Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo pacijenata

Program za računovodstvo pacijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo pacijenata
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Medicinski program omogućuje pojednostavljenje radnog vremena poduzeća, preuzimanje dodatnih informacija i provođenje aktivnosti registracije pacijenata bez ikakvih poteškoća. U njemu možete obavljati posao cijele organizacije bez nepotrebne birokracije, problema i grešaka.

Program za računovodstvo pacijenata dostupan je besplatno u obliku probne verzije na ograničeno vremensko razdoblje, tako da možete vidjeti sve značajke programa i provjeriti interni sastav računovodstvene aplikacije. Svi naši sustavi su individualno prilagođeni određenim institucijama tako da je skup značajki savršen za svakog korisnika. Osim toga, aplikaciju za računovodstvo pacijenata možete besplatno preuzeti s naše službene web stranice. Sučelje su izradili stručnjaci, uzimajući u obzir mnoge aspekte: psihologiju, upotrebljivost, jasnoću. Program za računovodstvo pacijenata je licenciran i potpuno podržan. Nije besplatno, ali je cijena primamljiva. Aplikacija za računovodstvo pacijenata ima značajku identifikacije korisnika, zahvaljujući kojoj menadžment može biti potpuno izoliran od neočekivanih zlonamjernih intervencija. Možete preuzeti potrebne podatke na računalo i znati sve što se događa u vašoj organizaciji. Program za računovodstvo pacijenata možete preuzeti i koristiti ga besplatno. Međutim, to je ograničena verzija i dopušteno ju je besplatno koristiti samo neko vrijeme. Veliki naglasak stavljen je na automatizaciju rada vođenja tvrtke. Sustavna perspektiva zadovoljava potrebe članova vašeg tima i dizajnirana je da bude praktična i ugodna za rad.

Dakle, program za računovodstvo pacijenata svakako će vam biti razumljiv i dostupan čim se posavjetujete s našim stručnjacima. Osim toga, baza podataka sustava pohranjena je u aplikaciji onoliko dugo koliko vam je potrebna. Ne moramo plaćati pretplatu za korištenje aplikacije za računovodstvo pacijenata. Kao rezultat toga, plaćate jednom i koristite onoliko koliko vam je potrebno. O svakoj točki pregovora moguće je razgovarati izravno s kupcem, u skladu s njegovim potrebama i zahtjevima. Program za računovodstvo pacijenata USU-Soft automatski kreira bazu podataka pacijenata, unosi sve potrebne podatke o pacijentu i prikazuje potrebne podatke (rođendan klijenta, podsjetnik za termin kod liječnika, besplatne posjete). Osim toga, program ima funkcije distribucije SMS-a i obavijesti e-poštom.

Program za računovodstvo pacijenata dostupan je na našoj službenoj web stranici kao besplatna demo verzija. Lako ga je preuzeti i instalirati. Naš računovodstveni sustav prikladan je u svim medicinskim ustanovama (klinike, laboratoriji, veterina, ambulante). Kako bi se osiguralo besprijekorno izvješće, sve se datoteke automatski generiraju u elektroničkom obliku.

Koristite SMS podsjetnike. Korištenjem značajke SMS podsjetnika programa za računovodstvo pacijenata, koja je ugrađena u program, minimizirate šanse da se klijent ne pojavi. Što znači da ne samo da štedite vrijeme i novac, već vam omogućuje brzu reakciju na otkazivanje termina te imate mogućnost unaprijed saznati za otkazivanje i popuniti termin ako je moguće. Osim toga, pogodno je za klijenta: ponekad nije moguće odgovoriti na poziv i posvetiti vrijeme telefonskom razgovoru, ali vrlo je zgodno pregledati SMS poruku poslanu putem programa za računovodstvo pacijenata. Također je pogodno za kupca da otkaže termin samo slanjem SMS poruke. A ako je korisnik zadovoljan uslugom, to nedvojbeno dovodi do povećanja njegove lojalnosti prema vama i motivira ga da vam se uvijek iznova vraća.

Koje su neosporne prednosti programa računovodstva pacijenata? Prva neosporna prednost je praktična funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Zahvaljujući programu za računovodstvo pacijenata, možete brzo i učinkovito dobiti sve informacije koje su vam potrebne za vođenje vašeg poslovanja, bez potrebe za korištenjem tablica ili mnogih programa trećih strana, jer su vam sve potrebne funkcionalnosti na raspolaganju u jednom programu za računovodstvo pacijenata . A zahvaljujući jasnoći izvješća i grafičkoj vizualizaciji, možete brzo i učinkovito procijeniti potrebne pokazatelje. Nije potrebno voditi beskonačne proračunske tablice i bilježiti sve brojke u bilježnicu, jer sustav sam osigurava potrebne podatke. Druga prednost je mogućnost operativne kontrole s programom za računovodstvo pacijenata. Svakodnevno pratite stanje svog poslovanja i jednim klikom dobivate sve potrebne informacije.

Zahvaljujući detaljnoj analizi programa za računovodstvo pacijenata, možete lako dobiti informacije o zaposlenicima koji su radili svaki dan, dobiti za dan, pruženim uslugama i broju kupaca. Dobijte detaljno izvješće, online bilo kada! Treća važna prednost računovodstvene aplikacije je mogućnost praćenja vašeg rada s bilo kojeg mjesta u svijetu. Sada možete biti bilo gdje u svijetu i ne morate brinuti o vlastitom poslu. Konačno, možete odvojiti vrijeme za sebe i dobiti sve detaljne informacije o stanju vašeg poslovanja i ništa nije izvan vaše kontrole. Uspostavite red i uživajte u besprijekornom radu vaše zdravstvene ustanove.