Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvena aplikacija

Računovodstvena aplikacija • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvena aplikacija
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Optimizacija je ono što zahtijeva svaka poslovna organizacija s obzirom na okolnosti u kojima su konkurentni tržišni uvjeti strogi. Naravno, nije nemoguće uspostaviti nadzor proizvoda u svim fazama proizvodnje, kao i promatrati rezultate rada prodavača. Osim toga, čak možete napraviti rasporede tvrtke za dane i tjedne u budućnosti. Sve to moguće je pomoću posebnog računalnog programa. Računovodstvena i kontrolna aplikacija smatra se previše fleksibilnom za opseg poslova bilo koje organizacije. Razina kontrole koju postižete naprednom aplikacijom daje vam mogućnost uvođenja automatizacije u najteže aktivnosti. Ovo poboljšava uslugu vašim klijentima i povećava prihod!

Subjekt pod nazivom USU-Soft radi na području izrade posebnih programa usmjerenih na unaprjeđenje procesa organizacije maloprodaje, kao i objekata trgovina i skladišta. Naši programi koji su legalni i imaju odgovarajuće licence su univerzalni. Jedna od njih je aplikacija za digitalno računovodstvo za nadzor kvalitete. Zahvaljujući aplikaciji moguće je izraditi posebne dokumente za kupce i robu izravno u programu. Osim toga, možete priložiti fotografije kako biste bolje prepoznali kupce, kao i znali o kojem proizvodu je riječ. Kretanje kroz aplikaciju za automatizaciju jednostavno je za sve zaposlenike u vašoj organizaciji.

Svaki poslovni čovjek sanja o uspostavi inteligentne raspodjele financijskih i radnih sredstava. Aplikacija za računovodstvo i upravljanje može to učiniti! Njime se zadaci izvršavaju, a voditelj 24 sata dnevno kontrolira radni proces. Aplikaciju je moguće instalirati ne na jedno računalo, već na nekoliko odjednom. Nudimo besplatno korištenje demo varijante računovodstvene aplikacije.

Naši stručnjaci mogu jednostavno dodati dodatne značajke aplikaciji za automatizaciju. Je li to karakteristika kašnjenja prodaje ili neka druga. Analitičke informacije koje se daju menadžeru od velike su važnosti za menadžera ili čelnika poduzeća. Kako biste privukli više kupaca, bolje je uvesti popuste izravno u aplikaciji!

Računovodstveni softver primjećuje svaki detalj. Ništa ne može izbjeći vašem nadzoru. Izvještajna dokumentacija koja se generira izravno u računovodstvenom softveru također je vitalna pomoć. Usput, moguće je ispisati račune i izvješća s logotipom vaše organizacije koja djeluje u komercijalnoj sferi. Što se tiče računovodstva kupaca - dobijete popis onih koji se najčešće vraćaju u vašu tvrtku. Kao rezultat toga, znate njihove preferencije i možete ih potaknuti na više kupnji!

Računovodstvena aplikacija za kontrolu osoblja i zaštitu kvalitete radi s velikim brojem informacija, kao i traženjem prioritetnih cjenovnih segmenata. Računovodstveni sustav uzima u obzir trenutke procesa marketinga i oglašavanja te analizira dinamiku prodaje. To može dovesti do učinkovitijeg upravljanja poslovanjem. Aplikacija za poslovno računovodstvo je program koji se često kupuje kod naše tvrtke. Nepotrebno je reći da većina programa nije u stanju pružiti potrebnu razinu kontrole. S računovodstvenim sustavom USU-Soft o tome ne morate brinuti!

Pronaći ćete pouzdanu točnost funkcionalnog sadržaja u svakom resursu koji nudimo. Naša računovodstvena aplikacija također se brine za jedinicu stavki. Imamo mnogo izvješća o upravljanju za razne vrste analiza. Prvo, možete istaknuti proizvod koji je najpopularniji. Također, računovodstveni sustav će vam posebnim izvješćem pokazati na kojoj stavci zaradite više nego na drugima, iako se kvantitativno možda ne kupuje baš puno. I tu postoji delikatna ravnoteža. Ako vidite da na najpopularnijem proizvodu ne zarađujete puno, odmah ćete shvatiti da je moguće podići njegovu cijenu kako biste profitirali na velikoj potražnji i učinili ga vašom dodatnom zaradom. Možete analizirati prihod za svaku grupu i podskupinu robe. Imajte na umu da se sva naša analitička izvješća generiraju za bilo koje vremensko razdoblje koje želite. To znači da ćete moći vidjeti određeni dan, mjesec pa čak i cijelu godinu.

Osim tabelarnog dijela, sva izvješća sadrže tablice i grafikone koji vam omogućuju da jednostavnim brzim pregledom odmah shvatite posluje li vaša trgovina učinkovito ili ne. Naša tvrtka ne izrađuje istu vrstu izvješća. Izvješće je profesionalni alat koji pruža cjelovitu sliku čak i najzahtjevnijih pitanja. A svatko tko će koristiti našu računovodstvenu aplikaciju lako postaje najbolji menadžer i bez posebne edukacije. Različite varijacije istog dokumenta izvješća dobivaju se korištenjem ulaznih parametara. Demo varijanta aplikacije za računovodstvenu i komercijalnu kontrolu nalazi se na službenim stranicama. Također možete koristiti prezentaciju i uživati u zanimljivom videu s uputama koji govori o glavnim značajkama.

Računovodstvo u trgovini je vrlo zanimljiv posao, više nego što se može zamisliti. Općenito, računovodstvo u trgovini je financijska kontrola, koja osigurava preglednost izvješća i otklanjanje grešaka. Računalna aplikacija za upravljanje i kontrolu povezana je s Vašom blagajnom, a ona podatke šalje u programski analitički centar. Tamo softver izvodi potrebne izračune i predstavlja izvješća o financijskim aktivnostima vaše tvrtke (koje, usput, mogu biti bilo koje).