Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za trgovinu

Softver za trgovinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za trgovinu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U maloprodajnoj trgovini automatizacija je od velike važnosti u računovodstvu proizvoda. Trgovački softver razvijen od strane tvrtke USU-Soft omogućuje kvalitetnu kontrolu i upravljanje Vašim trgovanjem. Softver za trgovanje prikladan je za male, srednje i velike trgovine, omogućuje vam brzo obavljanje operacija i eliminira mogućnost pogrešaka. Trgovački softver uključuje informacije o odjelima organizacije, skladištima, potencijalnim i trenutnim kupcima, kao i proizvodima koji se prodaju u dobro funkcionirajućem sustavu automatizacije trgovine. Softver za upravljanje i kontrolu trgovine može koristiti više korisnika istovremeno povezanih putem lokalne mreže ili interneta u jednu bazu podataka. Ne morate angažirati posebnu osobu za rad na softveru za kontrolu i upravljanje trgovinom, jer je softver jednostavan za korištenje i možete naučiti raditi na njemu u nekoliko sati.

Pristiglu robu možete jednostavno registrirati na skladištu, dok se sva potrebna dokumentacija generira. Ako trebate dodati ili spremiti veliki broj stavki na vanjski izvor u isto vrijeme, koristite funkcije izvoza i uvoza, koje značajno skraćuju vrijeme. Mnogi dokumenti generiraju se u poslovnom računovodstvenom softveru, uključujući fakture, račune, čekove i sve vrste izvješća. U skladišnom knjigovodstvu možete kreirati oznake koje će se kasnije koristiti na zalihama. Moguće je učitati sliku ili fotografiju s web kamere na proizvod. Softver za trgovanje prikladan je za mala, srednja i velika poduzeća i profesionalno nadzire poduzeće. Ako tvrtka radi s mnogo implementacijskih točaka, korisna je funkcija automatskog ažuriranja unesenih podataka. Pomoću mjerača vremena podaci će se automatski ažurirati nakon definiranog razdoblja, dodajući nove informacije koje zabilježi bilo koji zaposlenik. Ako ste zainteresirani za softver za trgovanje, preuzmite besplatnu demo verziju s naše web stranice i isprobajte njegove značajke. Stručnjaci naše tvrtke uvijek su spremni pomoći vam i odgovoriti na sva vaša pitanja o softveru za trgovanje.

I, naravno, ne smijete zaboraviti na svoje zaposlenike. Prvi znak dobrog stručnjaka je novčana korist koju on donosi vašem poslovanju. Ispod svakog zaposlenika možete vidjeti koliko novca donose tvrtki. Ako plaća zaposlenika nije fiksna, već po komadu, softver za trgovanje je lako automatski izračunava. Da biste to učinili, možete jednostavno postaviti postotke pojedinačno za svakog stručnjaka. Također je dopušteno prilagoditi plaću na temelju različitih vrsta pruženih usluga i prodanih povezanih proizvoda. Mnoge organizacije također koriste načelo uzajamne pomoći. Primjer: kupac je kupio uslugu. Njega ili nju također možete potaknuti da se pobrine za nešto drugo - što god da se nalazi u drugim dijelovima vaše trgovine. Istovremeno, tvrtka će dobiti znatno više prihoda, a takva upućivanja drugim stručnjacima bit će dodatno nagrađena. Najvažniji zadatak svakog zaposlenika je, naravno, rad na vlastitom ugledu. A može se bolje pratiti sudeći po ponašanju kupaca. Kada korisnik nastavi posjećivati istog stručnjaka nakon prvog posjeta, to se naziva zadržavanje kupaca. Što ga je više, to bolje.

Osim toga, posebnu pozornost posvećujemo dizajnu našeg softvera za trgovanje. Učinili smo sve što je u našoj moći da kreiramo poslovno računovodstveni softver koji je jednostavan za korištenje i izaziva samo pozitivne asocijacije kod onih koji s njim rade. Razvili smo veliki broj dizajna - ljetna tema, božićna tema, moderna mračna tema, tema za Valentinovo i mnoge druge teme - koje će vam donijeti udobnost u radu i povećati vašu produktivnost jer na njih utječu mnogi čimbenici. Uključujući i okruženje u kojem se zaposlenik nalazi.

Naporno smo radili kako bismo naš softver za trgovinu učinili najboljim svoje vrste i koristimo se najnaprednijim tehnologijama za prodaju i korisničku podršku. Posebnu pozornost treba obratiti na praktičnost odjeljka pod nazivom baza podataka o kupcima, koji sadrži sve potrebne informacije o vašim kupcima. Prijave se mogu izvršiti izravno na blagajni. A kako biste brzo pronašli kupce, podijelite ih u skupine: stalni kupci, VIP kupci ili oni koji se stalno žale. Ova metoda omogućuje vam da unaprijed znate kojem kupcu treba posvetiti više pažnje ili kada točno kako biste ga potaknuli na kupnju. Ne zaboravite da cijene mogu biti različite za svakog kupca, stoga biste trebali stalno poticati one koji provode puno vremena u vašoj trgovini.

Da biste bolje razumjeli kako funkcionira softver za trgovanje i iskusili sve funkcije, posjetite našu službenu web stranicu ususoft.com i preuzmite demo verziju. Molimo nazovite ili pišite! Spremni smo odgovoriti na sva pitanja i pomoći Vam na bilo koji način! Saznajte kako možemo automatizirati vašu organizaciju. Pozornost na ono što vaši zaposlenici rade tijekom radnog vremena je ono što je potrebno kako bi osigurali da u potpunosti ispunjavaju svoje uloge i zadatke. To je teško organizirati, jer ponekad ih zna biti puno. U tom slučaju, preporučljivo je prepustiti IT asistenti da preuzme ovaj zadatak nadzora i kontrole u vaše ruke. Poslovno računovodstveni softver USU-Soft prati što drugi zaposlenici rade, prikuplja informacije i zatim ih sistematizira kako bi izradio izvješća koja su svima razumljiva.