Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za maloprodaju

Program za maloprodaju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za maloprodaju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Koji maloprodajni program trebam odabrati za korištenje u svojoj trgovini? Ovo pitanje postavljaju vlasnici bilo kojeg trgovačkog poduzeća u području komercijalne djelatnosti. Visoka razina konkurencije od trgovaca na malo zahtijeva ne samo sposobnost snalaženja u složenosti trgovačke sfere, već i preispitivanje pristupa odabiru računovodstvenih i upravljačkih sredstava u trgovačkom poduzeću. Računovodstveni program za trgovinu na malo najbolji je alat za optimizaciju rada tvrtke. Program za maloprodaju pomoći će vam da značajno poboljšate poslovanje organizacije, kao i uvjete rada zaposlenika te vam dati velike mogućnosti za razvoj vaše tvrtke!

Međutim, niti jedan maloprodajni program ne može vam pružiti takva jamstva kao naš USU-Soft razvoj. Vrlo je teško pa čak i nemoguće besplatno preuzeti program USU-Soft za internetsku trgovinu jer je naš program za automatizaciju i upravljanje maloprodajom zaštićen od takvih pokušaja i zaštićen je zakonom o autorskim pravima. Prilikom upisivanja fraze na internetu, npr

preuzimanjem softvera iz etail storea riskirate da dobijete samo demo verziju, a ne punu verziju softvera. Naš softver za maloprodaju je visokokvalitetni program za modernizaciju i automatizaciju maloprodaje koji zadovoljava međunarodne standarde sa sučeljem koje je jednostavno za korisnika. Mnoge značajke koje ima program za kontrolu osoblja maloprodajne trgovine su jedinstvene. Rijetki programeri mogu se pohvaliti činjenicom da se njihov maloprodajni program može prilagoditi potrebama svakog kupca i sjajno prilagoditi radu u bilo kojoj industriji. Na primjer, može raditi kao program za trgovinu namirnicama. Trenutno je USU-Soft najbolji maloprodajni program u trgovini. Ovaj jednostavan maloprodajni program za maloprodajnu trgovinu omogućuje svakom zaposleniku da ga lako svlada. Sva pogodnost i svestranost maloprodajnog programa predstavljena vam je u demo verziji.

Prodaja je važan dio svake poslovne aktivnosti, jer broj prodaja pokazuje koliko vam dobro ide. Potrebno je voditi detaljnu evidenciju. Po potrebi za svaku prodaju možete isprintati fakturu kako biste imali fizičku potvrdu transakcije između kupca i prodavatelja. Ukoliko postoji potreba za povratom robe, potrebno je predočiti ček koji se dostavlja kupcu nakon uplate. Za povrat samo skenirajte crtični kod robe skenerom. Upravljanje poslovanjem je prije svega vješto upravljanje robnim tokovima i pravilno donesene odluke. Često je u teškim okolnostima teško napraviti pravi izbor, ali ta vještina – multitasking – zahtijeva se od dobrog menadžera. Kako bi se olakšao ionako težak rad šefa tvrtke, potrebno je uvesti automatizaciju u trgovinu, koja će moći preuzeti značajan dio zadataka s ramena vlasnika.

Naš program za automatizaciju upravljanja maloprodajom i kadrovskog računovodstva moći će generirati velik broj izvješća, što će vam omogućiti kontrolu robe i praćenje kupaca. Robu možete prijaviti u maloprodajni program kako ručno, tako i korištenjem najsuvremenije tehnologije, odnosno bar kod čitača. To će uvelike ubrzati radni proces i omogućiti zaposlenicima trošenje na složenije poslove. Za svaki proizvod možete učitati fotografiju kako biste bolje razumjeli s kojim proizvodima radite. Maloprodajni program također će vam pokazati koji su proizvodi najtraženiji, tako da nikada nećete doći u situaciju da vam ponestane zaliha. Ako se artikl često vraća, vidjet ćete izvješće koje prikazuje dobavljače tog artikla. Na taj način možete odrediti kome je bolje ne vraćati se kako ne biste dobili robu loše kvalitete i ne uznemirili kupce. Ako proizvod predugo stoji na policama i ne prodaje se, maloprodajni program će napraviti izvješće i vidjet ćete da morate nešto poduzeti po tom pitanju. Možda je vrijeme da značajno snizite cijenu kako biste ga prodali?

Ako sumnjate da vjerujete našem programu ili ne, spremni smo vam dati jedinstvenu priliku da besplatno koristite našu demo verziju kako biste vidjeli sve funkcionalnosti i pogodnosti dizajna. Prema svakom kupcu se odnosimo s poštovanjem i uvijek smo u kontaktu. Naši stručnjaci mogu objasniti svaku nejasnu situaciju, savjetovati i riješiti svaki problem. Automatizacija u trgovini nešto je bez čega u modernom svijetu ne možemo. Morate ići u korak s modernim trendovima. Ne samo zato što je to moderno, naravno, već zato što vam moderna tehnologija omogućuje značajno pojednostavljenje bilo kojeg posla, osobito monotonog kao što je podatkovno računovodstvo. Računala su pokazala da rukuju velikim tokovima podataka bolje od ljudi, isključujući pogreške bilo koje vrste. Ali osoba je također sastavni dio; osoba definira zadatke, analizira izvještaje koje daje stroj i zatim na temelju mnogih čimbenika donosi potrebnu odluku. Automatizacija u trgovini je ono što vaša tvrtka toliko treba!

Kakva je obična trgovina u očima normalnog kupca? To je mjesto gdje možete odabrati neke proizvode koji su vam potrebni, a zatim, samo odite do blagajne, možete platiti te proizvode i napustiti trgovinu. Međutim, za voditelja ove trgovine to je drugačije, jer postoje mnogi aspekti koje treba uzeti u obzir. Srećom, program USU-Soft olakšava upravljanje i doprinosi kontroli kvalitete procesa.