Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo za doktore

Računovodstvo za doktore • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo za doktore
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za liječnike USU-Soft organizira učinkovito računovodstvo liječnika na način da evidentira obujam njihovog rada, što je posebno važno u slučaju nagrađivanja po komadu, kao i provjeru protokola koji se dostavlja pacijentu, a koji ocjenjuje glavni liječnik i sl. Primjena automatizacije i optimizacije računovodstvenih procesa za liječnike nudi im prije svega prikladne elektroničke vodiče u radu prilikom primanja pacijenata, na primjer, za postavljanje dijagnoze i odabir protokola liječenja za nju. Program zdravstvenog računovodstva ostvaruje svoje 'profesionalne' mogućnosti u obliku padajućih prozora za pomoć, koji su jednostavni za korištenje i dramatično skraćuju vrijeme koje liječnici troše na održavanje evidencije i ispunjavanje kartona pacijenata. U tim prozorima prikazuje se popis Međunarodne klasifikacije bolesti, kada liječnici u elektroničku medicinsku dokumentaciju unose pritužbe pacijenata, koji su simptomi bolesti i opisuju njihovo stanje. Pod tim simptomima, računovodstveni program medicinske skrbi prikazuje popis mogućih dijagnoza, a liječnici odabiru one za koje smatraju da su najprikladnije. Isto tako, za odabranu preliminarnu dijagnozu, program za automatizaciju upravljanja liječničkim računovodstvom nudi nekoliko protokola liječenja, od kojih liječnici biraju, sa svog gledišta, najispravniji. Zahvaljujući takvim funkcijama naprednog liječničkog računovodstvenog programa, povećava se točnost dijagnoza, jer liječnici mogu analizirati nekoliko ekvivalenata u kratkom vremenu, bez zalaženja u

"Skladištenje" svoje memorije i odaberite pravi tijek liječenja, opet birajući među analogima.

Svi stručnjaci, bez obzira na razinu informatičkog znanja, mogu raditi s programom za automatizaciju medicinskog računovodstva USU-Soft, budući da napredni program ima jednostavno sučelje, prikladnu navigaciju i razumljivu strukturu prezentacije informacija. Osim informacijskih prozora, program za registraciju medicinskog računovodstva nudi svu medicinsku dokumentaciju elektronički iu potpunom skladu s formatom koji je utvrdilo Ministarstvo zdravstva zemlje u kojoj se koristi program za računovodstvo naloga i kontrole. Ovdje treba napomenuti da je liječnički računovodstveni program univerzalan i ima mnogo radnih jezika i valuta, a format medicinskih obrazaca je lako prilagodljiv prema zahtjevima države. Aplikacija za upravljanje računovodstvenim informacijama liječnika nudi i druge oblike registracije, kao što je zakazivanje pregleda koje popunjava javni bilježnik i stavlja ga na raspolaganje liječnicima kako bi unaprijed vidjeli koji će pacijenti doći na termin. Medicinski računovodstveni softver za postavljanje naloga i praćenje osoblja poziva praktičara da uputi klijente drugim bolničkim stručnjacima. Prilikom prijave pacijenta kod javnog bilježnika priprema se obrazac s potpunim popisom usluga i zahvata koji mu se mogu pripisati.

Nakon prihvaćanja, one koje su potvrđene označene su zelenom zastavicom. Liječnik može samostalno upisati pacijenta na drugi pregled i dodijeliti ga drugim stručnjacima za potvrdu preliminarne dijagnoze. Ove inicijative potiče uprava zdravstvene ustanove i mogu se nagraditi u određenom postotku. Treba napomenuti da računovodstveni program za medicinske računovođe obračunava plaće po zadatku na temelju opsega posla koji je evidentirao i na temelju indeksa kvalifikacije. Dakle, što je veći dobitak ocjena iz naprednog programa računovodstva, to je veća mjesečna naknada. Suvremeni računovodstveni program liječnika vodi evidenciju termina prema rasporedu, gdje se potvrđuje pacijentov termin i sprema sam dnevni red.

Nažalost, rijetki se mogu pohvaliti da nikad nisu bili u bolnici. Većina nas treba često odlaziti liječniku jer se barem uhvatimo sezonske gripe i drugih infekcija i opasnosti koje kruže oko nas. Stoga su ove ustanove mjesta čestih posjeta ljudi. Zato je potrebno te lokacije učiniti što praktičnijim u kontekstu usluge. Ne smije biti redova i moraju se primijeniti posebni zahtjevi socijalnog distanciranja kako bi se mogli pridržavati određenih normi i pravila. Sve te stvari nije lako kontrolirati, pogotovo ako ustanova ima ručni sustav računovodstva usluga, ljudi i zaliha lijekova. Srećom, postoji metoda koja je puno bolja, brža i jamči bolju kvalitetu točnosti od korištenja ljudskih resursa za ispunjavanje svih gore navedenih zadataka. Ova metoda se naziva automatizacija. Automatizacija procesa već je prodrla u mnoge sfere ljudskog života. Više od toga - većina bolnica se upravlja automatizacijom svih monotonih i dugotrajnih procesa!

Program USU-Soft Hospital Accounting and Doctor Schedule može unijeti red u bilo koju bolnicu, čak i ako mislite da ništa ne može podnijeti kaos u vašoj organizaciji! Primjena optimizacije procesa i kontrole kvalitete računovodstva čini čuda i preuzima strogu kontrolu nad mnogim aspektima poslovanja vaše tvrtke. USU-Soft - učinimo bolnice još boljim!