Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za polikliniku

Program za polikliniku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za polikliniku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Medicinski program USU-Soft poliklinike važan je pomoćnik u organizaciji koja je povezana s djelatnošću medicine. Pogodan je za razne tvrtke: poliklinike, bolnice, medicinska predstavništva, sanatorij, medicinsku polikliniku, laboratorij itd. Osim toga, funkcionalnost je sposobna obavljati mnoge funkcije i može uključivati neograničen broj zadataka. Sve se usklađuje prema željama klijenta zajedno s našim agilnim stručnjacima koji su osjetljivi na sva mišljenja i sugestije. Medicinski program poliklinike pomaže u otklanjanju raznih problema pri radu s kontrolom i arhivom ustanove, kao i zaboravljanju na brojne mape s dokumentacijom i opraštanju od beskrajnih redova na recepciji i u ustanovi. U poliklinici u kojoj se koristi medicinski program računovodstvo je što točnije moguće. Ako ga integrirate s web-mjestom tvrtke, vodit će online računovodstvo pacijenata.

Prilikom dodavanja novih kupaca dopušteno je naznačiti glavne i sporedne podatke (e-mail, mjesto stanovanja, broj telefona i sl.), s kojima se vrši SMS ili e-mail distribucija. Podsjetite pacijenta u klinici o rezultatima pretraga, nadolazećem terminu ili bilo kojim nadolazećim događajima. Osim toga, programeri USU-Soft programa za vođenje poliklinike veliki su naglasak stavili na funkcije programa za vođenje poliklinike tijekom liječničkog pregleda u bolnici. Tijekom pregleda, liječnik ima prikladan radni prozor, gdje je moguće unijeti sve pritužbe i komentare pacijenta izravno u program upravljanja poliklinike kako bi se prikazala dijagnoza prema Međunarodnoj klasifikaciji bolesti. Bonusi se dodjeljuju svakom zaposleniku poliklinike, uzimajući u obzir odrađene sate i kvalitetu ocjena. Kontrolni program medicinske poliklinike USU-Soft uvijek je dostupan i ima atraktivnu cijenu.

Naš program upravljanja poliklinikom također se uspješno koristi u sanatorijima. Može se prilagoditi vašim specifičnim željama. Zauzvrat, svaki klijent može biti zadovoljan visokom razinom kvalitete, kao i pouzdanom uslugom poliklinike. Naš program kontrole zdravlja medicinske poliklinike uključuje mogućnosti elektroničkih konzultacija sa stručnjakom tako da ne morate stajati u bezbrojnim redovima i gubiti vrijeme. Osim toga, baza podataka pohranjuje cjelokupnu medicinsku povijest posjeta pacijenta poliklinici, ordinirajućeg liječnika i lijekova koji su mu propisani. U programu medicinske poliklinike možete koristiti funkciju pružanja popusta i pogodnosti stalnim pacijentima. Program za vođenje poliklinike možete besplatno preuzeti u obliku demo verzije.

Koliko novih sastanaka s istim kupcima vaši zaposlenici mogu dogovoriti? Kao što smo mnogo puta rekli, općenito govoreći, stopa je između 20-40% za većinu tvrtki u uslužnom sektoru. To znači da gubite do 80% kupaca koji su možda dulje ostali s vama. Ovdje se gubici mjere u milijunima, jer vam kupci mogu dolaziti na duže vrijeme i to redovito. Međutim, često se zaposlenici ne trude dovoljno da dogovore ponovni sastanak s kupcem. Ovdje značajka programa 'Lista čekanja' može biti od velike pomoći. Ovom značajkom računovodstvenog programa poliklinike recepcionar može odmah predložiti da se klijent podsjeti na ponavljanje postupka. Prilikom zakazivanja klijenta za rani termin posjete, nakon određenog vremena pojavljuje se obavijest da klijenta treba kontaktirati kada se zakaže termin za taj datum. A to znači da možete nazvati tog kupca da ga podsjetite na posjet. Dakle, ne samo da odrađujete konzultacije i ne gubite prihode, već 'vezujete' klijenta za svoju polikliniku. Zahvaljujući ovoj jednostavnoj značajki polikliničkog računovodstvenog programa, možete zaraditi puno više! Smanjite svoje gubitke i povećajte svoje prihode uz USU-Soft program.

Korištenjem programa značajno povećavate svoju zaradu, jer se sada možete fokusirati na razvoj tvrtke, a ne kontrolirati apsolutno sve procese! Osim toga, štedite puno vremena koje možete posvetiti sebi. Program USU-Soft brine o Vama i Vašem poslovnom razvoju, jer ako uspijete Vi, uspjet ćemo i mi!

Nije tajna da su ljudi postali mnogo zahtjevniji. Više se ne fokusiraju samo na cijenu, već i na uslugu koju nude. Bez usluge najviše kvalitete riskirate gubitak klijenata. Istodobno, dajući im dužnu pozornost uz pomoć programa, ne samo da možete značajno povećati lojalnost svojih kupaca, već i povećati svoj prihod. Program USU-Soft savršen je ako želite uspostaviti kontrolu nad svojom ustanovom i učiniti usluge puno boljim! Uvođenje novih tehnologija korisno je kako za menadžera koji može pratiti sve, pa i najmanje procese u poduzeću, tako i za osoblje poliklinike koje će imati stalan pristup različitim medicinskim izvorima i literaturi. Prilika da poboljšate svoju instituciju je pred vašim očima. Dali smo sve od sebe da vam to ispričamo. Sada je na tebi red da djeluješ. Ako želite dobiti najvišu kvalitetu usluga svoje organizacije, koristite ovaj vrhunski softver!