Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zakazivanje kod liječnika

Program za zakazivanje kod liječnika • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za zakazivanje kod liječnika
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U velikim medicinskim ustanovama i bolnicama zaposlenici se susreću s brojnim problemima kada veliki broj odjela ne može jedinstveno koristiti sve informacije, jer je količina podataka velika te dolazi do pogrešaka i nesporazuma. Ponekad postoje i trenuci kada se posjeti liječniku preklapaju zbog nedostatka potrebnih podataka. To je zato što se liječnički pregledi tradicionalno kontroliraju metodama ručnog zakazivanja koje su zastarjele i više ne funkcioniraju tako učinkovito kao nekada. Kako bi svi podaci bili pohranjeni na jednom mjestu, potrebno je implementirati jedinstveni program liječničkih konzultacija, čime bi se olakšao rad zaposlenika i objedinjeno prikupljali svi podaci. Medicinski program za zakazivanje pregleda kod liječnika je USU-Soft koji vam omogućuje zakazivanje pregleda kod liječnika sa svih računala odjednom, bez preklapanja vremena i ometanja rada liječnika. USU-Soft program zakazivanja liječničkih pregleda poseban je program koji vam pomaže u svakodnevnoj birokratskoj radnoj rutini. Program je objedinjeni program medicinskog savjetovanja koji kontrolira liječnike i obavlja svoj posao na najbolji način. Program zakazivanja liječničkih pregleda prikuplja podatke u jedinstvenu bazu podataka koja pohranjuje podatke o terminima, medicinske predloške i dokumente te druge važne informacije koje će sigurno pomoći u optimizaciji organizacije. Osim toga, program za zakazivanje liječničkih pregleda ima niz analitičkih alata koji vam pomažu u pristupu radu tvrtke. Svi oni pohranjeni su na svakom računalu spojenom na bazu podataka. Uz to, u programu je moguće prijaviti pacijente na liječnički pregled, pregled kod liječnika ili konzultacije, a ti će se podaci također pohraniti u jedinstvenu bazu! Pritom, preklapanje sati ne dolazi u obzir, jer se o tome zaposlenici obavještavaju programom zakazivanja liječnika.

Apsolutno sve medicinske dijagnoze, simptome i druge aspekte moguće je agregirati u poseban imenik u programu za zakazivanje liječničkih pregleda, kako bi kasnije vaši zaposlenici mogli brzo popuniti te predloške medicinskom dokumentacijom, dosjeima pacijenata i drugom medicinskom dokumentacijom. Automatiziranje popunjavanja kartica kupaca i njihove povijesti bolesti pomaže vašim zaposlenicima da puno brže obavljaju svoje zadatke i eliminira gubitak osobnih podataka vaših kupaca. Osim toga, program zakazivanja liječnika također može koristiti opciju prosljeđivanja prilikom kreiranja posjeta klijenta kako bi obračunao postotak za svoje partnere. Program USU-Soft za zakazivanje liječničkih pregleda najbolji je izbor za medicinsku organizaciju jer ima široku funkcionalnost koja vam omogućuje uspostavljanje jedinstvene baze podataka ustanove i višestruko bolji rad!

Da bi zaposlenici bili dobro obučeni i motivirani, nije dovoljno pronaći zaposlenike (to je vrlo teško, pa ih je puno učinkovitije 'razvijati'). Osoblje se mora stalno nadzirati. Usmjerite ih na pravi način, bez svakodnevnog prisustva na 'bojnom polju'. Nemojte prigušivati motivaciju tima nemilosrdnim 'nadzorom'. To se najbolje može učiniti praćenjem KPI-ja zaposlenika. Bilo da se radi o dnevnim prihodima, ili dnevnoj dobiti, ili manje trivijalnim stvarima kao što je stopa marže recepcionara ili stopa konverzije kupaca (postotak ponovljenih posjeta), ili praćenje mišljenja stalnih kupaca. I kako to možete učiniti? Najlakši način je koristiti USU-Soft program za praćenje termina. Uzmite u obzir osnovne podatke sadržane u njemu (posjeti, pružene usluge, baza podataka o korisnicima). Dobijte prave indikatore u bilo koje vrijeme na svom telefonu. Usredotočujući se na te podatke, možete pratiti učinkovitost svog tima. Razumijete koji se stručnjak bolje nosi sa zadacima, koji zaposlenik donosi više prihoda, a koji donosi više profita. Razumijete koga treba ohrabriti, a koga potaknuti. Svojem timu možete dati jasne smjernice za razvoj.

Najbolji način da privučete klijente je javni govor. Potražite prilike za liječnike da govore o svom području stručnosti. Govorite na lokalnim sajmovima zdravlja, ženskim grupama i poslovnim klubovima. Liječnici imaju o čemu razgovarati i podijeliti jer svaki dan vide rezultat svog rada – zahvalne pacijente. Odgovaraju na ista pitanja, objašnjavaju pravila njege i prevencije, principe svog rada i rada klinike, prednosti opreme, postupnost liječenja, kao i principe obračuna troškova liječenja. Korist od automatizacije radnih procesa (npr. pisanje dokumenata, obračun plaća zaposlenika, podsjećanje korisnika na posjetu, propitivanje kvalitete usluge itd.) je očita, jer smanjuje vrijeme osoblja i ljudske pogreške u tim operacijama.

Razgovarajmo o tome kako pružiti uslugu kojoj se klijenti uvijek iznova vraćaju. Nikada ne zaboravite čestitati svojim kupcima praznike: Nova godina, 8. mart, rođendani itd. Vaši će kupci biti ugodno iznenađeni primitkom vaših čestitki. Značajka programa USU-Soft, poput obavijesti o rođendanima, pomaže u tome. Sada ne morate pretraživati cijelu svoju bazu podataka kako biste pronašli osobu čiji je rođendan ili držati zasebnu datoteku; program pamti sam dan rođenja. To pomaže uštedjeti vrijeme i izgraditi lojalnost kupaca.