Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo u trgovini

Program za računovodstvo u trgovini • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo u trgovini
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka poslovna organizacija nastoji koristiti svoje resurse i imovinu što učinkovitije. Svaki menadžer razumije da je računovodstvo u uredskim programima poput Excela beznadno zastarjelo. Danas je, kako biste se uspješno natjecali s konkurencijom, ali i bolje kontrolirali sve procese u svojoj trgovini, uobičajeno koristiti softver. Uz njegovu pomoć prikupljaju se i obrađuju analitički podaci koji nam omogućuju procjenu učinkovitosti trgovine kako bismo mogli odgovoriti na promjene vremena. Međutim, takvi računovodstveni programi trgovina često imaju prilično visoku cijenu i ne najpovoljnije uvjete rada. Stoga čelnici nekih tvrtki (osobito malih) počinju vjerovati - besplatni računovodstveni program u trgovini najbolji je način za automatizaciju rada. Činjenica je da u većini slučajeva postoji računovodstveni program u trgovini.

Naravno, možete ga besplatno preuzeti, ali to će biti samo demo verzija. Nijedan programer koji drži do sebe ne objavljuje takve sustave u javnoj domeni, budući da je svaki od njih zaštićen zakonima o autorskim pravima. Takav napredni računovodstveni program u trgovini preuzet s interneta nikada neće biti poslužen besplatno. Također, malo programera će raditi s njim. Većina stručnjaka preporučit će vam da kontaktirate programere i kupite punu verziju programa za računovodstvo i kontrolu trgovine. Naravno, ovo više neće biti besplatan program za računovodstvo u trgovini. Ali kvaliteta je vrijedna toga. Također, prije instaliranja softvera, trebali biste pregledati prijedlog. Sigurno ćete pronaći najprikladniju proračunsku opciju, jer danas na tržištu postoji veliki izbor softvera koji se razlikuje ne samo u funkcionalnosti i uvjetima usluge, već iu cijeni.

USU-Soft je najprikladniji i najkvalitetniji program za upravljanje računovodstvom u trgovini. S naše web stranice možete preuzeti besplatnu verziju s ograničenom funkcionalnošću. U našem radu fokusirani smo na kvalitetu i dostupnost našeg softvera za organizacije s bilo kojim budžetom. Zahvaljujući marljivom radu naših programera, pronašli smo sretan medij i s ponosom možemo reći - mi smo razvijatelji programa za računovodstvo i vođenje trgovine koji utjelovljuje najbolju kombinaciju najviše kvalitete i povoljne cijene. Ne nudimo mjesečnu pretplatu. Naši kupci imaju mogućnost platiti rad naših tehničara točno na vrijeme za izmjene konfiguracije računovodstvenog programa. USU-Soft je program za računovodstvo u trgovini koji će vaš rad učiniti ugodnim, brzim i kvalitetnim. Trgovina koja koristi program USU-Soft počet će pokazivati izvrsne rezultate. Upravitelj donosi dobre računovodstvene odluke na najprikladniji i najčitljiviji način zahvaljujući našem programu i na temelju relevantnih informacija koje on pruža.

Kako bi se održala relevantnost formata i metoda računovodstva, ovisi o regulatornoj i referentnoj bazi, gdje se, uz norme i standarde o naručivanju skladištenja, daju preporuke o obliku registracije. Baza podataka se redovito prati kako bi se dobile nove odredbe ili dopune postojećih, čime se jamči relevantnost oblika, metoda, tehnika, formula uključenih u formiranje dokumenata i pokazatelja. Postavljanje računovodstvenog softvera u trgovini pruža prikladnu funkciju uvoza u skladište - organizira prijenos velikih količina informacija iz vanjskih elektroničkih dokumenata u automatizirani sustav upravljanja dokumentacijom i financijskim kontrolama s automatskom distribucijom prenesenih podataka prema strukturi dokumenta i navedenu rutu. To skladištu omogućuje da ne upisuje nove nazive u nomenklaturu posebno pri primitku velikog broja robnih stavki, već da sve prenese odjednom kroz funkciju uvoza elektroničkih dokumenata dobavljača, trošeći djelić sekunde na posao.

Učinili smo sve kako bi program trgovina bio najbolji takve vrste i koristili najnaprednije tehnologije prodaje i korisničke službe. Posebnu pozornost treba obratiti na praktičnost odjeljka pod nazivom baza podataka o kupcima, koji sadrži sve potrebne informacije o vašim kupcima. Prijave se mogu izvršiti direktno na blagajni. A kako biste brzo pronašli kupce, podijelite ih u skupine: stalne mušterije, VIP mušterije ili oni koji se stalno žale. Ova metoda omogućuje vam da unaprijed znate kojem kupcu posvetiti više pažnje, odnosno kada ga točno potaknuti na kupnju. Da biste dobili bolju sliku o našem računovodstvenom programu u trgovini, posjetite našu web stranicu i preuzmite besplatnu demo verziju.

Odjel marketinga zasigurno će cijeniti korisnu značajku aplikacije za računovodstvo trgovine USU-Soft. Poanta je u tome da softver može analizirati izvore koji su doveli vaše kupce do vas. Ukratko, poznato je da koristite različita mjesta za reklamiranje svoje organizacije. Međutim, važno je znati koji su najučinkovitiji. Stiže USU-Soft program! Analizirajući preferencije kupaca, prikuplja podatke i generira izvješća koja pokazuju gdje još uložiti svoja financijska sredstva.