Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za medicinsko računovodstvo

Program za medicinsko računovodstvo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za medicinsko računovodstvo
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Razvojem novih računalnih tehnologija, medicina sve češće zahtijeva medicinski računovodstveni program koji bi objedinio sve računovodstvene potrebe u medicinskim centrima u jednu platformu. Ovaj računovodstveni program medicinske dokumentacije može pomoći u uklanjanju složenosti u zdravstvenim ustanovama i stvoriti kvalitetan rad za sve zaposlenike. Nažalost, na tržištu je malo medicinskih računovodstvenih programa sa suvremenom tehnologijom, što ih čini rijetkošću jer su visoko specijalizirani. Naša tvrtka vam želi ponuditi ovaj program medicinskog računovodstva jer smo specijalizirani za programe medicinskog računovodstva i možemo implementirati svaku medicinsku ideju. Naš medicinski računovodstveni program zove se USU-Soft program. To je program medicinskog računovodstva koji kombinira sve dostupne funkcije medicinske ustanove i omogućuje vam vođenje računovodstva na novoj razini! Funkcionalnost medicinskog računovodstvenog programa USU-Soft vrlo je opsežna i stoga prikladna za bilo koje poduzeće, bilo da se radi o bolnici, klinici, sobi za masažu ili ordinaciji oftalmologa. U medicinskom računovodstvenom programu USU-Soft možete održavati bazu podataka pacijenata, što je zauzvrat vrlo zgodno u poliklinici ili bolnici; svaki korisnik jednostavno i brzo ulazi u računovodstveni program. Osim toga, možete vidjeti povijest bolesti, napredak liječenja, preporuke liječnika itd.

Također je moguće priložiti rendgenske snimke na karticu pacijenta i na rezultate analize, što zauzvrat osigurava optimizaciju radnog vremena i uštedu slobodnog prostora na radnoj površini. U računovodstvenom programu USU-Soft možete detaljno opisati rad s pacijentom, koji je zaposlenik s njim komunicirao itd. Osim toga, možete organizirati smjene osoblja i rasporediti pacijente na određeno vrijeme. Osim toga, možete izračunati troškove lijekova u računovodstvenom programu, kao i uključiti njihov trošak u trošak usluge itd. Računovodstveni program USU-Soft ima mogućnost interakcije sa skladištima, te možete dodati neograničenu količinu robe, lijekova, potrošnog materijala, medicinske opreme, a sve to podliježe popisu! USU-Soft je jedinstveni računovodstveni program za medicinske centre i bolnice; automatizira radne procese, povećava učinkovitost osoblja i čini svakodnevni rad ugodnijim!

Istraživanje kupaca je neophodno ako želite poboljšati svoje usluge, jer prije svega morate znati što vaši pacijenti misle o vama. Iskoristite ocjenu zadovoljstva korisnika da motivirate svoj tim. Ovo je vrlo dobra praksa. Ali ovdje postoji zamka: zaposlenici mogu smatrati da je ovaj pokazatelj pristran ako su na zadovoljstvo korisnika utjecale okolnosti koje su bile izvan njihove kontrole (npr. klima uređaj se pokvario, u sobi je bilo vruće i korisnik je bio nezadovoljan). U ovom slučaju sustav motivacije ima suprotan učinak. Da biste to izbjegli, unaprijed odredite jasan redoslijed radnji za zaposlenike u slučaju nenormalnih situacija (na primjer, nešto se pokvarilo) i opći algoritam rada u slučaju nestandardnih situacija (na primjer, pacijent mora obaviti razgovor na daljinu Skype tijekom pružanja usluge). Ove upute pomažu vašem timu da klijenta usreći čak i u slučaju nepredviđenih problema. Da, živimo u doba u kojem je često jedina razlika između ponuda različitih tvrtki koju klijent može vidjeti razlika u kvaliteti usluge. Razlika u vašu korist sigurno će stvoriti sklonost kupca da dođe k vama.

Zašto se pacijenti ne vraćaju u svoju medicinsku ustanovu? U kriznim trenucima ne preostaje vam ništa drugo nego se s pacijentom 'odraditi' 100% i ispuniti sva svoja očekivanja, jer u suprotnom pacijent jednostavno može pronaći alternativu za vas. Jedan od razloga nedolaska kupca je kada je jednostavno zaboravio ili pronašao alternativu. Kako se to ne bi dogodilo, potrebno je minimalizirati mogućnost da vas kupac zaboravi. Za to, prilikom naplate od korisnika, administrator treba pitati korisnika može li ga podsjetiti da ponovi uslugu nakon određenog razdoblja (npr. za pola godine ili dva mjeseca).

Formiranjem popisa tih kupaca minimizirate gubitke, podsjećate kupce na termine i tako doprinosite boljim pokazateljima zadržavanja. Funkcionalnost računovodstvenog programa USU-Soft omogućuje vam da ove klijente stavite na listu čekanja, tako da kada se formira kalendar za mjesec. Kupac se stavlja na listu čekanja i bit će obaviješten o potrebi podsjećanja na prijavu. Kupci vole pažnju i brigu. To znači da ako znate što više o kupcu, lakše ćete razgovarati s njim i pokazati mu svoju pažnju. Kako to provesti u praksi? To je lako! Vodite li bilješke o klijentu, imat ćete sve 'adute' u svojim rukama! Ako otkrijete da mušterija više voli kavu s vrhnjem, stavite to u bilješku i sljedeći put kad gost dođe, skuhajte mu kavu s vrhnjem, a on će cijeniti tu brigu i biti privučen k vama. Program USU-Soft ima značajku bilješki koja vam uvelike olakšava život i pomaže vam da unesete sve podatke o klijentima na detaljan i sustavan način. Ako želite kvalitetu, isprobajte našu računovodstvenu aplikaciju koja je posebno dizajnirana kako bi vašu ustanovu učinila boljom!