Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za maloprodaju

Program za maloprodaju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za maloprodaju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svi se trgovci, prije ili kasnije, susreću s problemom nedostatka vremena zaposlenika za obradu informacija i potrebom automatizacije pojedinih ili svih vrsta računovodstva kako bi na vrijeme dobili kvalitetne i pouzdane podatke. Kako bi se ove ideje ostvarile, često se koristi maloprodajni softver. Danas nije osmišljen bolji način za rješavanje ovog problema od maloprodajnog računalnog programa. Svaki postojeći program za maloprodaju dizajniran je za rad s velikom količinom informacija. Pravi program za maloprodaju učinit će vaše poslovanje mnogo učinkovitijim. Kako biste odabrali pravi računovodstveni program za kontrolu osoblja i vođenje evidencije i ne biste upali u probleme, ne biste trebali preuzimati ovaj računovodstveni program s interneta. Kada kreirate upit na World Wide Webu poput «besplatni softver za maloprodaju» ili «besplatni softver za maloprodaju», preuzimate veliki rizik. Činjenica je da se najčešće ne radi o samom računovodstvenom programu za maloprodaju, već o njegovoj demo verziji koja ima ograničen rok trajanja i funkcije. Kako biste izbjegli nesporazume, preporuča se da kupite punu verziju ovog programa za nadzor kvalitete i upravljanje osobljem samo od provjerenih maloprodajnih programera softvera. Time ćete odbaciti sve sumnje u kvalitetu računovodstvenog programa.

Jedan od najkvalitetnijih i pristupačnih (cijenom i funkcionalnošću) maloprodajnih programa je USU-Soft. Naš maloprodajni sustav ima velike prednosti u odnosu na većinu sličnih programa i to zahvaljujući nekim značajkama, koje su u nekim slučajevima jedinstvene. Upravo zahvaljujući tome, maloprodajni softver USU-Soft stekao je poštovanje u mnogim zemljama ZND-a, pa čak i šire. Program USU-Soft savršeno se ukorijenio u bilo kojoj tvrtki i pomaže u prikupljanju i analizi bilo koje količine informacija. Sve to učinit će rad vaše tvrtke puno učinkovitijim i omogućit će vam razmišljanje o proširenju poslovanja ili otvaranju novih poslovnih niša. USU-Soft softver za maloprodaju je najbolji softver koji pomaže svakoj tvrtki da se deklarira kao cijenjena i uspješna organizacija koja u svom radu koristi samo najbolja dostignuća ljudske misli. U sve prednosti računovodstvenog programa USU-Soft možete se uvjeriti isprobavanjem njegove ograničene verzije koja je dostupna na našoj web stranici.

Maloprodajni program nudi širok izbor izvješća koja vam pomažu analizirati svoje poslovanje i dobiti pregled. Osnovno izvješće će pokazati stanje za bilo koji datum, bilo koji odjel, skladište ili samo jednu odgovornu osobu. Također možete vidjeti u novčanom smislu tko posjeduje imovinu i koliko. Također možete prikazati naplatu za bilo koje razdoblje, bilo za svaku stavku zasebno ili za cijele grupe i podgrupe. Izvješće «Evaluation» će sastaviti popis dobara na kojima najviše zarađujete. A izvješće «Popularnost» prikazuje artikle s najvećom potražnjom. I, ako ne iskoristite ove artikle najbolje, možete povećati cijenu kako biste imali koristi od ove popularnosti.

U konfiguraciji računovodstvenog postupka postoji i inverzna funkcija izvoza, koja, naprotiv, "vadi" gotove elektroničke obrasce iz sustava s automatskom konverzijom u bilo koji format, što je pogodno, na primjer, za analitički izvoz izvješća prikazanih u tablicama, slikama i dijagramima. Prilikom konverzije moguće je zadržati izvorni oblik dokumentacije. Analitička izvješća obavljaju širok opseg poslova u skladištu - identificiraju nelikvidnu i nekvalitetnu robu, izračunavaju potrebnu količinu zaliha uzimajući u obzir promet svake stavke robe. To omogućuje organizaciji da smanji troškove nabave, pokazuje koji su proizvodi najtraženiji u razdoblju izvješćivanja, koji su popularni tijekom odsustva iz asortimana, kako se potražnja potrošača za svakim proizvodom mijenja tijekom vremena, ovisi li o sezoni, koliko je isplativo svaka robna pozicija je, i tako dalje.

Nudimo vam jedinstvenu priliku - posjetite našu web stranicu i preuzmite besplatnu demo verziju ovog maloprodajnog sustava. Uz ovu mogućnost moći ćete provjeriti odgovara li vam ovaj program. Osigurat ćete da je sve što kažemo o ovom programu istinito. Program sadrži mnoge druge korisne značajke. Rado ćemo o njima govoriti i pokazati ih u praksi. Vi samo trebate da nas kontaktirate na način koji vam odgovara. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Automatizacija maloprodajnog poslovanja pravi je korak za budućnost!

Maloprodajni program organizacije USU-Soft pokazao je svoju učinkovitost i praktičnost u stvarnoj praksi, kada se suočili s potrebom rješavanja stvarnih problema koji se javljaju tijekom radnog vremena stvarne tvrtke. Korištenje sustava zasigurno će rasvijetliti greške koje se često događaju u vašoj organizaciji, kako bi se točnost upravljanja podigla na novu razinu kvalitete. To je neophodno u suvremenom svijetu oštre konkurencije, jer postoje mnoge organizacije koje odlučuju unaprijediti upravljanje na najbolji mogući način.

Odluke koje donosimo utječu ne samo na trenutnu stvarnost, već i na stvarnost organizacije u budućem smislu značenja. Uz njegovu pomoć moguće je predviđati i biti svjestan događaja koji bi se mogli dogoditi u budućnosti. Posjedovanje ovog znanja sigurno će vam dati određenu prednost nad većinom vaših suparnika! To je savršeno moguće - samo morate pokušati!