Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo za maloprodaju

Računovodstvo za maloprodaju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo za maloprodaju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Moguće je voditi evidenciju u trgovini bez obzira na broj prodajnih mjesta uz naš USU-Soft maloprodajni računovodstveni sustav koji radi i online i offline. Integrirali smo program s opremom za trgovanje. Dakle, ispisujete pojedinačne crtične kodove na pisaču naljepnica. Rad s terminalom za prikupljanje podataka i evidentiranje robe u prometu. Radite s robom pomoću skenera crtičnog koda. Ispis računa je jednostavan na pisaču ili pomoću fiskalne kase. Ova automatizacija vam omogućuje rad s čitačem crtičnog koda. Praktičnost barkod čitača leži u brzini rada, što pojednostavljuje traženje robe. S barcode čitačem i posebnim prodajnim izlogom možete jednostavno ostvariti veliki broj prodaja. Također, proces inventure postat će još brži i bolji. Jedna od značajki naših sustava je dijeljenje korisničkog pristupa računovodstvenom programu za građane. U softveru za računovodstvo maloprodaje radite s više kutija. Sada će vaše maloprodajno računovodstvo biti potpunije i automatiziranije. Postavljanje maloprodajnog računovodstva s našim programom za praćenje maloprodaje bit će vrlo jednostavno! Računovodstveni sustav maloprodaje dostupan je na našoj web stranici kao probna verzija. Doživite upravljanje maloprodajom u demo verziji. Maloprodaja bez poteškoća - jednostavno je, samo koristite ovaj sustav!

Maloprodajni računovodstveni sustav, koji su postavili naši IT stručnjaci, sastoji se ne samo od kontrole proizvoda u skladištu, već i od praćenja svake jedinice u svakoj fazi tvrtke. Kako bi se osiguralo da se aktivnosti organizacije odvijaju na najučinkovitiji način, većina je tvrtki usvojila automatizaciju kontrole proizvoda. Program za upravljanje proizvodima računovodstva maloprodaje omogućit će vam obavljanje velikog broja operacija u kratkom vremenu, organiziranje integrirane i kvalitetne kontrole proizvoda, narudžbi i proizvodnih procesa, kao i planiranje aktivnosti tvrtke i pojedinačno za svakog zaposlenika . Također vam omogućuje kontrolu kupaca, stvaranje pozitivnog mišljenja o tvrtki i još mnogo toga.

Na usluzi su vam 4 vrste modernih obavijesti u računovodstvenom programu maloprodaje: Email, SMS, Viber, glasovni poziv. O da, dobro ste čuli! Naš program računovodstva za maloprodaju sposoban je nazvati sve kupce i podsjetiti ih na dogovor, govoreći u ime vaše službe. Većina servisa preferira nazvati svoje korisnike radi potvrde termina i tako izbjeći gubitak dobiti. Posebno izvješće daje popis kupaca koje je potrebno kontaktirati. Ovo izvješće se zove "Obavijest". Pomoću njega možete ručno nazvati kupce ili im automatski slati masovne obavijesti. Također je moguće koristiti ovaj sustav obavješćivanja u druge svrhe. Primjer: kako biste povećali lojalnost svojih kupaca i broj prodaja, obavijestite o raznim promocijama i popustima, o akumuliranim bonusima, poželite svojim kupcima sretan rođendan, sretnu novu godinu i druge praznike.

A još je praktičnije raditi s uplatama u računovodstvenom sustavu. Cijene su naznačene za sve fiksne usluge i uvrštene u cjenik ili odabrane ručno, kada točna cijena nije unaprijed poznata. Osim toga, postoji i treća opcija - kada cijena ovisi o satima rada. Ako ste koristili bilo koju robu u pružanju usluge, naznačite to u posebnom retku «Materijali». Ako unaprijed znate koji će materijali biti utrošeni za pružanje usluge, dodajete ih u obračun kako bi se stalno automatski preuzimali. To uvijek možete učiniti ručno ako se nešto koristi iznad norme. No, ako neka roba ili materijal nisu uključeni u cijenu usluge, možete ih dodati na račun jednostavnim označavanjem posebnom kvačicom. Cijena svih materijala je prikazana uz cijenu same usluge. Nakon toga, ukupni iznos za plaćanje izračunava se izravno u računovodstvenom softveru.

Ponekad korisnici samo trebaju nešto obaviti i spremni su donijeti vlastite materijale kako bi smanjili troškove. Pa, u redu je. Kupac je uvijek u pravu! Ako je kupac donio neku svoju robu i materijale, navodite ih na zasebnoj kartici kako bi kupac mogao vidjeti na obrascu za narudžbu da ih neće morati platiti. Računovodstveni program za maloprodaju sve izračunava automatski. Možete odabrati način plaćanja: gotovina ili kartica. Kupci najčešće plaćaju u gotovini, stoga je ovaj način odabran prema zadanim postavkama kako bi se osigurala maksimalna brzina rada. Za detaljnije informacije posjetite našu službenu web stranicu ususoft.com. Nazovite ili pišite! Saznajte kako možemo automatizirati vašu organizaciju. Možete preuzeti besplatnu demo verziju maloprodajnog računovodstvenog programa kako biste iz prve ruke iskusili sve funkcije ovog prekrasnog računovodstvenog programa.

Kao što smo već rekli, računovodstvo maloprodaje moguće je voditi s programom za upravljanje i kontrolu USU-Soft. Zanimljivo je promatrati proces ove aktivnosti jer sustav radi čuda u kontinuiranoj analizi tako velike količine informacija. To znači da ne zahtijeva odmor niti pauze. To čini aplikaciju vrijednom i osigurava povećanu produktivnost za maloprodajnu organizaciju. Inače, već smo spomenuli da se sustav može koristiti u procesu financijskog upravljanja i kontrole. To je točno i korisno je u radu organizacije bilo kojeg profila.