Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za medicinske ustanove

Program za medicinske ustanove • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za medicinske ustanove
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Programi za medicinske ustanove sve su traženiji zbog informatizacije tvrtki. Računalno programsko upravljanje medicinskim ustanovama može uvelike olakšati svakodnevne radne procese i omogućiti radnu udobnost korisnicima i zaposlenicima. Jedan takav program za upravljanje medicinskim ustanovama je USU-Soft. Program vam pomaže organizirati svoju medicinsku ustanovu. Ovaj program je jedinstveni računovodstveni program medicinske ustanove i objedinjuje sve potrebne funkcije za vođenje računalnog računovodstva i kompletne korporativne baze podataka. Ako na internetu tražite pitanja poput: 'program za kontrolu zdravstvenih ustanova', 'program za računovodstvo zdravstvenih ustanova', 'preuzimanje programa zdravstvenih ustanova' i druga, onda ste našli ono što ste tražili! Računalni program USU-Soft za upravljanje medicinskim ustanovama jednostavan je za učenje, ne zahtijeva računalne resurse i, zbog široke funkcionalnosti, omogućuje rad apsolutno bilo koje medicinske organizacije, bilo da se radi o istraživačkom centru ili laboratoriju. Uz pomoć našeg programa za upravljanje zdravstvenom ustanovom, možete voditi evidenciju klijenata, evidenciju o pregledima ili kartice pacijenata na računalu. Osim toga, možete jednostavno registrirati raspored medicinskih smjena, automatizirati registraciju pacijenata, izračunati utrošak materijala za pruženu uslugu i još mnogo toga.

Uz pomoć našeg računalnog programa za upravljanje zdravstvenim ustanovama možete osigurati dobru agilnost u opsluživanju korisnika, kao i vidjeti i kontrolirati sve radnje koje obavljaju vaši zaposlenici. Program informatike upravljanja zdravstvenim ustanovama zasigurno će postati najbolji pomoćnik u vašoj tvrtki i optimizirati vaš svakodnevni rad. Uz pomoć automatizacije kroz upravljački program zdravstvene ustanove možete osigurati ugodan rad svom osoblju i zadovoljnim korisnicima.

Ako se registrirate mjesecima unaprijed i potaknete kupce da se rano prijave, postoji dobra šansa da će kupci doći, čak i ako dođe do sezonskog usporavanja. Recimo da je pacijent primio neku vrstu cjelovite usluge i želi je ponovno dobiti za četiri mjeseca. Naravno, malo je vjerojatno da ćete se timski raspored držati četiri mjeseca unaprijed. Ali ako ne prijavite tog kupca, vjerojatno će proći više od četiri mjeseca prije nego što vam se on ili ona vrate. Ili još gore, on ili ona će otići vašem konkurentu. Ne možete si to priuštiti u vrlo konkurentnom okruženju. Tada vam u pomoć dolaze USU-Soft program za računovodstvo zdravstvenih ustanova i integrirana značajka 'lista čekanja'! Nakon dogovora o dogovoru s klijentom na predloženi datum posjete, primit ćete obavijest o potrebi da to učinite kada je vrijeme određeno za taj datum. A to znači da možete nazvati tog kupca kako biste ga podsjetili na njihov sljedeći posjet. Na taj način ne zapisujete samo termin i ne gubite recept – klijenta 'vežete' za njegovu medicinsku ustanovu i neće imati razloga tražiti alternativu.

Sada neće trebati dugo trenirati administratore i stručnjake - funkcionalnost naprednog programa je uredno podijeljena na funkcije i uključuje samo najpotrebnije funkcije za svaku kategoriju zaposlenika. Nema više nepotrebnih koraka i 'pretrpanog sučelja'. Jednostavno kontrolirati rad svojih zaposlenika nije nemoguće! Svakom zaposleniku dodjeljujete potrebnu funkcionalnost i više ne morate brinuti hoće li zaposlenici imati pristup svim funkcijama jer ograničenja definirate sami. Zahvaljujući ograničenjima računovodstvenog programa zdravstvene ustanove za sve module osim za ravnatelja, možete prestati brinuti o sigurnosti vlastite baze podataka. Potpuni pristup bazi podataka i njeno preuzimanje su isključivo vaši! Zbog ograničene funkcionalnosti, pristup izvješćima i analitici bit će dostupan samo upraviteljima, što znači da se nećete morati brinuti o spremanju svojih podataka.

Nije tajna da uspjeh poduzeća danas, sutra, sljedeći tjedan pa čak i sljedeće godine ovisi o menadžeru, njegovoj učinkovitosti i njegovom radu! No, često je pažnja voditelja zdravstvene ustanove 'raspršena', jer mora rješavati mnogo rutinskih zadataka, pa je, naravno, učinkovitost smanjena. Tajna rješavanja problema je u organizaciji zadataka i kontrolnog procesa! Uostalom, menadžer bi trebao imati dovoljno vremena za planiranje i razvoj poslovanja. Bez toga neće biti povećanja profita, razvoja i razmjera. Razmislite kako biste vi kao menadžer željeli skinuti teret svakodnevnih problema sa svojih pleća i uključiti se u razvoj svoje tvrtke. Želite da vaši zaposlenici budu organiziraniji i aktivniji? Želite češće pobjeđivati, fokusirati se na upravljanje i razvoj tvrtke, imati više slobodnog vremena? Sad je moguće! Zahvaljujući USU-Soft naprednom računovodstvenom programu za medicinske ustanove, možete se usredotočiti na širenje poslovanja i posvetiti više vremena sebi, obitelji i putovanjima, a pritom nećete gubiti prihode i posao će teći normalno! Ako želite pročitati neke komentare naših korisnika, koji su uspješno instalirali naš sustav u svojim ustanovama, želimo vam dobrodošlicu na našu web stranicu, gdje ćete sigurno pronaći sve što vam treba.