Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za centar za liječenje

Program za centar za liječenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za centar za liječenje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program centra za liječenje jedinstven je pomoćnik u radu svake medicinske organizacije! S programom tretmanske jedinice ne samo da kontrolirate cjelokupni proces rada, već i podižete status svoje jedinice. Poput programa salona, računovodstveni program centra za liječenje uključuje široku paletu značajki izvješćivanja: analitiku, prihode, financije, pacijente, zaposlenike te depozite i osiguranje. Izvješće o uputnicama prikazuje liječnike i njihove uputnice. Izvješće o količini prodaje identificira najprofitabilnije posjetitelje. Izvješće o kretanju resursa odražava analizu svih rashoda i prihoda za postrojenje za tretman. Sva izvješća koja izvodi centar za liječenje generiraju se u obliku tablica i dijagrama. Osim toga, u programu kontrole upravljanja centrom za liječenje možete prodavati robu i prihvaćati plaćanja za usluge. U prisutnosti soba za liječenje, depozitni materijali mogu se preuzeti izravno u program upravljanja centrom za liječenje. Osim toga, u računalnom programu centra za liječenje može se konfigurirati automatski izračun. Sve to i više možete pronaći u našem programu automatiziranog centra za liječenje!

Dobra usluga nije samo čaj ili kava, kao što su mnogi voditelji usluga navikli misliti. Usluga počinje s prvim pozivom kupca i nastavlja se sve vrijeme dok vas gost posjećuje. Postoji mnogo učinkovitih, jednostavnih i jeftinih alata za ne samo značajno poboljšanje vaše usluge, već i za povećanje lojalnosti vaših kupaca. Ovi su alati implementirani u program USU-Soft centra za liječenje i ne zahtijevaju da trošite dodatni novac na oglašavanje i promociju. Sigurno ste se više puta susreli sa situacijom kada se klijent želi prijaviti za usluge, ali nažalost vrijeme je pregazilo. Klijent je prisiljen prilagoditi se i žrtvovati svoje planove ili jednostavno odbije termin, pa možete izgubiti klijenta. Zahvaljujući značajci 'liste čekanja' programa centra za liječenje, nećete izgubiti više klijenata. Moći ćete klijenta staviti na listu čekanja, a ako bude slobodnog vremena, to ćete vidjeti u obavijestima i klijenta možete pretplatiti na usluge. Povećajte lojalnost kupaca, jer će vam kupac sigurno zahvaliti na prilici da dođete u prikladno vrijeme.

Ako iznenada nema interneta ili postoji greška, ne brinite. Naravno, to se može dogoditi, ali s programom centra za liječenje USU-Soft to je malo vjerojatno. Kvarovi su praktički isključeni jer iznajmljujemo poslužitelje u modernim i pouzdanim podatkovnim centrima. Ali to čak nije ni glavna prednost programa centra za liječenje. Ako ne uspije, program centra za liječenje automatski se prebacuje u offline način rada, što mu omogućuje rad bez interneta, te sinkronizira sve promjene čim se spoji na mrežu.

Svaki menadžer, naravno, sanja o razvoju onog programa motivacije zaposlenika u kojem i menadžer 'profitira' i zaposlenik je sretan. No, nažalost, to se ne događa često. Program centra za liječenje i izračun motivacije može biti prekompliciran za zaposlenika, ili je voditelj zbunjen i ne zna koja je shema prikladna (jer svaka tvrtka ima svoj specifičan sustav obračuna plaće), ili greška u izvješće može dovesti do pogrešnih izračuna. Što treba uzeti u obzir pri obračunu plaće? Prvi je da je popravljen. To ne znači da morate plaćati fiksnu plaću. Nikako! To samo znači da sama shema uvijek mora biti ista. Drugi je 'transparentnost' sheme naknada. Zaposlenici moraju razumjeti po kojem se principu obračunavaju plaće, a prije svega moraju razumjeti shemu obračuna (da li se radi o 'prostom' postotku, plaća + postotak ili plaća + % dobiti ili nešto treće) Treća stvar je točnost izračuna. Ne smijete pogriješiti u obračunu plaća jer bi zaposlenici mogli posumnjati u vaše poštenje pa će njihova lojalnost biti smanjena. Četvrto, uzmite u obzir sve komponente. To znači da, bez obzira računate li % vrijednosti usluge uključujući popust kupca ili računate plaću minus 'trošak', ne zaboravite na to. 'Vrag je u detaljima', a pogrešna procjena može izazvati mnogo problema.

Sada više ne morate brinuti o sigurnosti baze podataka i očuvanju izvješća s našim programom za upravljanje centrom za liječenje. Programska funkcija 'odvajanje funkcija' pomaže u postizanju ove sigurnosti. Zašto vam je potrebna značajka 'odvajanja dužnosti' i koje su njene očite prednosti? Potrebno je jednostavno razdvajanje uloga jer ne morate razmišljati o tome koje uloge dati svakom zaposleniku: puna funkcionalnost dostupna je za direktore i druge menadžere, napredna funkcionalnost za transakcije i snimanje dostupna je za administratora, a ograničena funkcionalnost za zaposlenike koji vidjet će samo programiranje, bez pristupa bazi podataka i transakcijama, što će vaše podatke čuvati sigurnima.

Informacijski sustav je sposoban ispunjavati svoje funkcije na najbolji mogući način. Stoga smo sigurni da napredna aplikacija vašu ustanovu može učiniti puno boljom i učinkovitijom! Aplikacija je dobro uravnotežena i bez grešaka, tako da ćete sigurno imati koristi od instaliranja softvera.