Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za trgovinu

Program za trgovinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za trgovinu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizacija u trgovini uvijek zahtijeva poseban softver trgovine, koji se često sastoji od nekoliko programa koji se koriste u različitim sferama njezine djelatnosti. Naš softver USU-Soft za trgovinu je cjelovito rješenje u računovodstvu trgovine, kada jedan računovodstveni softver trgovine zamjenjuje nekoliko drugih. Nećete moći ispravno vršiti kontrolu trgovine ako nemate ovaj sustav u svojoj trgovini. S ovim softverom vidite kako je lako pohraniti podatke u program. Prvo što ćete vidjeti u programu trgovine je vrlo jednostavno sučelje. Tamo ne samo da možete vršiti prodaju, plaćanja, narudžbe za nove proizvode, već i napraviti inventar. A sa skenerom crtičnog koda to više ne morate raditi ručno. Kod čitača barkoda korisnik se često susreće s problemom modernizacije. Računovodstveni softver trgovine koji nudimo podržava mnoge vrste čitača kao i tvorničke bar kodove. Izmislili smo kompletan skup izvješća o upravljanju koje možete pojedinačno konfigurirati u softveru. A naši stručnjaci, na vaš zahtjev, mogu izraditi dodatna izvješća. I što je najvažnije, u izvješćima ovog sustava za trgovinu moći ćete vidjeti ne samo kretanje novca, već i sva kretanja robe, kao i izvješća o radu zaposlenika. Dovršite računovodstvo u trgovini putem ove računovodstvene aplikacije!

Zašto ne vjerovati besplatnim programima koji se u tako velikom broju reklamiraju na internetu? Razlozi su brojni, ali želimo govoriti o najvažnijima. Prvo, vrlo je malo vjerojatno, čak nemoguće, da su takvi sustavi uistinu besplatni. Nijedan programer neće trošiti vrijeme i trud da stvori tako složen sustav za trgovinu i da ga nekome besplatno. Svatko tko kupi složeni računovodstveni program za trgovinu treba stalnu vezu sa sustavom podrške za rješavanje raznih problema. I onda, u ovom trenutku, tvorci programa za upravljanje trgovinama i kvalitetno računovodstvo, koji bi trebao biti besplatan, traže novac da bi vam omogućili pristup određenim funkcijama i ispada da verzija koju ste imali "sreću" preuzeti nije potpuna, ali samo demo. Obećan vam je besplatan sustav, a na kraju ga nećete dobiti. Ne smijete surađivati s tvrtkom koja vas prijevarom navodi na korištenje njezinih proizvoda. Nudimo potpuno transparentan i pošten dogovor - prije donošenja tako važne odluke kao što je odabir programa za trgovinu, isprobajte demo verziju - možete je preuzeti s naše službene web stranice. Ako nečim niste zadovoljni, javite nam. Rado ćemo vas ispraviti i pronaći upravo ono što vam odgovara.

Otvoreni smo za nove ponude i uvijek spremni isprobati nešto novo. Drugo, kažemo vam dokazanu činjenicu - programi za ovu vrstu trgovine, preuzeti besplatno, 100% su nesavršeni, nepotpuni, sadrže puno grešaka i ni na koji način ne jamče sigurnost vaših podataka. Takvi programi računovodstva i vođenja trgovine nanijet će značajnu štetu radu Vašeg poslovanja, dovesti do kvarova, kvarova i na kraju dovesti do propasti svih Vaših napora, vremena i novca koje ste utrošili u izgradnju uspješnog poslovanja. Kako biste spriječili da se to dogodi, nemojte postati žrtva rasutog sira u mišolovci i idite ravno profesionalcima. Razvili smo jedinstveni sustav koji će optimizirati rad vaše trgovine, zaštititi vaše podatke i ni u kojem slučaju ne dovesti do bilo čega negativnog. Zapamtite koliko je važno napraviti pravi izbor.

Sustav trgovine osmišljen je tako da ga koriste i mala i srednja poduzeća, a još više velika poduzeća. Svaki tijek rada koji je na bilo koji način povezan s trgovinom zahtijeva automatizaciju velike količine podataka. Program za automatizaciju i upravljanje trgovinama je program nove generacije. Nije potrebno hvaliti se takvom inovacijom pred svojim konkurentima. Najprije optimizirajte proces rada, sistematizirajte podatke, kontrolirajte prodaju i proizvode. I zato se nemojte hvaliti novim programom automatizacije i modernizacije koji ste instalirali, već rezultatom koji se postiže u relativno kratkom vremenu. Mi to jamčimo. Pomoću ovog sustava možete stvoriti strukturu u svom poslovanju koja će prikazivati i analizirati veliku količinu podataka, dajući točna izvješća i točne rezultate.

Naš zadatak je učiniti vas sretnima. Zato ne štedimo truda ni sredstava za stvaranje našeg jedinstvenog programa. Dok ga budete koristili, vidjet ćete da smo uložili u ovaj program kako bismo ga učinili što lakšim za korištenje, lakim za učenje i bogatijim značajkama. Program za radionicu radi besprijekorno i ne dovodi do kvarova i grešaka. Budući da smo na tržištu već toliko godina, nismo dobili nijednu reklamaciju. Ovo je pokazatelj kvalitete. Cijenimo što su naši kupci odabrali baš nas, stoga mi rješavamo sve probleme i pružamo tehničku podršku najviše kvalitete. Ako želite postati jedan od naših kupaca, posjetite našu web stranicu, pišite nam i pokušajte instalirati besplatnu demo verziju. Pomažemo automatizirati vaše poslovanje!

Aplikacija za upravljanje trgovinom može se nazvati međunarodnom. Postoje različite verzije programa. Osim toga, postoji nekoliko jezika na koje je program preveden. Kao rezultat toga, ne bi bilo problema s korištenjem sustava ni u jednoj zemlji. Trenutačno jedino što preostaje vašoj poslovnoj organizaciji jest isprobati aplikaciju i instalirati je kako biste je vidjeli na djelu. Prednosti koje će se otvoriti pred vama sigurno će vas iznenaditi.