Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prodaju robe

Program za prodaju robe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prodaju robe
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prodaja u trgovini - posebna vrsta aktivnosti povezana s prodajom sasvim specifične robe - komada robe (najčešće odjeće, rjeđe - obuće, pribora itd.), Preostalog na zalihama. Računovodstvo obično uključuje vođenje svih vrsta zapisa s velikim dijelom evidencije o zalihama i prodaji. Najpouzdaniji i najlakši način da program trgovine učinite potpuno operativnim je merchandising program. Svaki program za prodaju robe usmjeren je na organizaciju rada trgovačkog poduzeća, ubrzanje procesa obrade i sistematiziranja podataka te normalizaciju tijeka rada (osobito rada odjela prodaje). Neki menadžeri, smatrajući da su pronašli jeftiniji način nabave programa za prodaju robe, odlučuju preuzeti program za prodaju robe putem interneta tražeći program za upit na tražilici za besplatnu prodaju robe ili besplatno preuzimanje programa za prodaju robe. Treba objasniti da je ovakav pristup problemu potpuno pogrešan i ne samo da može narušiti vaše povjerenje u automatizirane računovodstvene programe, već može dovesti i do gubitka informacija. Činjenica je da se neće svaki programer pobrinuti za održavanje besplatnog prodajnog programa za kontrolu prodaje robe (i ako je tako, onda ne bez takvog poticaja kao što je novac), a ta će se potreba za tehničkom podrškom prije ili kasnije pojaviti . Drugim riječima, svi stručnjaci preporučuju samo prodaju programa kupljenih od provjerenih programera.

Najpouzdaniji program za prodaju robe i kontrolu skladištenja - USU-Soft. Ovaj merchandising program ima mnogo prednosti u odnosu na svoje analoge i vrlo brzo može pokazati najbolje rezultate. Karakterizira ga visoka kvaliteta izvedbe, jednostavnost korištenja, ugodna cijena i pošten program održavanja. Programeri USU-Softa imaju međunarodno pouzdanu marku D-U-N-S, što potvrđuje da je ovaj prodajni program za upravljanje robom širom svijeta prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih proizvoda za prodaju robe. Prodajni program za upravljanje robom koji olakšava prodaju robe omogućuje korištenje ne samo standardne opreme u trgovini (oprema trgovine i skladišta – skeneri barkodova, pisači računa, naljepnica, itd.), već i potpuno novi uređaj, koji nemaju sve trgovine već ovladali – modernim terminalima za prikupljanje podataka (DCT). Riječ je o malom kompaktnom uređaju, koji zaposlenik jednostavno nosi u džepu i koristi ga po potrebi. Primjer: uzeti inventar koji koristite i uštedjeti puno vremena. Podaci se čitaju i zatim prenose u glavnu bazu podataka. Uređaj je sposoban pohraniti određenu količinu podataka, što je značajan plus. Dakle, čak i ako ima mnogo artikala u skladištima, možete ih sve dodati u bazu podataka, a skladišni kapacitet računovodstveno prodajnog sustava je neograničen.

Rad s kupcima također zaslužuje posebnu pozornost. Podaci o kupcu mogu se unijeti izravno na blagajni. Na primjer, u računovodstveni sustav za prodaju i upravljanje narudžbama unesete ime, prezime, patronim kupca, kao i koliko ima godina, po želji, njegove želje i tako dalje. Svaki kupac dobiva bonuse za svaku kupnju. Mislimo da ne vrijedi objašnjavati što je sustav bonusa, jer sve trgovine već dugo koriste ovu strategiju za privlačenje i zadržavanje kupaca. Malo ljudi može odoljeti prilici da iskoristi ove akumulirane bonuse umjesto gotovine i kupi više proizvoda u vašoj trgovini. Vidjet ćete koje kupnje kupac kupuje i dobiva bonuse. Tako ćete shvatiti što mu je draže i na taj način slati reklame i ponudu za kupnju nečeg drugog, potičući ga da troši još više. Kupci se također mogu podijeliti u kategorije za lakšu navigaciju kroz ogromnu bazu podataka koja sadrži podatke o velikom broju kupaca. Upravljanje kupcima neophodno je u svakoj poslovnoj organizaciji.

Ova se podjela može temeljiti na nekoliko kriterija: na temelju broja posjeta (u stalnih i rijetkih kupaca); na temelju prisutnosti ili odsutnosti pritužbe (kod onih koji se nikada ne žale i kod onih koji to čine stalno); na temelju određenih kupnji, dobi, ulice stanovanja itd. Neki korisnici čak zaslužuju dobiti VIP status i sve privilegije koje su im potrebne. A kako biste uvijek bili u kontaktu sa svojim kupcima, možete koristiti 4 načina komunikacije - Viber, SMS, e-poštu pa čak i glasovni poziv. Možete slati oglase, kataloge, posebne ponude, popuste ili pozive na događaje, čestitati praznike, zahvaliti na kupnji, obavijestiti vas o prispijeću robe i još mnogo toga.

Želite izbjeći greške u radu s proizvodima i prodajom? Želite dio monotonog posla prenijeti na stroj koji to može obaviti puno bolje i brže? Želite li optimizirati svoje poslovanje toliko da konkurenti zaostaju? Onda slobodno odaberite naš prodajni program kontrole i automatizacije. Jamčimo sve to i više. Navikli smo ugodno iznenaditi naše kupce. Na našim službenim stranicama pronaći ćete sve potrebne informacije, kao i preuzeti besplatnu demo verziju kako biste je instalirali u svoju tvrtku i provjerili je li sve što govorimo istina ili ne. Uvjeravamo vas da vas naš jedinstveni sustav automatizacije i modernizacije poslovanja neće iznevjeriti i da ćete ga sigurno htjeti nastaviti koristiti! Kontaktirajte nas na bilo koji način. Uvijek smo u kontaktu i rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.