Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za medicinske usluge

Program za medicinske usluge • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za medicinske usluge
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Upute za uporabu

Upute za uporabu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali upute. Uz njegovu pomoć možete još brže svladati program. Također ćete naučiti zanimljive značajke koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija s interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako ne znate kako pratiti medicinske usluge u medicini, a dugo surfate internetom, unesite upite poput 'medicinski program', 'prijava za medicinske usluge', 'program za medicinske usluge', 'preuzmi program 'u tražilicu medicinskih usluga', onda vam možemo ponuditi rješenje jer smo izradili poseban program za pružanje medicinskih zahvata - program USU-Soft. Aplikacija je jedinstveni program za izračun medicinskih postupaka, koji optimizira vaše radne procese i osigurava visokokvalitetnu medicinsku skrb, što zauzvrat pozitivno utječe na imidž zdravstvene ustanove. Pružajući medicinske usluge, program USU-Soft ima velik broj značajki koje ga čine najboljim softverom na medicinskom tržištu.

Nudi podršku i pomoć sa zalihama u skladištu, registraciju medicinske skrbi, posjete, registraciju i za pružanje dijagnoza, analizu, pružanje ambulantnih kola, plaćanje medicinskih postupaka, među ostalim korisnim mogućnostima. Program ne zauzima puno prostora na vašem tvrdom disku i nije zahtjevan prema resursima vašeg računala; u programu mogu raditi početnici i napredni korisnici. Prijava pružanja medicinske usluge može se jednostavno izvršiti kroz poseban prozor, u kojem se uvodi pacijent koji se želi pretplatiti na liječničku uslugu, naznačeno vrijeme, liječnik, datum prijema i drugi kriteriji. Program vrlo dobro komunicira s opremom trećih strana, na njega možete spojiti skener barkoda, porezni zapisničar, pisač računa i drugu važnu opremu koja može pomoći u pružanju brze medicinske usluge. Također možete konfigurirati troškove materijala i lijekova kako biste jamčili pružanje medicinskih usluga, koji će biti uzeti u obzir u trošku medicinske usluge, a kroz koje ćete moći vidjeti količinu materijala potrebnog za kupnju. Program je sposoban optimizirati pružanje skrbi, imenovanje pacijenata i također pomaže optimizirati pružanje prodaje lijekova pacijentima. Aplikacija može automatizirati i poboljšati radno okruženje za osoblje i službu za korisnike.

Kako privući kupce? Koristite modernu tehnologiju za povećanje konverzija! Program USU-Soft ima ugrađenu funkciju online pretplate za vaše web mjesto, pa čak i vaše aplikacije društvenih medija. Sve što trebate učiniti je kopirati kod i zalijepiti ga na svoju web stranicu. A onda osvojite svoje kupce! Zašto imate loše rezultate u pridobivanju novih kupaca? Cijeli razlog je nesposobnost rješavanja prigovora kupaca. Pogotovo sada, kada su se prigovori promijenili, postoje riječi i misli koje plaše kupce, poput "ne mogu si priuštiti", "nema novca", "skupo", "kriza". Zato morate uvjeriti pacijente da imate atraktivne ponude s popustima i izvrsnu kvalitetu! Što vam program omogućuje? Možete brzo pratiti status svoje tvrtke online i dobiti podatke o prihodima, učinku stručnjaka, broju klijenata te dobiti detaljne informacije o radu vašeg tima. Bez napuštanja doma (ili na drugom kraju svijeta) možete vidjeti aktivnosti svojih zaposlenika i biti sigurni da vaš posao radi čak i bez njihove kontrole iz minute u minutu i stalne prisutnosti na vašem radnom mjestu. Sve podatke dobivate u grafičkom obliku, što svakako pojednostavljuje proces vrednovanja i izračune tvrtke.

Pokazatelj uspješnosti usluge koristan je za izračun analize ostalih vitalnih poslovnih pokazatelja u programu. Koje ulazne podatke trebamo izračunati? Točna vrijednost troškova usluge, prihod usluge i ukupan broj sati provedenih u pružanju usluge. Pri korištenju konvencionalnih alata za izračun točnih brojeva potrebno je puno vremena (ako se vodi potrebno računovodstvo, jer često menadžeri kupuju određenu količinu materijala svaki mjesec ne računajući točan iznos troškova usluge). Stoga je program USU-Soft ovdje najprikladniji alat. Vaš administrator je u mogućnosti zabilježiti sve podatke o troškovima, financijama i vremenu provedenom na usluzi u jednom programu. Točne podatke o isplativosti bilo koje usluge za traženo razdoblje dobivate iz automatski generiranog programskog izvješća!

Potrebno je analizirati rad vašeg administratora, jer on je lice vaše tvrtke. Čak i ako angažirate najbolje liječnike, administrator možda neće moći kompetentno govoriti o vašim uslugama. Kao rezultat toga, učinkovita prodaja neće funkcionirati. Administrator obično vodi evidenciju u posebnom dnevniku, koji kontrolira upravitelj usluge. A radi lakšeg pohranjivanja i usporedbe tečajeva, podaci se jednom tromjesečno unose u jedan od gore navedenih registara. Međutim, to je dug proces. Kako program USU-Soft rješava ovaj problem? Elegantno, jer program povezuje ovaj ili onaj zapis s administratorom i automatski generira izvješće o vašem prosječnom računu, prihodu i dobiti za određeno razdoblje!

Pri donošenju odluke i odabiru najboljeg načina upravljanja svojim poslovanjem morate uzeti u obzir sve posebnosti aplikacija koje tržište nudi. Predstavljamo USU-Soft aplikaciju i nadamo se da ćete je odabrati kao alat za automatizaciju svog poslovanja! Ako imate pitanja, rado ćemo na njih odgovoriti. Kontaktirajte nas i javit ćemo vam više novosti, kako bi slika naše aplikacije bila potpuna i razumljiva.