Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za robu

Program za robu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za robu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posljednjih godina sve veći broj trgovaca prelazi na specijalizirane programe za računovodstvo robe. Neka mala poduzeća pri pokretanju svoje djelatnosti potpuno zaobilaze uredski softver za kontrolu prihoda, kretanja i stanja imovine. No, kako se prodaja i općenito posao povećavaju, svaka se tvrtka prije ili kasnije suoči s činjenicom - sustav koji pomaže u vođenju evidencije robe (prihoda, kretanja i stanja) jedini je način da brzo dobijete ažurirane informacije o stanju u maloprodajna tvrtka. Naš proizvod USU-Soft najbolje je rješenje u svakom poslu. Ovaj pametan softver jednostavan za korištenje omogućit će svakom trgovcu da vodi visokokvalitetnu evidenciju maloprodajne robe, uštedi vrijeme koje je prethodno potrošeno na ručnu obradu podataka, a također vodi evidenciju upravljanja maloprodajnom organizacijom, prateći svaki pojedinačni proces i rad poduzeća u cjelini (prihod, kretanje i bilanca).

Ponekad trgovci na malo pokušavaju preuzeti softver za maloprodajne artikle upisujući nešto poput jednostavnog besplatnog programa za proizvode u traku za pretraživanje. Ne preporučuje se jer takav sustav skladištenja robe vjerojatno neće ispuniti vaša očekivanja. Sličan softver u postojećoj maloprodaji danas je, u ovom ili onom obliku, potreban kako bi ispunio ulogu sustava za praćenje stanja artikala, računovodstvenog programa za rad s kupcima i artiklima, sustava za evidentiranje cijena artikala i nadzor primitak, kretanje, stanje imovine i brojanje proizvoda. Najbolji program za računovodstvo i vođenje robe koji trgovac mješovitom robom u vašoj trgovini može jednostavno koristiti, ali i pomoću njega vršiti dovoz proizvoda je USU-Soft. Funkcionalnost našeg programa za upravljanje maloprodajnom robom i kontrolu kvalitete (prihoda, kretanja i stanja) je toliko opsežna da ga možete jednostavno koristiti kao program za kontrolu kretanja artikala, program za praćenje prodaje robe, program za registraciju robe i usluga te program koji po potrebi uzima u obzir ne samo samu robu, već i njen barkod.

Naš USU-Soft program za maloprodaju robe (prihod, kretanje i stanje) na tržištu je već nekoliko godina. Tijekom tog vremena postao je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih daleko izvan Kazahstana, gdje je odgojen. Danas je ovaj računalni program za robu u maloprodaji (prihod, kretanje i stanje) dobro poznat u mnogim zemljama ZND-a i susjednim zemljama kao softver za upravljanje najkvalitetnijim prihodima, kretanjem i stanjem, omogućujući uspostavljanje svih vrsta odgovornih za bilo koju maloprodaju usmjerenost tvrtke. Neke od funkcionalnosti našeg robnog programa i kontrole njezinog dolaska, kretanja i ravnoteže sustava kontrole možete vidjeti u demo verziji koja se nalazi na našim stranicama. Tu su i drugi članci koje je korisno pročitati kada želite saznati više o našoj tvrtki i našoj djelatnosti!

Dizajn našeg programa za proizvode ugodno će vas iznenaditi jer je jednostavan i lagan za korištenje. Možete ga promijeniti po želji, tako da jamčimo najprikladnije sučelje. Ovo čini učinkovitiji dizajn vašeg radnog prostora, jer udobno upravljanje robom i računovodstveni program ne samo da može poboljšati način na koji upravljate svojom trgovinom, već i poboljšati učinkovitost svakog pojedinog zaposlenika. A o tome ovisi uspjeh vašeg poslovanja u cjelini. Dakle, vidite prijeku potrebu da prezentiramo aplikaciju koju nudimo i uspostavimo red i kontrolu.

Osim toga, nudimo jedan od najprikladnijih načina za interakciju s klijentima putem sustava. Tako ćete u bazi kupaca moći komunicirati sa svojim kupcem - od običnog kupca koji rijetko kupuje do redovnog kupca čiju se lojalnost mora stalno održavati - i pružiti vam najbolju uslugu. A sustav akumulacije bonusa poslužit će kao još jedan učinkovit alat, budući da naš robni program nudi najnapredniju strategiju stjecanja bonus kupaca. Osim toga, moći ćete pratiti kako je kupac otkrio vašu trgovinu kako biste optimizirali potrošnju na oglašavanje i dodijelili više novca metodama koje donose najveću korist. Razmislite o tome kako naš program proizvoda USU-Soft može povećati vašu poslovnu produktivnost i stvoriti najuravnoteženiji proračunski plan.

Želite li biti uspješniji od svojih konkurenata, preuzmite demo verziju s naše web stranice potpuno besplatno, uvjerite se da je program proizvoda koristan i kontaktirajte nas. Potrudit ćemo se da Vam ponudimo ovaj program proizvoda koji je najbolji te vrste na suvremenom tržištu.

Stres je jedna stvar koja je uvijek uz čelnika organizacije jer ima toliko problema koje treba riješiti i toliko grešaka koje treba ispraviti. Nemoguće je izbjeći takve situacije, jer one prate svakog poslovnog čovjeka. Cilj je naučiti kako se nositi s njima. Što više vježbate rješavati ih, to ćete biti bolji. Međutim, još uvijek provodite puno vremena baveći se njima. Postoji način da se proces kontrole olakša. USU-Soft je osobna pomoć voditelju organizacije i svim zaposlenicima! Dakle, uživajte u primjeni i smanjite stres! Prilika koju nudimo objašnjavajući što sustav može učiniti vrijedi isprobati!