Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bolnice

Program za bolnice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bolnice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za bolnice USU-Soft automatizira registraciju pacijenata, registraciju lijekova, registraciju procedura, registraciju medicinskog osoblja itd. Osim toga, program pokriva sve troškove vezane uz održavanje pacijenata i njihovo liječenje. Naš bolnički program je funkcionalni informacijski program strukturiran u tri glavna dijela. Prvi dio sadrži početne podatke o zdravstvenoj ustanovi, uključujući popis postupaka, razne lijekove i medicinske potrepštine primljene i izdane medicinskom osoblju za liječenje i njegu pacijenata, instaliranu opremu i potrošni materijal itd. Bolnički program čini asortiman medicinskog materijala koji se koristi u bolnici. U drugom dijelu rade zaposlenici bolnice koji u njega unose podatke koje su dobili u procesu obavljanja svojih trenutnih dužnosti. Informacija je neophodna bolničkom programu USU-Softa za obradu i prikaz sumarnih podataka kako bi se prema dobivenim rezultatima dao objektivan opis aktivnosti bolnice u cjelini. U trećem dijelu prikazani su sami rezultati i njihova analiza, što pridonosi kritičkom vrednovanju procesa i učinkovitom planiranju bolničkog rada. Bolnički program vodi evidenciju pacijenata u CRM sustavu, što omogućuje njihovo razvrstavanje prema različitim kriterijima i omogućava spremanje povijesti svakog pojedinog zajedno s priloženim dokumentima, fotografijama i dijagramima.

Bolnički program USU-Soft pomaže u stvaranju prikladnog rasporeda rada liječnika u skladu s njihovim rasporedom osoblja i rasporedom rada, a također promatra rad soba za liječenje i dijagnostiku. Za svakog specijalista i ordinaciju prikazan je raspored u zasebnim prozorima, gdje su naznačeni termini zakazivanja i zakazani termini pacijenata ili pregleda.

Pacijenti se unose u raspored iz CRM baze pomicanjem miša. Zakazivanje bolničkog programa daje vizualnu sliku opterećenja sobe i broja pacijenata, bilježeći sve njihove posjete, uključujući sobe za liječenje. Svi elektronički obrasci bolničkog programa imaju praktičan izgled i dojam i opremljeni su mobilnim unosom podataka - katalog popisa odgovora programiran za svaku situaciju. Iste referentne liste bolnički program daje liječnicima, omogućujući liječnicima da brzo popune dokumentaciju za prijavu pacijenata. Više ne morate sve sami pamtiti i pisati - u bolničkom programu dostupne su sve moguće opcije, samo odaberite onu koju želite i kliknite na nju mišem. Podatke koje specijalisti unesu u bolnički program mogu konzultirati glavni liječnik i drugi donositelji odluka, kao i liječnički konzilij, što je zgodno jer su podaci o pacijentu objedinjeni u jednom izvješću, a iz njega moguće napraviti opću procjenu vašeg stanja.

Bolnice obično imaju vlastite ugostiteljske objekte i organiziraju promjenu posteljine prema broju raspoloživih kreveta. Pomoćni poslovi koje obavljaju bolnice u liječenju pacijenata također se mogu evidentirati u ovom bolničkom programu, osiguravajući medicinskom osoblju elektronske dnevnike za svoje bilješke. Na primjer, kada se dogodi sljedeće mijenjanje odjeće pacijenta, program obavještava zaposlenika čije dužnosti uključuju ovu funkciju. Program vodi evidenciju zaliha, tako da vas odmah obavještava koliko artikala još ima na skladištu i koliko će dana trajati. Program generira sve vrste izvješća - financijska, obvezna zdravstvena, interna itd.

Intervjuiranje klijenata vrlo je koristan postupak ako želite znati svoj ugled i želite da se vaši pacijenti osvrnu na vaše usluge. Formulirati nedvosmislena pitanja; postavljati razna pitanja. Na primjer, pitanje 'Ocijenite kvalitetu usluge' jedna osoba može shvatiti kao zahtjev za ocjenu učinka određenog zaposlenika, a druga osoba da ocijeni ured u cjelini. Nema potrebe odabrati samo jedno pitanje i postaviti samo to. Povremeno mijenjajte pitanja kako biste sveobuhvatno ispitali svoje dojmove o vašoj usluzi. Na primjer, možete postaviti mjesečnu rotaciju od 3 pitanja: 'Molim vas, ocijenite moj rad' (ocjena određenog stručnjaka); - Je li ti se svidjelo danas ovdje? (evaluacija ureda u cjelini); 'Biste li nas preporučili svojim prijateljima?' (ovo je pitanje najindikativnije u procjeni zadovoljstva kupaca, u vodećim tvrtkama broj pozitivnih odgovora na njega ponekad premašuje rezultate njihovih zaostalih konkurenata).

Vjerojatno biste se složili s nama da je u vrijeme krize, nestabilnosti i gospodarskih previranja sve teže doći do kupaca. Jeste li znali da košta 5 puta više privući kupca nego zadržati postojećeg kupca, stoga smo otkrili da je naš glavni zadatak zadržati kupca i učiniti ga lojalnim, stalno brinuti da je kupac zadovoljan i želi vraćati ti se opet i opet. USU-Soft program za bolničku kontrolu olakšat će vam proces poboljšanja kvalitete usluge.