Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM baza podataka

CRM baza podataka • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM baza podataka
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM baza podataka neophodan je alat koji sadrži potpune kontakt podatke ugovornih strana te dodatne informacije o poslovima, isporukama, obračunskim transakcijama i druge podatke pomoću kojih se može izvršiti potpuna pretraga, uz minimalan utrošak vremena. Kupci, klijenti, izvođači, gosti su pandani i osnova svakog poslovanja koje pruža usluge ili robu. Zato je toliko važno voditi evidenciju o tim ljudima, analizirati statističke pokazatelje, kontrolirati kvalitetu i točnost rada s njima, jamčiti produktivne aktivnosti i razvoj partnerstva, uz povećanje profita. Za automatizaciju održavanja CRM baze podataka i kontrolu automatskog unosa, registracije korisnika, potrebno je implementirati automatizirani program koji može analizirati i pravovremeno poduzimati akcije za privlačenje novih kupaca i zadržavanje stalnih korisnika. Na temelju podataka iz baze popunjavaju se dokumenti i izvješća koja ih prate, brzo i automatski unoseći sve podatke, preuzimajući odgovornost za točnost i kvalitetu obavljenog posla. Kada radite s CRM bazom podataka, dovoljno je navesti ime druge ugovorne strane ili naziv tvrtke, kontakt brojeve, primljene podatke, povijest odnosa, isporuku robe itd. Automatsko generiranje dokumentacije moguće je prilikom transakcija s drugim ugovornim stranama, generiranje točnog paketa dokumenata, pravovremeno, bez kašnjenja i grešaka.

Upravljanjem automatiziranim programom, održavanjem CRM baze podataka, moguće je održavati planer planiranih događaja, naznačujući planirane operacije, rokove, podatke o klijentima vezane uz događaj i druge nijanse o sastancima, pozivima, slanju poruka, slanju e-pošte. roba , izrada dokumentacije i drugi poslovi. Moguće je brzo konfigurirati izvršavanje određenih zadataka, uz podjelu radnih obaveza.

Višenamjenski sustav koji omogućuje automatske kalkulacije, izdavanje računa i kontrolu obračunskih transakcija, praćenje statusa isporuka i plaćanja izvršenih u bilo kojoj valuti, uz prethodni dogovor s drugim ugovornim stranama. Jedinstvena višekorisnička baza podataka omogućuje istovremenu prijavu svih zaposlenika tvrtke korištenjem osobne prijave i lozinke s delegiranim pravima korištenja pri prijavi. Voditelj može kontrolirati sve proizvodne procese, pratiti radni status svakog podređenog, analizirati akcijske planove za izvršene zadatke, voditi evidenciju radnog vremena i plaće za sve, uzimajući u obzir prekovremeni rad, invaliditet i druge aspekte radne aktivnosti. Postoji upravljačko računovodstvo i kontrola daljinskim pristupom s mobilnih uređaja integriranih u lokalne mreže i Internet providere.

Posjetom našoj web stranici možete saznati gotove ponude i dodatne resurse, na primjer, individualno oblikovane module i dizajn, kao i preuzeti CRM sustav u probnoj verziji, potpuno besplatno. Za više detalja kontaktirajte naše stručnjake.

Automatizirana baza, dizajnirana za automatizaciju proizvodnih operacija, raznih aktivnosti i smanjenje resursa, kako bi se ostvarilo povećanje produktivnosti organizacije i povećalo prodajno mjesto i status tvrtke.

Višekorisnička baza podataka omogućuje opći pristup jedinstvenoj informacijskoj bazi za sve stručnjake, zadružne odjele i podružnice u jednom sustavu, omogućavajući brzi unos, primitak i razmjenu materijala.

Svi zaposlenici, istovremeno s osobnim korištenjem, pravima prijave i lozinke, mogu se prijaviti u jedinstvenu bazu podataka.

Opći časopisi s informativnim podacima doprinose proizvodnji informacija o ugovornim stranama, robi, tvrtkama, cijenama i izračunu traženih transakcija.

Korisnicima se nudi niz svjetskih jezika, koji se mogu koristiti na nekoliko istovremeno.

CRM baza može samostalno čitati prava korisnika za rad s dokumentima, odobravanje pristupa ili blokiranje unosa.

Automatizacija unosa podataka omogućuje vam brzo korištenje informacijskih podataka prijenosom ili unosom iz različitih izvora.

Jedinstveni sustav sa zajedničkom bazom dokumenata može koristiti Word i Excel formate.

Kontrola CRM baze, o aktivnostima podređenih, pridonosi izračunavanju stvarnih očitanja odrađenih sati, praveći rezerve za rad.

Planiranje događaja, u zasebnom dnevniku, omogućuje vam da ne zaboravite na raspored i izvođače, isporuke, sastanke i transakcije poravnanja.

Tijek rada bit će vrhunski.

Sigurnosna kopija, doprinosi automatskom spremanju materijala dugi niz godina, ostajući nepromijenjeni.

U radu s CRM bazom podataka moguće je koristiti uređaje visoke tehnologije.

Daljinski pristup omogućuje vam pristup bazi podataka iz bilo kojeg kuta svijeta.

Mobilni uređaji pružaju mogućnost daljinskog upravljanja potrebnim alatima.

Razdvajanje korisničkih prava doprinosi točnosti i kvaliteti upravljanja dokumentima.

Na zahtjev korisnika, postavke se mogu mijenjati, dopuniti posebno dizajniranim modulima.

Integracijom korisnika u lokalnu mrežu povećavaju se i komunikacijski odnosi s korisnicima.

Potpuno menadžersko računovodstvo i menadžerska kontrola nad svim tehničkim operacijama i stručnjacima općenito.

Obračun radnih sati, automatski izračunat, po fiksnoj stopi.

Možete kontrolirati financijske transakcije, nadopunu i dugovanje kupaca u zasebnim izjavama.

Predviđeno je korištenje modela i uzoraka.

Aplikacija za interakciju s PBX telefonijom.

Sustav automatski očitava osobna prava i može blokirati sustav.

Bazu je moguće koristiti na daljinu integracijom s internetskim mrežama.

Moguća je kupnja dodatnih modula u dogovoru s našim stručnjacima koji će procijeniti situaciju i analizirati je te Vam savjetodavno pomoći.

Kupite demo verziju, po mogućnosti u besplatnom načinu rada.

Osnovne izmjene možete pronaći na našoj web stranici.