Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo za prodaju

Računovodstvo za prodaju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo za prodaju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo trgovačke prodaje jedno je od temeljnih područja rada trgovačkog poduzeća. Kontroliranjem proizvodnje trgovačke prodaje moguće je utvrditi obujam prodaje i dinamiku razvoja trgovačkog poduzeća. Kako bi se održalo kvalitetno računovodstvo prodaje, svaka tvrtka koja posluje u području trgovine samostalno određuje načine prikupljanja i pohranjivanja informacija, kao i alate koje će koristiti za postizanje svojih ciljeva. Tipično, alat koji pomaže u ispunjavanju ovih zadataka je računovodstveni softver koji rješava mnoge probleme u poslovnom poduzeću. Konkretno, problem nedostatka vremena za obradu sve veće količine informacija.

Najbolja implementacija računovodstvenog sustava u bilo kojoj organizaciji je USU-Soft. U kratkom razdoblju postojanja, knjigovodstveni softver za prodaju etablirao se kao vrlo kvalitetan program s velikim mogućnostima. Komercijalni softver USU preuzima sav posao oko sistematizacije i analize unesenih podataka, čime zaposlenici trgovačkih društava mogu preraspodijeliti svoje obveze i kanalizirati energiju u kreativnije zadatke. Kvaliteta, pouzdanost, upotrebljivost i razumna cijena - sve te značajke privlače sve više tvrtki diljem svijeta našem suvremenom sustavu prodajnog računovodstva. Možemo automatizirati svaki posao. Vjeruj nam. Kako bismo vam uštedjeli vrijeme, sa svim klijentima radimo na daljinu koristeći napredne tehnologije. Na našoj web stranici postoji demo verzija programa za automatizaciju računovodstva. Može se instalirati na vaše računalo i iz prve ruke možete iskusiti koliko je zgodan i širok raspon značajki koje ima. Ako vas zanima računovodstveni softver za trgovanje koji nudimo, jednostavno nas obavijestite o tome putem bilo kojeg od ovdje ponuđenih obrazaca za kontakt.

Koristimo samo najsuvremenije tehnologije za izradu ovog praktičnog i pametnog računovodstvenog programa za automatizaciju prodaje. Koristeći ovaj računovodstveni sustav prodaje kontrole osoblja i uspostave kvalitete, imat ćete 4 načina obavještavanja kupaca o raznim akcijama, popustima i dolasku novih proizvoda: Viber, SMS, email, kao i glasovni poziv. Umjetna inteligencija će kontaktirati vaše kupce i pružiti im važne informacije o vašoj trgovini i vašim proizvodima kao da je riječ o običnom zaposleniku. Osim toga, poseban dio, baza kupaca, nudi mogućnost bilježenja kako je svaki kupac otkrio vašu trgovinu i proizvode. To će vam omogućiti izradu posebnog izvješća koje će analizirati koje oglašavanje najbolje funkcionira. A to je, pak, pravi način da pravilno rasporedite svoja novčana sredstva i trošite novac samo na oglašavanje, koje je najučinkovitije. Najvažnija značajka odjeljka baze podataka kupaca naprednog programa za računovodstvo prodaje je da ovdje možete vidjeti kako i u kojem iznosu vaš kupac dobiva bonuse od svake kupnje. Kasnije se ti bonusi koriste umjesto novca za kupnju proizvoda koje žele kupiti u vašoj trgovini. Ovaj sustav računovodstva prodaje potiče kupce da troše više u vašoj trgovini. No, ne ovisi sve samo o želji kupca. Prodavač također ima ključnu ulogu, stoga morate stvoriti radno okruženje koje potiče zaposlenika da učini sve što je u njegovoj moći pa i malo više kako bi prodao što više robe. Zato smo u program automatizacije kontrole prodaje uključili značajku koja se zove cijena plaća.

Kao što vidite, učinili smo sve što smo mogli da ovaj moderni program za prodajno računovodstvo učinimo uravnoteženim i pametnim. Uzima u obzir ne samo tradicionalne poslovne prakse, već i suvremene trendove. Implementirali smo najnaprednije profesionalne metode rada s klijentima, koje će podići vaše poslovanje na višu razinu i omogućiti vam da nadmašite sve svoje konkurente. Naš napredni prodajno-računovodstveni program je zgodan ne samo u smislu funkcionalnosti, već iu smislu dizajna, koji vam pomaže da se usredotočite na određene zadatke i doprinosite učinkovitijem radu vaših zaposlenika. Vi birate bilo koji stil sučelja koji vam se sviđa. Jedini kriterij su vaše preferencije i želje. Ne propustite jedinstvenu priliku da koristite naš prodajni računovodstveni sustav i preuzmete njegovu besplatnu demo verziju s naše web stranice. USU-Soft čini veliku razliku u produktivnosti vašeg poslovanja.

Prodaja se smatra pokretačem suvremenih tržišnih odnosa. Naša društva ovise o stabilnosti tih odnosa. Isto vrijedi i za funkcionalnost običnih trgovina koje prodaju svakodnevnu robu. Oni istovremeno ostvaruju dobit i trpe neke gubitke. Postoji potreba za provođenjem pažljivog računovodstva ovih procesa, tako da upravitelj vidi sva ulaganja i financijske troškove kako bi predvidio budući razvoj. Isto tako, menadžer može koristiti sustav za izradu procjena rasporeda u budućem planiranju i izbjegavanje neugodnih situacija nesporazuma i kaosa u procesu prodaje. Ovu aktivnost mora kontrolirati i analizirati inteligentna aplikacija USU-Soft koja otklanja greške i greške. Neka sustav zamijeni nekoliko zaposlenika kako bi rezultati bili puno bolji. USU-Soft je vaše rješenje za vječno pitanje kako organizirati upravljanje organizacijom da ono bude produktivno.