Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za medicinski centar

Softver za medicinski centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za medicinski centar
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sada možete automatizirati i rad u medicinskim centrima! Softver medicinskog centra USU-Soft je ono što će vam sigurno pomoći da istovremeno vodite sve vrste zapisa! Sve od skladišta do programa osiguranja bit će obračunano uz pomoć automatiziranog softvera za kontrolu rada medicinskog centra! Uz pomoć sustavnog vođenja medicinskog centra, moguće je putem SMS-a obavijestiti pacijente da su rezultati njihovih analiza spremni. Ovo je vrlo korisna značajka, posebno za laboratorijske radnike. Osim toga, kontrolni program medicinskog centra omogućuje uređivanje ili ispis rezultata testa u posebnom obliku definiranom u postavkama softvera medicinskog centra. Plaćanje se vrši brzo i točno - vlastiti softver za upravljanje medicinskog centra izračunava ukupni iznos plaćanja. Pacijenti mogu platiti ne samo gotovinom, već i bezgotovinskim putem; softver za kontrolu medicinskog centra omogućuje vam da uzmete u obzir sve načine plaćanja. Računovodstveni program administracije medicinskog centra čak podržava plaćanje usluga na nekoliko načina istovremeno. Primjerice, osoba može platiti usluge osiguranja, a ono što mu se ne plaća - gotovinom. Rezultati studija iz programa upravljačkog računovodstva medicinskog centra mogu se ispisati sa ili bez standarda. Osim rezultata analize, pacijent može poslati SMS s čestitkama ili informacijama o novim uslugama medicinskog centra. Predlošci za slanje putem SMS-a mogu se pohraniti i kreirati u imenicima programa medicinskog centra. Isprobajte besplatnu ograničenu verziju računovodstvenog softvera medicinskih centara i uvjerite se u njegove sposobnosti!

Koliko se često u svojoj praksi susrećete s činjenicom da klijent zaboravi na posjetu, a administratori se, ne došavši do klijenta, ne trude poslati potvrdni SMS? Kako bismo spriječili da se to dogodi, implementirali smo funkciju SMS podsjetnika u naš softver za upravljanje medicinskim centrom, koji po svojoj funkcionalnosti nadmašuje sve postojeće analoge. Sada možete postaviti prikladno vrijeme i interval za slanje obavijesti zahvaljujući pametnom sustavu podešavanja SMS obavijesti. Na primjer, želite podsjetiti klijenta na posjet 24 sata unaprijed i 3 sata prije dogovorenog termina (kako biste smanjili mogućnost nedolaska), ali također želite izbjeći ometanje klijenata noću. Softver za pametnu konfiguraciju medicinskog centra omogućuje vam da kupcu bude što je moguće praktičnije primati SMS obavijesti od vas. Morate se složiti da je neugodno probuditi se usred noći od SMS obavijesti. S našim softverom za kontrolu medicinskog centra to se neće dogoditi! A to znači da će kupac sigurno biti zadovoljan i vjeran Vama. Na taj način ne samo da brinete o svom klijentu podsjećajući ga na posjetu, već i pokazujete poštovanje prema njegovom osobnom vremenu.

Dakle, čak i uz ove jednostavne alate za poboljšanje usluge iz sustava USU-Soft možete povećati lojalnost kupaca i time zaraditi više novca. Uostalom, kupci koji vam zahvale na vašoj naklonosti sigurno će vam se vratiti, a također će vam dovesti prijatelje i poznanike! Ako se bojite da bi baza podataka mogla nestati, možete se opustiti jer upravljački softver medicinskog centra USU-Soft svakih nekoliko sati izrađuje sigurnosnu kopiju svih podataka. U slučaju kvara mi vas samo prebacimo na drugi poslužitelj i vi, ne primijetivši ništa, nastavljate s radom. Neki strahuju da bi računi mogli biti hakirani. Najčešća metoda hakiranja računa je automatsko podudaranje lozinki. Nakon tri netočna pokušaja prijave, upravljački softver medicinskog centra prema zadanim je postavkama zaštićen tajnim kodom (captcha). Ipak, toplo preporučujemo korištenje složenih kombinacija i povremenu promjenu lozinke ili prijavu u softver putem SMS kodova koje ćemo poslati na vaš broj.

Kao što vidite, korištenje softvera nije samo praktično, već i sigurno. Štitimo vaše interese, jer želimo da zaradite više, ne brinete o sigurnosti podataka i budete sigurni u pouzdanost softvera s kojim radite. Zato postupamo u skladu sa zakonom i vaše poslovne podatke štitimo od trećih strana. Samo vi imate pristup bazi podataka kupaca. Naš zadatak je održavati i održavati stabilan rad aplikacije. Koristimo šifrirane podatke i kanale povezivanja. To osigurava da sve informacije koje dodate u softver ostaju dostupne samo vama! Brinemo se o sigurnosti podataka, sigurnosno ih kopiramo na vanjski uređaj za pohranu svakih nekoliko sati. Zahvaljujući ovom pristupu, u slučaju iznenadnog kvara softvera, nije potrebno više od 10 minuta da se uspostavi stabilan rad softvera i zadrže svi relevantni podaci. Uz USU-Soft možete biti sigurni da će svi vaši podaci biti sigurno pohranjeni i da će vaše poslovanje teći glatko!

Preuzimanje softvera nije nimalo teško, mnogo je teže kvalitetno upravljati organizacijom, ne zanemarujući važne detalje, kontrolirati sve procese i uključiti zaposlenike u poboljšanje učinkovitosti. Sustav USU-Soft pruža sve alate koji su vam potrebni za to. Kada mislite da je automatizacija organizacije koja je povezana s medicinom teška, vjerojatno ste u pravu. No, nije nemoguće, a sustav upravljanja i računovodstva koji nudimo zasigurno će vam pomoći da postignete samo najbolje rezultate!