Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za liječnike

Program za liječnike • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za liječnike
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za liječnike je nezamjenjiv pomoćnik u radu liječnika i upravljanju kadrovima! Program upravljanja liječnikom USU-Soft riznica je menadžerskih mogućnosti za glavnog liječnika zdravstvene ustanove. Svaki korisnik programa za liječnike ima vlastitu prijavu i ulogu za pristup bazi podataka programa za liječnike. Glavni liječnik ima glavnu pristupnu ulogu (“main”), koja mu omogućuje rad sa svim funkcionalnostima programa za upravljanje liječnikom. Uglavnom za menadžere, program za liječnike pruža širok raspon izvješća na temelju različitih kriterija. Program koji upravlja aktivnostima liječnika radi s analitičkim izvješćima, računima dobiti i gubitka, kupcima, skladištem, financijama i drugim vrstama. Liječnički računovodstveni program omogućuje registraciju određene dijagnoze pacijenta, bilo da ima kroničnu bolest ili alergijsku reakciju na neki lijek. Liječnički program je ono što pomaže ujediniti sve odjele u bolnici i povezati njihov rad u jedinstvenu mrežu. Pomoću medicinskog programa liječnici mogu brzo uputiti pacijente svojim kolegama (primjerice, kada pacijent treba podvrgnuti nekim dodatnim pretragama ili dijagnoza još nije postavljena). Liječnik može kontrolirati sve termine kod različitih stručnjaka za bilo kojeg pacijenta u računovodstvenom programu liječnika, bez napuštanja ordinacije i bez ometanja glavnog posla. Rad s liječnicima u programu doktora podržava pohranjivanje grafičkih slika (primjerice, fotografija pacijenata, rendgenskih snimaka ili rezultata ultrazvuka). Sve to i mnogo više možete pronaći u našem programu medicinskog praćenja! Imate priliku besplatno preuzeti ograničeno izdanje programa Doctors Accounting na našoj službenoj web stranici.

Kontrola kvalitete usluge je vrlo važna. Za zaposlenike koji izravno pružaju usluge, pokazatelji kvalitete rada najčešće su postotak konzultacija s određenim stručnjakom, njihova prosječna provjera, kao i razina ocjene njihovog rada od strane kupaca. Za ostalo osoblje, mjera osobne učinkovitosti bit će razina ukupnog zadovoljstva kupaca - dojam koji se dobiva o tvrtki kao cjelini. Praćenje zadovoljstva korisnika može se provoditi na različite načine: intervju (osobni, telefonski); slanje SMS-a, e-pošte sa zahtjevom za klasifikacijom razine usluge primljene u odgovoru ili putem online poveznice ili instaliranje daljinskih upravljača s tipkama 'Klasificiraj kvalitetu usluge'. Svaki od ovih oblika ima svoje prednosti i nedostatke, ali niti jedan od njih neće biti učinkovit alat za kontrolu kvalitete usluge ako nije nadopunjen pravom metodologijom i programom automatizacije računovodstva liječnika.

Program za upravljanje liječnicima USU-Soft, podložan sustavnom unosu podataka u njega, omogućuje vam uvid u analize ključnih pokazatelja uspješnosti pojedinih zaposlenika i tvrtke u cjelini u stvarnom vremenu. Vidite ne samo trenutnu sliku, već i dinamiku u odnosu na prethodna razdoblja. Imajući pouzdane podatke u stvarnom vremenu o ključnim parametrima tvrtke, točno znate koja je razina ciljeva izvedbe preniska, a koja je visoka, ali dostižna. A vi možete uvjeriti svoje zaposlenike da je sve moguće ako se potrudite! Zatim možete pratiti proces postizanja pokazatelja i, ako je potrebno, napraviti prilagodbe. Nije tajna da u uslužnoj djelatnosti, kao iu svakom drugom poslu, ostvarujemo maksimalnu zaradu od stalnih kupaca. Po poznatom pravilu, 80% prihoda dolazi od 20% kupaca, a isto vrijedi i za usluge, jer 80% prihoda dolazi od 20% usluga. Često u toku prodaje, naš maksimalni profit ostvarujemo prodajom integriranih usluga te depozita i pretplata. Uostalom, pretplate i sveobuhvatne usluge brza su zarada 'na kasi'.

Nemojte odbiti pružanje usluga čak i ako je vrijeme za koje se kupac želi prijaviti zauzeto. Samo ga stavite na 'listu čekanja'. To je puno bolje nego biti odbijen. Osim toga, značajka 'liste čekanja' omogućuje brzi uvid u sve promjene rasporeda i obavještavanje kupca o mogućnosti dolaska, ukoliko se pojavi željeno vrijeme! Na taj način ne samo da ćete povećati lojalnost kupaca, već nećete izgubiti ni prihod. Primjenom čak i ovih jednostavnih preporuka možete zaraditi 'ljubav kupaca'. Zahvaljujući kvaliteti koju nudite, kupci će to rado ispričati svojim prijateljima i poznanicima!

Ne zaboravite da naš program upravljanja liječnikom podržava korištenje sezonskih ulaznica. Koliko ćete prodati usluga ovisi o sposobnosti vaših administratora i upravitelja da prodaju složene i skupe usluge i pretplate. Ovdje će vam, naravno, dobro poslužiti tehnika prodaje. Međutim, ako želite uštedjeti vrijeme na obuci i čitanju knjiga, onda vam mogu pomoći prodajne skripte koje su već uključene u funkcionalnosti programa USU-Soft. Skripte su govori, gotove skripte i jednolinijski tekstovi za administratore koji pomažu unaprijed prodati usluge svojim klijentima. Automatizaciju smo implementirali u mnoge organizacije koje se bave raznim vrstama djelatnosti. Tijekom tog vremena stekli smo iskustvo i znanje kako raditi i uklopiti korake implementacije aplikacije u rad Vašeg medicinskog centra. Povjerite nam da ćemo usavršiti vaše poslovanje i nećemo vas iznevjeriti!