CRM za transportnu tvrtku
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za transportnu tvrtku

CRM za transportnu tvrtku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM za prijevoznika, predstavljen u softveru Univerzalnog računovodstvenog sustava, najučinkovitiji je alat za rad s kupcima - bilježenje i zadržavanje usluga koje pruža prijevoznik, kao i evidentiranje svih operacija koje prijevoznik provodi u odnosu na određenog kupca, - drugi kontakt, nit za raspravu, podnošenje cjenovne ponude, reklamna pošta, dostava narudžbe itd. CRM sustav za prijevozničku tvrtku također je pouzdano mjesto za pohranjivanje svih dokumenata koji su generirani za ili primljeni od kupca u procesu interakcije. Nije ni čudo što se CRM sustav smatra najprikladnijim formatom za rad s klijentima, jer ima nekoliko funkcija koje optimiziraju svakodnevne aktivnosti menadžera, minimizirajući radno vrijeme za traženje novih klijenata i slanje prijedloga bodova.

Na primjer, CRM sustav za prijevozničku tvrtku redovito nadzire klijente kako bi identificirao osobe i/ili tvrtke koje moraju pripremiti novu cjenovnu ponudu koja će ih podsjetiti na njihove usluge, dati obećane informacije i poslati reklamne poruke. Da, da, CRM za prijevozničku tvrtku sudjeluje u organizaciji informativnih i reklamnih pošiljaka, za što su tekstualni predlošci posebno ugrađeni u CRM sustav, a izbor prikladnog teksta za prigodu žalbe je dovoljno širok, dok se poruke šalju u različitim formatima - slanje može biti masovno, pojedinačno i prema određenim skupinama korisnika. Kriterije otpreme utvrđuje i definira menadžer čija je zadaća u prijevozničkoj tvrtki povećanje prodaje privlačenjem novih kupaca i promicanjem usluga.

Za slanje poruka, CRM sustav prijevoznika koristi elektroničku komunikaciju, predstavljenu u automatiziranom sustavu u obliku sms-a i e-maila, popis pretplatnika se priprema automatski, a ne uključuje korisnike koji su odbili primati reklamne poruke, tj. također zabilježen u CRM sustavu - u osobnom dosjeu svakog klijenta. Svi sudionici u CRM sustavu prijevoznika podijeljeni su u kategorije, klasifikaciju radi sam prijevoznik, katalog se formira i prilaže CRM-u, podjela se temelji na znakovima i kvalitetama identificiranim u procesu interakcije, te potrebama svaki od njih. Svrstavanje u CRM omogućuje formiranje ciljnih skupina, tako da se ista ponuda može slati više kupaca odjednom, što naravno štedi radno vrijeme menadžera, povećava broj kontakata, a time i obim informacija.

Svi dostavljeni tekstovi ostaju u CRM sustavu kao datoteka tako da možete brzo vratiti niti iz prethodnih predaja i eliminirati ponavljanje. Na kraju izvještajnog razdoblja, automatizirani sustav će dostaviti prijevozniku informacije o količini i kvaliteti zahtjeva kupaca nakon svake pošiljke, generirajući posebno izvješće, koje će navesti broj pošiljaka, broj pretplatnika u svakoj i broj poziva, povrati, nove narudžbe i dobit koju tvrtka ostvaruje od njih. Osim toga, CRM sustav za prijevoznika izrađuje dnevni plan rada za menadžere, uzimajući u obzir rezultate praćenja i prati izvršenje plana stalnim podsjetnicima u slučaju da rezultati pregovora nisu uračunati u CRM. Tvrtka također dobiva izvješće o menadžerima i njihovoj učinkovitosti na temelju CRM podataka, gdje za svakog postoji plan rada za razdoblje i izvješće o izvršenim zadacima, uzimajući u obzir razliku između tih volumena, prijevoznik može procijeniti produktivnost vašeg osoblja.

Dužnost rukovoditelja prijevozničke tvrtke je obavljati proizvodne poslove iz djelokruga svoje nadležnosti i obavezno evidentirati izvršene poslove, druge radnje u elektroničkom dnevniku rada koji se formira za svakoga pojedinačno i preuzima odgovornost osoblja za podatke o tvrtka i njezini radni procesi objavljeni u njoj. Zahvaljujući CRM-u za prijevoznika, menadžment tvrtke dobiva redovite informacije ne samo o svojim zaposlenicima, već io kupcima, budući da se njihova aktivnost bilježi u CRM-u, na temelju tih podataka moguće je utvrditi tko donosi najviše financijskih prihoda i /ili profita. Takvi kupci mogu imati individualiziranu uslugu - vlastiti cjenik priložen osobnoj datoteci u CRM-u, dok automatizirani sustav automatski obračunava trošak narudžbi koje tvrtka izvršava, prema njemu i bez zabune u cjeniku, kao iu svim drugi izračuni , uključujući obračun plaća po komadu za zaposlenike tvrtke koji koriste program, pod uvjetom da se njihova aktivnost u tvrtki u potpunosti odražava u vremenu i količini rada i rezultata. Sve što zaposlenici tvrtke rade, a da to nije utvrđeno programom, ne podliježe povećanju, a samim time ni nagradi. Time ih uprava poduzeća obvezuje na aktivan rad u informacijskoj mreži.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, pokazatelji goriva i drugi.

