Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za trgovinu

Program za trgovinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za trgovinu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Proces uvođenja automatizacije u računovodstvo trgovina treba pomoćnika u vidu specijaliziranog softvera. Program za upravljanje trgovinom USU-Soft je slučaj kada jedan program može zamijeniti nekoliko odjednom. Kao rezultat toga, možete uspostaviti potpunu kontrolu nad trgovinom i vidjeti svaki najmanji detalj svakog procesa. Pomoću programa za kontrolu pohrane moguće je analizirati velike količine podataka u tren oka. Sučelje aplikacije je ono što privlači ljude na prvom mjestu. Možete vršiti prodaju, plaćanja, narudžbe za nove proizvode i napraviti inventar. A sa skenerom crtičnog koda to više ne morate raditi ručno. Kod korištenja čitača barkodova uvijek se javlja čest problem suvremenosti čitača. Program USU-Soft za računovodstvo trgovine omogućuje rad s različitim vrstama čitača, kao i tvorničkim bar kodovima. A ako ste voditelj trgovine i na čelu ste tvrtke, tada ćete imati cijeli niz izvještaja o upravljanju, koje možete individualno prilagoditi u programu upravljanja kontrolom trgovine. A naši stručnjaci, na vaš zahtjev, mogu izraditi dodatna izvješća. I što je najvažnije, u tim izvješćima ne vidite samo kretanje novca, već i sva kretanja robe, kao i izvješća o radu zaposlenika. Održavajte punu zalihu u trgovini putem našeg programa zaliha u trgovini!

Česta je situacija kada se zanimljiva trgovina s traženim proizvodom mora zatvoriti. Zašto se to događa? Najčešći razlog je loše vođenje imovinske evidencije i nemogućnost organizacije rada na način da osigurate učinkovitost svih radnji svojih zaposlenika. Sustav vam omogućuje kontrolu svake male aktivnosti u vašoj trgovini i skladištima. Nema smisla misliti da će besplatni programi za automatizaciju trgovine, koje je tako lako pronaći na internetu i instalirati na svoju opremu, definitivno riješiti vaš problem. Besplatan sir se može naći samo u mišolovci. Ovi programi za računovodstvo trgovina donose samo probleme i postaju katastrofa. Oni dovode do stalnih padova i pogrešaka i značajno štete vašem poslovanju. Osim toga, morat ćete potražiti nekoliko sustava koji obavljaju različite funkcije. Nudimo univerzalni program za upravljanje trgovinom i osiguranje kvalitete koji lako zamjenjuje više programa.

Naš program u trgovinama je vremenski testiran proizvod. Već imamo veliki broj zadovoljnih kupaca kvalitetom i performansama sustava. Zahvaljujući nama mnoge tvrtke koje su se nekada borile za tržište postale su lideri i danas imaju najnapredniji program automatizacije trgovine koji pruža maksimalnu učinkovitost.

Napravili smo posebno jednostavan dizajn. Shvatit ćete kako raditi s programom bez potrebe za pomoći. Ali kako bismo bili sigurni da ćete koristiti sve moguće funkcionalnosti programa, spremni smo pružiti uslugu obuke za rad s programom. Naši stručnjaci će vam reći i pokazati u praksi kako da što učinkovitije koristite sustav, kao i da ga instalirate u sve svoje trgovine i povežete svu potrebnu opremu. Osim toga, dizajn je jedinstven: vi birate onaj koji vam najviše odgovara. Tako ćete svoje radno mjesto pretvoriti u najugodnije okruženje. I više od toga, vaša interakcija s programom izazvat će samo pozitivne emocije.

Obratite pozornost na odjeljak pod nazivom “jedinica za korisnike”. Podatke o kupcima unosite izravno na blagajni i možete ih kategorizirati u skupine kojima su potrebne različite vrste pažnje i brige. Neki od njih dolaze u vašu trgovinu često, a neki ne. Oni koji su vaši istinski fanovi i iskazali lojalnost mogu se uputiti u VIP kategoriju. Zašto se truditi oko toga? Ovo je najuspješniji način da održite interes za svoju trgovinu. Uostalom, glavni zadatak nije samo privući kupce, već i učiniti ih stalnim kupcima, tako da donose stalan prihod vašem poslovanju. Drugi uspješan alat za to je sustav akumulacije bonusa. Kupci dobivaju bonuse pri svakoj kupnji. A onda potroše te bonuse umjesto pravog novca i kupe artikle u vašoj trgovini. To ih potiče da vam uvijek iznova dolaze.

Kako drugačije možete dopustiti kupcima da se osjećaju kao da ih se sjećate i da vam je stalo do njih? Naravno, to je praktičan i moderan sustav obavijesti. Nudimo 4 načina interakcije s klijentima: Viber, SMS, e-mail i glasovni poziv. Potonje program radi automatski, što vam omogućuje da svojim zaposlenicima uštedite dragocjeno vrijeme koje mogu potrošiti na zahtjevnije zadatke. Tako ih možete obavijestiti o dolasku novih proizvoda, isplativim promocijama i zanimljivim događajima koje organizirate posebno za svoje kupce. Kako biste bolje upoznali program koji nudimo, preuzmite besplatnu verziju i iskoristite svaku priliku da unaprijedite svoje poslovanje. A ako želite nabaviti naš program, rado ćemo vam pomoći oko njegove konfiguracije.

Obraćanje pažnje na detalje ono je što svakog poduzetnika čini konkurentnijim na tržištu. Ova karakterna osobina omogućuje vam da budete svjesni svih događaja koji se događaju u tvrtki, kao i da koristite sve dostupne podatke za predviđanje ishoda različitih situacija. Ovu sposobnost također olakšava aplikacija USU-Soft, koja je najsuvremeniji sustav koji upravljanje organizacijom čini uravnoteženim i korisnim. Potreba za postizanjem dobrih rezultata ono je što tjera poduzetnike da traže dodatne alate. USU-Soft je ono što nudimo!