Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za medicinski centar

Program za medicinski centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za medicinski centar
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za medicinski centar može ne samo olakšati posao menadžera, već i učiniti ga učinkovitijim. Kada se radi u zdravstvenom okruženju, postoji hitna potreba za kontrolom kvalitete i učinkovitosti procesa. Svaka pogreška u vođenju klinike košta puno više nego u bilo kojem drugom području. Također, količina podataka s kojima morate raditi je izuzetno velika. Stoga je voditelju pozivnog centra često potreban moćan alat za optimizaciju radnih procesa. Program medicinskog centra možete preuzeti s našeg resursa. Računovodstveni program medicinskog centra USU-Soft nudi mnoštvo alata s najširim mogućnostima poslovanja. Računovodstveni program medicinskog centra nudi sve što može biti potrebno za učinkovito upravljanje domom zdravlja, stomatologijom, ljekarnom ili bilo kojom drugom bolničkom organizacijom. Program upravljanja medicinskim centrom je univerzalan. Ne samo da ćete ga imati priliku koristiti u različitim medicinskim ustanovama, već iu najrazličitijim područjima u vođenju vašeg poslovanja. Program računovodstvenih mandata medicinskog centra pokriva područja kao što su upravljanje podacima, analitičko planiranje, upravljanje zaposlenicima i još mnogo, mnogo više. Ovaj računovodstveni program medicinskog centra omogućuje vam upravljanje tvrtkom na složen način, kontrolirajući one aspekte koji su prije mogli izbjeći vašoj pozornosti. Odmah nakon što preuzmete računovodstvene programe iz medicinskog centra, počet će se formirati baza podataka s informacijama. Sadrži neograničenu količinu podataka o raznim proizvodima, pojedincima, uslugama i operacijama.

Moći ćete navesti i najmanje nijanse u opisu proizvoda, i to ne samo u kontakt podacima, već iu svim drugim informacijama potrebnim kupcima i zaposlenicima. Prikladna tražilica olakšava pronalaženje potrebnih informacija u bazi podataka. Lokacija bilo koje informacije u pozivnom centru je optimizirana, što štedi vrijeme i održava podatke u redu. Na temelju dostupnih informacija možete jednostavno uspostaviti učinkovito upravljanje centrom. Jednostavno preuzmite računovodstveni program medicinskog centra kako biste pristupili raznim alatima za obradu i korištenje informacija. U našem računovodstvenom programu medicinskog centra možete izvršiti analitičke izračune, uzeti u obzir statistiku prihoda i rashoda i napraviti pojedinačne procjene za posjetitelje. Korištenje složenih izvješća u analitičkim aktivnostima tvrtke otvara više mogućnosti za proširenje i poboljšanje rada Doma zdravlja. Možda se također pitate zašto je naš program za upravljanje medicinskim centrom vrijedan preuzimanja. Odgovor je jednostavan. Medicinski računovodstveni program USU-Soft kreiran je posebno za menadžere svih razina i raznih organizacija. Pogodan je za upravljanje kompleksom poslovanja u isto vrijeme, omogućujući vam da učinkovito kontrolirate, razvijate i poboljšavate aktivnosti širokog spektra područja. U poslu u kojem je konkurencija stalna prijetnja, menadžer uvijek mora tražiti način da napreduje. Ovaj medicinski računovodstveni program pruža izvrsnu priliku za uvođenje najnovijih tehnologija u vođenje medicinskog poslovanja. Suvremene tehnike pomažu u poboljšanju aktivnosti medicinske organizacije i učinkovito se izdvajaju od konkurencije. Visoka preciznost, dobra organizacija i red u poduzeću čine ga privlačnijim kupcima.

Kupnja programa medicinskog računovodstva od programera programa USU-Soft bit će izvrstan korak ka optimizaciji poslovanja tvrtke. Moći ćete učinkovito automatizirati mnoge procese koji su prije bili dugotrajni i često zanemareni. Također je moguće besplatno preuzeti automatiziranu kontrolu u demo modu, kako biste točno odredili kupnju. Program upravljanja Domom zdravlja racionalizira sredstva koja se koriste u proizvodnji kako bi svaki element bio maksimalno iskorišten.

Zašto kupci napuštaju vaš medicinski centar? Danas, ako ne pružite izvrsnu uslugu, izgubit ćete kupce! Nije dovoljno samo pružati usluge; morate pružiti izvrsnu uslugu. Promjene u registraciji ili nedostatak podataka o kupcu čine kupca nezadovoljnim i traže zamjenu. Program USU-Soft je zasigurno vaš savršen pomoćnik za poboljšanje vaše usluge. Pružamo najbitniji skup značajki koje će vam pomoći da značajno poboljšate svoju uslugu. Dobivate praktičnu knjižicu termina (minimizira pogreške pri bilježenju klijenata), karticu s podacima o klijentima (ne samo puno ime, već i 'omiljene usluge' i 'omiljeni stručnjak', rođendan i ostale podatke koji se mogu dodati u komentarima), SMS obavijesti i SMS podsjetnici (za zgodno podsjećanje kupaca na posjet, a sada ih je jednostavno obavijestiti o promocijama i posebnim ponudama), dokumenti (sve potrebne dokumente pohranite izravno u karticu kupca). Dakle, minimiziranjem gubitaka od nepojavljivanja kupaca, ne samo da značajno povećavate vlastitu registraciju, već također povećavate svoj prihod i dobit! S programom USU-Soft lakše je nego ikada! Ako i dalje postoje nedoumice o mogućnostima aplikacije za upravljanje svim procesima, rado ćemo osobno razgovarati s vama i detaljno raspraviti o osobitostima aplikacije.