Automatizacija transportne tvrtke nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i mnoga izvješća koja su korisna za administraciju i zaposlenike tvrtke.

Računovodstvo prijevoznika prikuplja ažurne podatke o zaostalim gorivu i mazivima, rezervnim dijelovima za transport i drugim važnim točkama.

Obračunavanje prijevoznih dokumenata putem aplikacije za upravljanje prijevozničkom tvrtkom obavlja se u nekoliko sekundi, čime se smanjuje vrijeme koje zaposlenici troše na jednostavne dnevne zadatke.

Program transportnih dokumenata generira vodiče i ostalu dokumentaciju potrebnu za poslovanje poduzeća.

Prometne i logističke tvrtke, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, mogu početi primjenjivati računovodstvo u organizaciji transporta putem automatiziranog računalnog programa.

Računovodstvo vozila i vozača generira osobnu karticu za vozača ili bilo kojeg drugog zaposlenika, uz mogućnost prilaganja dokumenata, fotografija za udobnost računovodstva i kadrovske službe.

Službeno računovodstvo povećava produktivnost osoblja dopuštajući vam da identificirate najproduktivnije osoblje i potaknete te zaposlenike.

Program prijevoznika vrši formiranje zahtjeva za prijevoz, planira rute i također izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Program transportne tvrtke, zajedno s procesima vezanim uz prijevoz robe i izračunavanje rute, organizira visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći suvremenu skladišnu opremu.

Osim CRM-a, program sadrži i druge baze podataka, sve s istom strukturom prikaza informacija, što korisniku pojednostavljuje rad i štedi vrijeme.

Struktura prikaza informacija je sljedeća: na vrhu zaslona nalazi se opći popis pozicija, na dnu niz kartica s pojedinostima o odabranoj poziciji.

Od najznačajnijih baza podataka prikazane su nomenklaturne serije, baza vozila, baza vozača, baza računa i baza narudžbi, svaka sa svojom klasifikacijom.

Transportna baza podataka sadrži kompletne podatke o svakom vozilu koje se nalazi u bilanci poduzeća - zasebno za tegljač i prikolicu za računovodstvenu upotrebu.

U osobnom dosjeu svakog prijevoznog sredstva nalazi se njegov opis - marka i model, vrsta goriva i standardna potrošnja, brzina, nosivost, godina proizvodnje, kilometraža, popravci.

Osim opisa tehničkog stanja, ova baza sadrži i popis dokumenata vezanih uz registraciju vozila, bez kojih je nemoguće obavljati poslove.

Automatizirani sustav samostalno prati valjanost svakog dokumenta i pravovremeno obavještava nadležnu osobu o potrebi zamjene, preregistracije.

Ista kontrola valjanosti vozačke dozvole organizirana je u bazi podataka vozača, ovdje se također objavljuju podaci o kvalifikacijama, radnom iskustvu i obavljenim zadacima.

Baza podataka prijevoza sadrži popis putovanja koje je svaka prijevozna jedinica obavila tijekom razdoblja rada u poduzeću, pri čemu su stvarni troškovi prikazani tijekom izvršenja rute.

Raspon nomenklature obuhvaća kompletan asortiman proizvoda, uključujući i gorivo, koje poduzeće koristi u obavljanju djelatnosti transporta i za druge potrebe.

Unutar nomenklaturnog asortimana sve su robne stavke podijeljene u kategorije za jednostavno pretraživanje po nazivima, prema katalogu s općeprihvaćenom klasifikacijom ugrađenom u sustav.

Sve robne stavke imaju svoje karakteristike po kojima ih je moguće brzo prepoznati pri odabiru između stotina sličnih i istoimenih roba.

Svako kretanje robe bilježi se dostavnicama, čije se sastavljanje provodi automatski - zaposlenik navodi naziv, količinu, osnovu.

Skladišno računovodstvo, koje trenutno radi, automatski oduzima robu prenesenu sa stanja prema fakturi, te vas obavještava o trenutnim stanjima, finalizaciji proizvoda.

Za svaku vrstu obavljenog posla tvrtka dobiva periodična izvješća s analizom njegovih rezultata, što pomaže u prepoznavanju čimbenika koji negativno utječu na profitnu maržu.