Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za elektroničku povijest bolesti

Program za elektroničku povijest bolesti • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za elektroničku povijest bolesti
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mnoge poliklinike susreću se s problemom nedostatka vremena zbog potrebe obrade i organiziranja velike količine informacija, uz veliki protok posjetitelja. Također je potrebno voditi evidenciju o svojim posjetima i pozivima drugim liječnicima kako bi se proveo cjelovit i sveobuhvatan pregled i propisalo učinkovito liječenje. Ovih dana većina organizacija za pružanje medicinskih usluga posvuda prelazi na automatizirane programe elektroničkog računovodstva povijesti bolesti jer je puno važnije i časnije obaviti više posla u manje vremena. Ovaj problem posebno je zaintrigirao velike klinike, kojima su programi za automatizaciju elektroničkog vođenja povijesti bolesti postali pitanje opstanka na tržištu medicinskih usluga. To se posebno odrazilo na održavanje jedinstvene baze podataka o pacijentima (osobito na vođenje elektroničke povijesti bolesti svakog posjetitelja). Osim toga, bio je potreban elektronički program za evidenciju povijesti bolesti, alat koji bi omogućio pohranjivanje podataka koje unose zaposlenici s različitih odjela klinike (primjerice, povijesti bolesti posjetitelja) i, po potrebi, kontrolu, kroz analizu podataka o aktivnosti poduzeća za donošenje kvalitetnih upravljačkih odluka. Predstavnici nekih tvrtki pokušavaju s interneta preuzeti program za automatizaciju elektroničkog računovodstva povijesti bolesti. Ali u takvim slučajevima uvijek morate imati na umu da nećete moći preuzeti poslovni program odgovarajuće kvalitete za elektroničko upravljanje poviješću bolesti.

Naravno, možete voditi evidenciju u elektroničkom programu za upravljanje poviješću bolesti koji ste mogli preuzeti, ali to činite na vlastitu odgovornost. Prvo, ovi elektronički programi za praćenje povijesti bolesti ne nude opciju 'tehničke podrške'. Drugo, uvijek postoji mogućnost da se sve elektroničke informacije koje su vaši zaposlenici prikupili i unijeli tijekom dužeg vremenskog razdoblja vrlo brzo izgube u slučaju kvara računala u takvim elektroničkim programima za praćenje povijesti bolesti. U ovom slučaju nitko vam neće dati jamstvo za njegovu obnovu. Stoga se preporuča ne koristiti elektroničke programe za kontrolu računovodstva povijesti bolesti koji se mogu besplatno preuzeti s interneta. Za korporativne klijente kreiran je USU-Soft elektronički računovodstveni program za povijest, koji se dokazao na kazahstanskom i inozemnom tržištu kao visokokvalitetni programski proizvod za elektroničko upravljanje poviješću.

Motivirajte svoje kupce da ocijene usluge koje koriste u vašem programu za elektroničko upravljanje poviješću. Većinu vremena vjerni klijenti voljni su vam dati povratne informacije. To znači da je konačna slika zadovoljstva pacijenata često jednodimenzionalna. Učinkovit način da natjerate klijente ne samo da cijene kvalitetu usluge, već i da vam se vrate je da im na početku usluge kažete da uvijek dajete 10% popusta pri sljedećem posjetu ako korisnik na na kraju posjeta ocjenjuje kvalitetu usluge. Izmjerite broj kupaca koji odbijaju pregledati. Kupac koji nije zadovoljan vašom uslugom najvjerojatnije neće pritisnuti nijednu tipku ili poslati SMS poruku koju dobijete u programu. Najvjerojatnije će 'glasati nogama' (šutjet će, ali vam se više neće obratiti). Stoga je vrlo važno mjeriti ne samo broj pozitivnih ili negativnih recenzija, već i broj posjeta u kojima ljudi nisu željeli gubiti vrijeme i emocije na povratne informacije. Upravo broj neocjenjenih posjeta pokazuje razinu nelojalnosti kupaca. Odmah reagirajte na nezadovoljstvo kupaca. Negativne povratne informacije kupaca ne znače nelojalnost kupaca. Trošenjem energije na demonstriranje nezadovoljstva kupac najčešće pokazuje da nije potpuno razočaran u vas i vjeruje da će ga se čuti i da će uzrok njegovog nezadovoljstva biti otklonjen. Dajte sve od sebe da ispravite problem i, kada se riješi, osobno pozovite kupca da se vrati i procijeni promjene. Program nudi alat za to.

Mnogi su menadžeri zabrinuti zbog relativno niske stope povrata od kupaca. Postotak prijava klijenata može biti katastrofalno nizak, što je razlog zašto nema dovoljno primarnih klijenata da popune 'rupe' u rasporedu ili zašto profesionalci sjede i ne rade ništa. Gubite prihod i, naravno, gubite dobit. Naravno, za utvrđivanje uzroka niske stope upisa potrebno je analizirati mnoge pokazatelje, prije svega procijeniti taj isti postotak konzultacija.

Često je pravi razlog za nizak broj ponovnih posjeta klijenata to što pacijent jednostavno nije dobio ovu priliku u trenutku plaćanja. Administrator je šutio, jer 'da je pacijent htio, tražio bi' ili bi u svakodnevnom poslovanju jednostavno zaboravio ili 'ulovio'. Kako smanjiti gubitke u ovom slučaju? Ovdje pomoćnik mogu biti takozvane 'prodajne skripte'. Program USU-Soft ima funkciju koja olakšava ovaj proces. Kada se kupac odjavi, administrator prima 'podsjetnik' s ponudom za kupca, treba li ponuditi povezane proizvode ili promijeniti raspored usluga. Iznenadit ćete se, ali sama ova značajka može smanjiti 'praznine' u vašem rasporedu za 30 -60%! Koristite aplikaciju i uživajte u prekrasnom radu svoje tvrtke!