuje vam pravovremene prilagodbe tijekom proizvodnog procesa, identificirajući čimbenike s pozitivnim i negativnim utjecajem na profitabilnost i profitabilnost poduzeća, rastavljajući svaku kutiju za sve komponente i ukazujući na stupanj sudjelovanja svakog parametra u ukupnom rezultatu. Ovaj pregled softvera za računovodstvo vozila pokazuje koliko djelatnici mogu biti učinkoviti i što ih u tome sprječava, jesu li svi troškovi razumni, a ako nisu, koji se mogu eliminirati ili barem smanjiti.

Kako bi se zabilježile i analizirale aktivnosti vozila, program je formirao plan proizvodnje, gdje je planiran transportni rad za određene jedinice vozila, od kojih svaka ima period održavanja, tijekom kojeg automobil neće biti uključen u transport. Ova razdoblja rada i popravka razlikuju se po boji - u prvom slučaju je plava, u drugom je crvena kako bi se označio stupanj važnosti ove informacije. Dodan im je prozor s detaljnim informacijama o tome što je planirano u smislu vremena i količine radova za pojedino vozilo, kako će ti radovi biti raspoređeni, - prozor se pojavljuje kada kliknete na odabrano razdoblje, dok informacije u njemu promjene programom za automatski obračun vozila - na temelju informacija operativnih službi što je i kada učinjeno, koliko i što točno još treba učiniti.

Ova učinkovita metoda kontrole omogućuje daljinsko praćenje rada poduzeća, za što je potrebna samo internetska veza, te vođenje evidencije o svim poslovima zabilježenim u programu, budući da će gore navedena analiza aktivnosti biti dana na temelju takvih računovodstvo.. Treba napomenuti da program vozila vodi kontinuiranu statističku evidenciju, tako da tvrtka ima mogućnost planirati svoje aktivnosti na temelju akumulirane statistike za sve vrste operacija i predvidjeti očekivane rezultate.

Svi izračuni u programu za vozila izvode se automatski - na temelju troškova operacija predstavljenih za izračun, koji se utvrđuju pomoću industrijske regulatorne osnove ugrađene u program i sadrže puni opseg pravila i zahtjeva za prijevozne aktivnosti i postavke za izračun izvršen tijekom prve radne sesije programa. Treba napomenuti da je isključeno sudjelovanje osoblja u svim operacijama računovodstva i brojanja, izračuni su organizirani prema službenim metodama, koje su predstavljene u normativnim osnovnim dokumentima, koji se, usput, redovito ažuriraju, a sve zajedno osigurava točne i ažurni izračuni.

U isto vrijeme, program za vozila je pažljiv prema izboru vrijednosti za izračune, nikada ništa ne zbunjuje i ne zaboravlja da zajedno jamče jedini točan rezultat. U istu kategoriju poslova koje program obavlja spada i formiranje tekuće dokumentacije poduzeća, koja se priprema na unaprijed određeni datum, udovoljavajući svim zahtjevima i namjeni.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Program organizira elektroničko upravljanje dokumentima, registrira dokumente koje generira, sortira ih u datoteku, bilježeći gdje se nalazi kopija i/ili original te popravlja povrat.

Predstavljene baze podataka imaju istu strukturu prezentacije informacija i kontroliraju se istim alatima, što povećava brzinu rada korisnika.

Obrasci za unos podataka imaju istu strukturu, omogućujući korisnicima dodavanje podataka uz najniži vremenski trošak, što značajno štedi vaše radno vrijeme:

Ugrađeni planer zadataka pokreće automatske operacije strogo prema odobrenom rasporedu, uključujući redovite sigurnosne kopije na svom popisu.

Dokumentarna evidencija kretanja robe na zalihama vrši se putem automatski sastavljenih računa - potrebno je naznačiti robu i količinu.

Formiranje fakture popraćeno je dodjeljivanjem broja i tekućeg datuma, svaki dokument se sprema u bazu koja se s vremenom povećava te ima svoj status i boju.

Evidentiranje transportnih naloga prati i formiranje baze naloga, gdje se nalozima dodjeljuju statusi, boja statusa, tako da možete vizualno pratiti dostupnost.

Promjenu statusa prati i promjena boje, status se također mijenja automatski - na temelju podataka koje koordinatori i vozači daju u svojim dokumentima.

Skladišno računovodstvo se provodi u trenutnom vremenu, stanje se automatski otpisuje u trenutku registracije fakture za prijenos robe za rad.

Program obavlja sve kalkulacije, posebice izračunavanje cijene leta, koja uključuje potrošnju goriva, prema kilometraži, dnevnice, parking, ulaznice itd.

Kako bi se ubrzalo interno odobrenje, predstavljen je elektronički format interakcije - formira se zajednički dokument za sudionike s indikacijom boje spremnosti rješenja.

Učinkovitost interne komunikacije potpomognuta je skočnim prozorima na ekranu, obavještavajući zainteresirane strane, klikom na njih možete otići ravno na temu razgovora.

Učinkovitost vanjske komunikacije podržana je elektroničkom komunikacijom u obliku e-pošte i SMS-a, koja se koristi kako za informiranje kupca o teretu tako i za pošiljke.

Formiranje nomenklature provodi se razvrstavanjem robe u kategorije, koje su prikazane u priloženom katalogu, s naznačenim komercijalnim parametrima za identifikaciju.

Formiranje jedinstvene baze podataka o ugovornim stranama provodi se s razvrstavanjem sudionika u kategorije navedene u priloženom katalogu, što omogućuje sastav ciljnih skupina.