Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo prodaje robe

Računovodstvo prodaje robe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo prodaje robe
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U svakom poduzeću u sferi trgovine, računovodstvo prodaje robe kao proizvoda proizvodnih poduzeća glavna je vrsta računovodstva i dio sustava za upravljanje aktivnostima trgovačkog poduzeća. Općenito, računovodstvo prodaje robe u poduzeću od presudne je važnosti i zahtijeva poseban pristup, budući da uključuje rad nekoliko strukturnih jedinica organizacije, a za kontrolu trgovačkog poduzeća koristi se poseban softver. Računovodstvo prodaje robe provodi se pomoću posebnih programa za kontrolu proizvoda proizvodnih tvrtki ili imovine trgovačke organizacije. Danas postoji mnogo takvih sustava pomoću kojih možete pratiti prodaju i robu u trgovačkim društvima.

Jedan takav program za računovodstvo prodaje robe je USU-Soft. Može se koristiti kao program za vođenje evidencije prodaje roba i usluga, registraciju proizvoda i kontrolu procesa u cjelini. Pomoću softvera USU-Soft za organiziranje trgovine vodite zasebnu evidenciju prodaje robe, kao i objedinjujete je ako trgovački zastupnik nije ograničen na jednu poslovnicu. Naš razvoj dugo je i čvrsto ušao na tržište informacijske tehnologije, zauzimajući vodeću poziciju. Razlog je velika lista mogućnosti i individualni pristup svakom klijentu. Softver u proizvodnji tvrtke USU-Soft omogućuje vam optimizaciju ne samo računovodstva prodaje robe u trgovini, već i aktivnosti organizacije u cjelini. Radimo s klijentima diljem CIS-a i šire. Aktivno koristimo daljinski pristup za pružanje usluga tehničke podrške na programu trgovanja. Kako biste vidjeli sučelje i većinu mogućnosti našeg računovodstvenog razvoja za prodaju robe u trgovini, možete instalirati demo verziju na našu web stranicu.

Računovodstveni program robne prodaje vodit će vas generiranjem velikog broja izvještaja u najrazličitijim smjerovima vašeg poslovanja. Primjer: možete analizirati u kojem su cjenovnom segmentu vaše usluge i roba ljudima najpristupačnije. Ako je nešto preskupo i nije popularno, spustite malo cijenu, dobit ćete na prodanoj količini! Naš program za računovodstvo prodaje također prikazuje vaše troškove. To vam pomaže da imate bolju kontrolu nad njima. Vidjet ćete ukupni zbroj svake stavke troška. Oni će se formirati mjesečno, što dodatno olakšava praćenje dinamike. A uz podatke o prihodima i rashodima, program za knjigovodstvo prodaje će ih vizualno prikazati kao svijetlozelenu i crvenu liniju na grafikonu. Također će izračunati dobit za svaki mjesec vašeg efektivnog rada. Ako provodite promociju kako biste privukli više kupaca, u posebnom izvješću možete vidjeti je li to učinkovita ili nezapažena akcija. Voditelj će također imati informacije o primljenim i potrošenim bonusima. Imajte na umu da svako izvješće sadrži različite grafikone i tablice. Ovo je radi jasnoće vašeg prodajnog računovodstva. S našim promišljeno osmišljenim programom ne morate biti ni ekonomist ili računovođa da biste vidjeli širu sliku. Također, ne morate potrošiti puno vremena na analizu. Menadžeri cijene svaku sekundu. Često je dovoljan samo letimičan pogled na željeno izvješće!

«Customer Unit» je jedinstvena sekcija, posebno dizajnirana kako bi vaš rad s kupcima bio što lakši. Kupci se mogu podijeliti u grupe kako bi se bolje vidjelo koji kupci trebaju najviše pažnje i vremena. Podaci o kupcima mogu se unijeti izravno na blagajni. Neki kupci radije posjećuju trgovinu često, dok drugi to čine rijetko. Ljudima u prvoj skupini dodijeljena je VIP kategorija jer su vaši vjerni obožavatelji i pokazali su istinsku lojalnost. Važno je držati ih u svojoj trgovini. Mnogi se pitaju zašto bi to trebali raditi i ne razumiju zašto je važno gubiti vrijeme na to. Ova tehnika jedna je od najvažnijih metoda održavanja interesa za vašu trgovinu. Mora se imati na umu da privlačenje kupaca nije najvažniji zadatak. Važno je kupce pretvoriti u stalne kupce, kako bi donosili stalan prihod. Drugi način da se to postigne je uvođenje sustava akumulacije bonusa. Kupci dobivaju bonuse za svaku kupnju u trgovini. Nastoje akumulirati što više bonusa, što znači da kupuju mnogo u vašoj trgovini. To ih potiče da vam uvijek iznova dolaze.

Za detalje posjetite našu službenu web stranicu. Ovdje možete preuzeti besplatnu demo verziju našeg računovodstvenog programa za prodaju robe i iz prve ruke iskusiti sva čuda koja je naš sustav spreman ponuditi. Automatizacija - budućnost vašeg poslovanja!

Prodaja robe je proces koji zahtijeva strogu kontrolu i nadzor računovođa. Budući da nije isplativo angažirati toliki broj računovođa, puno je bolje instalirati aplikaciju USU-Soft i vidjeti koji se sjajni rezultati mogu postići uz pomoć suvremenih tehnologija u obliku posebnih algoritama i nizova pravila. Program je moderan i prikladan za svaku organizaciju. Osobno računalo ne mora biti jedno od najboljih u kontekstu produktivnosti. Aplikacija radi na svakom računalu, tako da ne morate kupovati dodatnu opremu kako bi program bio koristan u vašoj tvrtki. Pogledajte uspon svoje tvrtke uz pomoć informacijskih tehnologija - USU-Soft je savršen za rješavanje zadataka bilo koje težine. Aplikacija je način da poboljšate aktivnost svojih zaposlenika tako da instalirate aplikaciju i uživate u brzini rada koju nudi!