Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bazar

Program za bazar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bazar
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Cilj svake tvrtke koja djeluje u trgovačkom području je pronaći nišu u kojoj je moguće zaraditi više prihoda, biti uspješna i pronaći pouzdane partnere. Međutim, postizanje ovih ciljeva zahtijeva najbolju primjenu kontrole korporativnog menadžmenta i nadzora osoblja koji mu omogućuje da obrađuje podatke koje dobije, umjesto da to prepušta osobi, čekajući njeno vrijeme i strahujući od pogrešaka koje čovjek može počiniti. Mentalne sposobnosti članova tima trgovačkog poduzeća koriste se za postizanje zanimljivijih zadataka. Sve veći broj tvrtki diljem svijeta prelazi na automatizirane računovodstvene programe za bazar. Ovaj proces nije išao kroz organizacije kao što su bazari. Najbolja prilika je korištenje posebnih programa za bazar koji optimiziraju sve poslovne procese i maksimiziraju potencijal organizacije. Program za automatizaciju i upravljanje bazarom USU-Soft čini rad vaše ustanove još učinkovitijim i privlači nove kupce i partnere. Posebno je važno imati ovakav program u čaršiji. Bazar je pijaca posebne vrste na kojoj je neophodna kontrola robe, kupaca i zaposlenika. Bez toga, vaša tržnica može postati kaos.

Zašto baš USU-Soft? Sve je vrlo jednostavno. Osnovna načela kojima se naša tvrtka vodila pri izradi ovog programa modernizacije bazara su kvaliteta, pouzdanost, učinkovitost i pristupačna cijena. I uspjeli smo te planove ostvariti. Ako ste zainteresirani za značajke našeg programa za bazar, možete se upoznati s njima preuzimanjem demo verzije na našoj web stranici.

Naš bazar računovodstveni program za zaštitu kvalitete i nadzor nadzora ima više pozitivnih kvaliteta. Nudimo najprikladnije sučelje. Jednostavan je i intuitivan. Sami birate dizajn, jer smo pripremili veliki broj tematskih interpretacija. Možete birati po svom ukusu i tako stvoriti najudobnije radne uvjete. To izravno utječe na produktivnost, a time i na uspjeh vašeg poslovanja. Također pružamo prikladnu bazu iz koje možete raditi s klijentima. Za komunikaciju s njima možete koristiti 4 moderna načina: Viber, SMS, email, kao i glasovne pozive. Posebno smo ponosni na ovaj najnoviji alat za komunikaciju s korisnicima jer je najnapredniji. Osim toga, malo se trgovina ili servisa može pohvaliti sličnim artiklima moderne tehnologije.

A poseban sustav bonusa našeg programa upravljanja bazarom i kontrole kvalitete jedinstven je po tome što vam omogućuje ne samo da privučete kupce, već ih i zadržite u svojoj trgovini. U programu bazara vidjet ćete tko je dobio bonuse i koje su kupnje obavili. Sustav bonusa sastavni je dio trgovanja u modernom svijetu. Ne postoji niti jedna trgovina koja nije implementirala ovaj način utjecaja na poticaje kupaca. Kupci nastoje skupiti što više bonusa trošeći više novca u vašoj trgovini.

Program automatizacije i modernizacije računovodstva i upravljanja nudi nekoliko izvješća koja će vam pomoći da u potpunosti shvatite stanje svog poslovanja. Primjer: analitički izvještaj prikazuje broj korisnika koji su zatražili usluge u kontekstu jednog dana. Neće svi biti dovedeni do posljednje i najvažnije faze - kupnje. Postotak tko je platio robu ili usluge pokazatelj je učinkovitosti vašeg poslovanja. Međutim, bez obzira na to koliko dobro radite sa svojom bazom podataka o klijentima, i dalje trebate držati svoje zaposlenike na umu. Oni također igraju važnu ulogu. Naš program pametnog bazara pomaže vam da prepoznate stvarno kvalificirane ljude. Ne treba paziti tko samo izlazi u eter, već se voditi samo našim analitičkim programom za bazar.

Prvi znak dobrog stručnjaka je financijska korist koju donosi trgovini ili usluzi. Vidite koliko svaki stručnjak zarađuje u vašoj tvrtki. Ukoliko plaća zaposlenika nije fiksna, već po komadu, bazar program će je lako automatski izračunati. Da biste to učinili, možete jednostavno postaviti postotke pojedinačno za svakog stručnjaka. Također je dopušteno usklađivanje plaće prema različitim vrstama pruženih usluga. Mnoge tvrtke rade i po principu “pobijedi sebe, pomozi kolegi”. Možemo dati primjer. Razmotrimo ovu situaciju: korisnik je koristio uslugu. Također mu se može savjetovati da učini nešto drugo ili kupi nešto drugo. U isto vrijeme, tvrtka zarađuje više, a stručnjak je čak i nagrađen za ove izvrsne prodajne brojke. Također možete vidjeti dinamiku posjeta svakog specijalista. Ovo usporedno izvješće prikazuje broj posjetitelja u mjesecu za pojedinog zaposlenika, kao iu usporedbi s drugim zaposlenicima.

Nemoguće je postati uspješna tvrtka bez programa za računovodstvo prodaje. Stoga iskoristite priliku da besplatno testirate naš bazar program i uvjerite se - zaista je učinkovit i može dovesti vaše poslovanje na potpuno novu razinu uspjeha. Ponuda je fer i pouzdana, jer brojni kupci s kojima sa zadovoljstvom nastavljamo suradnju dijele svoja iskustva korištenja programa USU-Soft. Ova razmišljanja možete pročitati u obliku članaka koji se nalaze na našim stranicama.