Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za trgovanje

Program za trgovanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za trgovanje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Komercijalne organizacije oduvijek su među prvima reagirale i na najmanje promjene okoliša, koristeći najnovija dostignuća znanosti i tehnologije u svom radu. Želju da uvijek budemo u toku diktiraju specifičnosti trgovine. Konkurencija je u pravilu vrlo velika. Za opstanak u takvim uvjetima potrebno je primijeniti napredne računovodstvene metode. Konkretno, trebamo program za trgovanje. Najnapredniji blagajnički program za trgovanje omogućuje tvrtki značajno ubrzanje obrade sve veće količine informacija, otklanjanje pogrešaka u svim karikama u lancu poslovnih procesa, kontrolu rada zaposlenika u svakoj fazi aktivnosti i održavanje najbolje i najučinkovitije menadžersko računovodstvo. Na tržištu informacijske tehnologije postoji mnogo sustava za upravljanje trgovinom i kontrolu trgovanja. Tek nakon temeljitog istraživanja tržišta tvrtka može odabrati jedan ili drugi program trgovanja. Što je najprikladnije u određenoj tvrtki odlučuje vaš šef, na temelju različitih uvjeta. U pravilu, to je kvaliteta, cijena i mogućnost individualnih postavki.

Prema mnogim tvrtkama, najnapredniji program za marketing je USU-Soft. Danas je to stvarno najbolji program polaganja novca za trgovinu. Lako se koristi kao gotovinski program za trgovanje i kao najbolji gotovinski program za trgovanje dionicama i kao najbolji program za gotovinski depozit za trgovanje. Osim toga, najbolji sustav kontrole trgovanja za upravljanje gotovinom pomaže u provedbi sveobuhvatne analize tvrtke i pomaže u procjeni izgleda za njezin razvoj. Kako biste bolje razumjeli što je USU-Soft blagajna program za trgovanje, dobrodošli ste na našu web stranicu kako biste preuzeli njegovu demo verziju.

Posebna mogućnost kategoriziranja klijenata daje vam bolje razumijevanje kako s njima raditi i kojim klijentima treba najviše pažnje. Primjer: naravno da VIP klijenti zaslužuju posebno poštovanje i posebne privilegije, jer su najvrjedniji u vašem poslu i donose najviše novca. Imamo i vrlo zgodan sustav za rad s robom. Proizvod se u bazu podataka unosi na različite načine. Najprikladniji i najmoderniji način je korištenje bar kodova jer štedi vrijeme zaposlenika koji bi ga trebali trošiti na zahtjevnije zadatke. Učitavate sliku svakog proizvoda kako biste bolje razumjeli s kojim proizvodom radite. Govoreći o fotografijama, također je moguće učitati fotografiju za svakog kupca u naš softver za trgovanje kako bi stručnjak koji radi s bazom podataka o kupcima mogao bolje vizualizirati kupca i možda čak pokušati predvidjeti koji artikl ili uslugu želi. To je težak zadatak koji zahtijeva posebno poznavanje različitih tipova likova.

Program naprednog komercijalnog upravljanja nudi širok izbor izvješća s grafikonima i tablicama koji vam pomažu da imate pregled nad svojim poslovanjem. Osim toga, zasebno sveobuhvatno izvješće pokazuje svestranost svakog stručnjaka. Vidjet ćete opseg posla koji obavlja svaki stručnjak pojedinačno. A ako netko od njih pokušava izvršiti nekoliko zadataka, ne snalazi se u poslu, a kupci često vraćaju robu ili se žale na lošu uslugu, onda se to može vidjeti u posebnom izvješću. Tamo ćete vidjeti te stručnjake i broj neželjenih slučajeva u kontekstu svakog mjeseca. Ali najvažnije izvješće je zadržavanje kupaca. Klijent će se uvijek vraćati dobrom stručnjaku! Analizirajte postotak zadržavanja svakog zaposlenika i pronađite najvrjedniji talent. Sva izvješća generiraju se s vašim logotipom i drugim referencama. Sve analize mogu se prikazati u kontekstu bilo kojeg vremenskog razdoblja. To znači da možete jednostavno analizirati: jedan dan, jedan tjedan, jedan mjesec pa čak i cijelu godinu. Značajka je posebno korisna za obavljanje najvažnije i obvezne stvari u svakoj organizaciji - financijske analize.

Koristimo samo najsuvremenije tehnologije za izradu ovog pametnog i praktičnog softvera za trgovanje. Korištenjem ovog prodajnog računovodstvenog sustava imat ćete 4 načina obavještavanja kupaca o raznim akcijama, popustima i novim proizvodima: Viber, SMS, email, kao i glasovni poziv. Umjetna inteligencija će se povezati s vašim kupcima i pružiti im važne informacije o vašoj trgovini i vašim proizvodima, baš kao i obični zaposlenik.

Naš program može konkurirati mnogim sličnim programima. Ne propustite priliku da svoje poslovanje učinite još učinkovitijim. Dali smo sve od sebe kako bi program koji smo izradili zadovoljio sve vaše potrebe i želje. Posjetite našu službenu web stranicu i preuzmite besplatnu probnu verziju softvera za trgovanje. Vidjet ćete - ovaj program vrijedi instalirati. Iz prve ruke ćete iskusiti sve pozitivne kvalitete o kojima smo pričali i shvatiti da su stvarne i čak bolje nego što ste očekivali.

Jedna od najvažnijih karakternih osobina svakog poslovnog menadžera je obraćanje pažnje i na najmanji detalj. To je bitno zbog činjenice da nas tržišni odnosi, u kojima svi živimo, informiraju o vlastitim pravilima suradnje i interakcije s unutarnjim i vanjskim procesima poslovanja. A poznavanje trendova sigurno će vam dati veliku prednost. U tome vam pomaže program USU-Soft koji dodatno olakšava proces kontrole.