Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kliniku

Program za kliniku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kliniku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Medicina je jedna od pionirskih industrija u korištenju najnovijih tehnologija. Posljednjih godina sve više medicinskih centara prelazi na automatizirano računovodstvo svoje djelatnosti pomoću računalnih programa. Pozivamo vas da razmotrite mogućnosti programa USU-Soft za klinike i medicinske centre. Omogućuje visokokvalitetno računovodstvo bez grešaka, brzo prikupljanje i obradu podataka te učinkovito upravljanje osobljem. Karakteristika kliničkog programa je njegova kvaliteta i jednostavnost korištenja; suptilnosti kliničkog programa lako je naučiti, čak i bez posebnih računalnih vještina. Programsko upravljanje klinikama i medicinskim centrima bit će razumljivo svakom korisniku; klinički program uključuje program pomoći koji upisuje pacijente. Klinički program pohranjuje cjelokupnu medicinsku povijest osobe, tretmane i rezultate. Program kliničke kontrole sadrži glavne klasifikatore bolesti, vrste mogućih mogućnosti liječenja. Program kliničke kontrole skraćuje vrijeme potrebno za razmatranje rezultata pregleda svakog pacijenta. Prilikom popunjavanja kartice samo trebate odabrati gotove podatke iz imenika. Izvještajne funkcije omogućuju glavnom liječniku uvid u sve o liječenju i ekonomskom vođenju poliklinike. Program za klinike i medicinske centre omogućuje vam bilježenje plaćanja pacijenata. Podržana su plaćanja u više valuta.

Programom kliničke kontrole možete voditi evidenciju o lijekovima i na vrijeme predvidjeti potrebu za kupnjom lijekova i tableta. Klinički kontrolni program omogućuje automatsko generiranje svih potrebnih izvješća. Dizajn kartice bolesti radi se u elektroničkom obliku i odmah se ispisuje. Uz karticu su priložene potrebne fotografije i slike. Izdavanje recepata po programu klinikama i medicinskim centrima traje vrlo malo vremena jer se opcije liječenja uklapaju u gotove opcije. Automatska distribucija omogućuje vam da obavijestite pacijente o spremnosti rezultata testa čim budu spremni. Za zaposlenike se izrađuju individualni rasporedi i rasporedi rada koji se po potrebi mogu pregledavati i uređivati. Smjene su stvorene za ugodan rad. Rad liječnika se automatski bilježi na temelju utvrđenih stopa ili postotaka. Demo verzija programa za klinike i medicinske centre može se preuzeti s web stranice ususoft.com u besplatnoj verziji. S njim ćete moći vidjeti sve funkcionalnosti programa kliničkog upravljanja na djelu.

Prijeđimo s 'kontrole' na 'motivaciju'. Kako bi se vaši zaposlenici prema vašim kupcima odnosili s ljubavlju, morate se i vi prema njima odnositi na isti način. To je omogućeno transparentnim i jasnim programom rasta s jasno definiranim ciljevima, na primjer 'povećanje postotka upisa za 5% do kraja mjeseca'. Jasni zahtjevi olakšavaju vašim zaposlenicima postizanje željenih rezultata. I bit će ih lakše držati motiviranima, potičući ih da ostvare svoje ciljeve. I uklonite zaposlenike koji nisu voljni igrati po vašim pravilima. S programom za klinički menadžment USU-Soft možete konfigurirati automatski izračun motivacijskog dijela plaće na temelju pravila koja su vam potrebna. Program kliničkog upravljanja USU-Soft sigurno će postati glavni i najučinkovitiji alat za rješavanje problema motivacije i kontrole osoblja.

Postanite stručnjak u svom području i budite dostupni medijima. Budite dostupni lokalnim i nacionalnim novinskim centrima te online i tiskanim publikacijama, komentirajući aktualna zdravstvena pitanja. Novinski i televizijski novinari često se obraćaju stručnjacima da komentiraju brojne situacije. Sjetite se bezbrojnih priča o virusima, koje tradicionalno prate informacije o tome kako se zaštititi ili o potrebi cijepljenja. U idealnom slučaju, trebali biste predvidjeti koje bi informacije mediji mogli tražiti i biti spremni. Također možete slati obavijesti koje glase 'Dostupan sam ako trebate savjet'.

Marketinški trendovi u 2020. godini nalažu da se informativni naglasak ne stavi na usluge, već na liječnike koji ih pružaju. Osim toga, ovo rješenje doprinosi klasičnom pravilu pet dodira: kada osoba prvi put vidi stručnjaka, on vas opaža oprezno. Kad vas peti put vidi u različito vrijeme i na različite načine – na web stranici, blogu, u medijima i na specijaliziranim forumima – postajete dobri stari znanac pacijenata!

Prema različitim studijama, u prosjeku 65-80% prometa tvrtke čine stalni kupci. Istovremeno, u trenutnoj gospodarskoj klimi, borba za kupce postaje sve žešća, a kvaliteta usluge postaje najvažnija, ako ne i jedina prednost po kojoj se tvrtka može razlikovati od konkurencije. To je dobra usluga koja potiče kupca da se vrati i dovede prijatelje te kupi više usluga i povezanih proizvoda. Aplikacija USU-Soft može uspostaviti visoku kvalitetu vaših usluga i učiniti vašu kliniku posebnom! Program upravljanja klinikom prati sve faze aktivnosti vaše klinike i voditelju organizacije ili voditelju daje povratne informacije o uspješnosti. Slobodno nam se obratite ako imate pitanja. Uvijek smo spremni poslužiti vas i reći vam više o aplikaciji!