Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM sustav računovodstva kupaca

CRM sustav računovodstva kupaca • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM sustav računovodstva kupaca
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sustav računovodstva kupaca iz projekta USU zaista je kvalitetan elektronički proizvod uz pomoć kojeg će se svaki proizvodni zadatak lako riješiti. Tvrtka preuzimatelj će uspjeti nadvladati svoje glavne protivnike, što znači da će joj poslovanje ići uzlaznom putanjom. Bit će moguće etablirati se u nišama interesa u poslovnom upravljanju, kao i izvršiti učinkovito širenje bez gubitka zauzetih niša. Vrlo je zgodan i praktičan, što znači da se ne smije zanemariti instaliranje CRM sustava za računovodstvo kupaca. Stručnjaci USU-a dobro su prilagodili ovaj proizvod za rad na bilo kojem osobnom računalu. Visoka razina optimizacije omogućuje kupcima uštedu na opremi. Očito, ako ustanova već ima jedinice proizvodnog sustava i monitore velike dijagonale, interakcija s tom opremom neće biti problem. Međutim, ako postoje nove poteškoće ili administracija jednostavno nije planirala kupiti najnoviju opremu, onda se to može izostaviti. Moderni kompleks USU radi besprijekorno na bilo kojoj servisnoj opremi.

Instalacija CRM sustava računovodstva za kupce neće oduzeti puno vremena, a stručnjaci USU-a pružit će punu podršku. Bit će moguće raditi s operativnim podacima i donositi ispravne upravljačke odluke. Glasovne poruke također su jedna od funkcija koje su stručnjaci Univerzalnog računovodstvenog sustava integrirali u CRM program za interakciju s klijentima. Zahvaljujući tome, kompleks odlično obavlja posao obavještavanja ljudi koji trebaju biti obaviješteni da tvrtka provodi promocije, popuste ili druge informacije. Sve izračune automatski će izvršiti klijentov CRM računovodstveni sustav. Ne griješi samo zato što je elektronički proizvod koji nije podložan ljudskim slabostima i sve operacije obavlja besprijekorno. Odsutnost pogrešaka u tijeku provedbe uredskog poslovanja postat će doista nova visina za tvrtku preuzimatelja, koju je moguće postići i održati.

USU-ov CRM softver je napredan elektronički proizvod s kojim će svaki proizvodni zadatak biti lako riješen. Koliko god dileme institucije bile složene, sve će se riješiti u rekordnom roku. Postaje moguće komunicirati s drugim kategorijama pretplatnika kako bi im se pružila odgovarajuća razina kvalitete. Zaposlenici tvrtke preuzimatelja mogu komunicirati s informacijskim materijalima bez pogrešaka jer im CRM računovodstveni sustav kupca pomaže. Ovaj opsežni softver savršeno upravlja proizvodnim operacijama bilo kojeg formata. Savršeno je optimiziran, što ga čini stvarno prikladnim za korištenje u svim uvjetima. Kupcima će se posvetiti dužna pažnja, a tvrtka će moći besprijekorno voditi računovodstvo. Sve se to ostvaruje ako u igru uđe CRM sustav USU projekta.

Za sumnjive potencijalne kupce tim Univerzalnog računovodstvenog sustava ponudio je mogućnost probnog rada CRM programa za kupce. Demo verzija se koristi u informativne svrhe, ali je njezin komercijalni rad moguć samo ako imate licencu za softver. USU uvijek teži maksimalnoj otvorenosti i vodi demokratsku politiku cijena. U tu svrhu koriste se suvremene tehnologije, dugogodišnje iskustvo i uvježbane stručne vještine. Nadalje, algoritmi na kojima se temelji softver podliježu stalnoj optimizaciji kako bi se poboljšala razina kvalitete. USU-ov CRM proizvod postat će uistinu nezaobilazan i kvalitetan alat za tvrtku preuzimatelja. Zaposlenici neće imati problema s korištenjem jer će moći aktivirati opise alata i uživati u iskustvu tečaja obuke u kratkom formatu.

Uz licencirano izdanje pruža se besplatna tehnička pomoć stručnjaka Univerzalnog računovodstvenog sustava za CRM kompleks. To se radi kako bi se olakšao proces puštanja u rad. Zaposlenici mogu odmah shvatiti što učiniti i kako konfigurirati proizvod. Visokokvalitetni tečaj obuke omogućuje gotovo trenutni početak, što će kupcu omogućiti poslovnu prednost. Jednostavnom aktivacijom CRM sustava na osobnim računalima bit će moguće preteći sve veće konkurente. Posao s podizvođačima također će biti realan ako u igru uđe kompleks USU. Izvršitelje je moguće učinkovito nadzirati i razumjeti ako su se dobro nosili sa zadacima. Proces instalacije Univerzalnog računovodstvenog sustava CRM neće uzrokovati nikakve poteškoće, a potpuna tehnička pomoć bit će u potpunosti pružena. Naravno, ako tvrtka preuzimatelja nema dovoljno slobodnog vremena, možete kupiti dodatne sate tehničke pomoći.

Moderan i visokokvalitetan optimizirani CRM sustav računovodstva kupaca iz USU-a omogućuje vam rad s bilo kojim izračunima, čineći ih na temelju određenih algoritama.

Upravljanje dugom također je značajka koja je razborito integrirana u ovaj elektronički proizvod. Omogućuje smanjenje opterećenja proračuna tvrtke zbog činjenice da se potraživanja smanjuju, a financijska sredstva prenose u proračun tvrtke.

USU-ov moderni CRM sustav računovodstva za kupce može raditi s masovnim upozorenjima koristeći bilo koji od 4 predstavljena alata među kojima možete izabrati.

Omogućit će se rad u interakciji sa SMS servisima, korištenje mailing lista, kao i interakcija s Viber aplikacijom.

Kao dio CRM sustava, postoji i live action opcija za automatizirane pozive koji prikazuju klijente u evidenciji.

Isti algoritmi primjenjuju se i na pozive i na masovnu poštu. Jedina je razlika u formatu, kada je u pitanju automatsko biranje potrebno je kreirati audio sadržaj. Ako govorimo o tekstualnim porukama, potrebno je unijeti skup informacija u obliku znakova.

Sveobuhvatni CRM program USU projekta osigurava da je rad tima optimiziran, a stručnjaci će moći učinkovitije obavljati svoje izravne radne funkcije.

Izvodi se elegantan izvoz ili uvoz informacija kako bi zaposlenici mogli jednostavno popuniti bazu podataka.

Moderni CRM program Univerzalnog računovodstvenog sustava osigurava kvalitetnu interakciju s kupcima, zahvaljujući kojoj će se poboljšati ugled tvrtke, a kupci će uvijek ostavljati dobre recenzije, a neki od njih će postati redoviti potrošači usluga ili robe.

Rad s dugom omogućit će vam da ga postupno smanjite, financijski stabilizirajući objekt poduzetničke aktivnosti.

Privici se mogu slati na adresu e-pošte kako bi se potrošačima prenijele potrebne informacije.

Jednostavno ne možete bez CRM sustava za računovodstvo kupaca ako trebate brzo tražiti informacije koje su vam potrebne.

Filtri za pretraživanje omogućit će visokokvalitetnu lokaciju blokova informacija koje se mogu koristiti za dobrobit ustanove.

Donošenje ispravnih upravljačkih odluka također postaje realno, jer suvremeni CRM sustav računovodstva kupaca omogućuje prikupljanje statistike i njihovu analizu, a kasnije se te informacije dostavljaju menadžmentu poslovanja u obliku vizualnih izvješća.