Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM upravljanje klijentima

CRM upravljanje klijentima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM upravljanje klijentima
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za svakog poduzetnika klijenti postaju najvrjedniji resurs, jer oni ostvaruju prihode, a zbog velike konkurencije potrebno je tražiti alternativne načine upravljanja procesima kako bi ih privukli i zadržali, a tome se može pomoći kroz automatizaciju i korištenje CRM tehnologije upravljanja klijentima. Suvremeni tržišni odnosi i stanje gospodarstva diktiraju vlastita pravila, gdje se uspjeh može postići samo kompetentnim pristupom interakciji s drugim ugovornim stranama kako bi se smanjio njihov odljev, povećao interes za proizvode i usluge. Razumijevanje potreba korisnika omogućuje radikalnu promjenu strukture poslovnih procesa, prelazeći s neučinkovite strategije pronalaženja novih kupaca za određena rješenja na kreiranje prijedloga za trenutne zahtjeve. Individualizirani pristup usluzi može biti polazište za povećanje lojalnosti i, posljedično, povećanje vrijednosti korisničke baze, menadžmenta tvrtke. Težnja suvremenih poduzetnika je fokusiranje na kupca, jer u suprotnom tijekom masovne prodaje neće biti moguće ostvariti razvojne i profitne ciljeve. Sada ne možete iznenaditi ljude proizvodom ili uslugom, asortiman je širok, uvijek možete pronaći alternativu, pa radije obraćaju pozornost na uslugu i individualni pristup. To je to za te potrebe, prvo na zapadu, a sada i kod nas postoji CRM sustav, što u prijevodu znači upravljanje odnosima s drugom stranom. Softver u CRM formatu pomaže u formiranju baze kupaca, održavajući povijest suradnje, kontrolirajući i analizirajući procese interakcije s njima. Korištenje inovativnih tehnologija omogućit će prikupljanje i obradu podataka o potrošačima u svakoj fazi interakcije, analizu dobivenih rezultata i, na temelju toga, izgradnju uspješnih modela odnosa. Prijelaz na automatizaciju može nekoliko puta povećati brzinu poslovnih procesa, što će utjecati na ukupnu dobit organizacije.

Među brojnim programima koji mogu uspostaviti CRM tehnologije u tvrtkama, Univerzalni računovodstveni sustav ističe se prilagodljivošću i fleksibilnošću sučelja koje će omogućiti prilagodbu softvera specifičnim potrebama klijenta. Ovaj razvoj kreirali su stručnjaci koji savršeno razumiju očekivanja poduzetnika i spremni su implementirati projekt u skladu sa specifičnostima svojih aktivnosti. Svaki zaposlenik može postati korisnik aplikacije nakon što je prošao kratku obuku sa stručnjacima, iskustvo i veliko znanje nisu potrebni. Uvođenjem softvera USU moći će se dovesti do automatizacije odnosa s potrošačima, zahvaljujući kompetentnom pristupu u upravljanju informacijama, sukladno primijenjenim CRM tehnologijama. Program će pomoći izgraditi produktivne interakcije i povećati vrijednost baze kupaca privlačenjem i zadržavanjem profitabilnih kupaca. Softverski algoritmi pomoći će u rješavanju određenih problema u svakoj fazi izgradnje kontakta i sklapanja posla. Tako će u fazi oglašavanja CRM platforma pomoći u identificiranju potencijalnih partnera nakon slanja mailing liste, analizirajući potrebe i predviđajući reakciju korisnika putem alata za istraživanje, prikupljajući informacije za kreiranje komercijalne ponude. Tijekom ispunjavanja narudžbe sustav će pratiti poštivanje uvjeta navedenih u ugovoru, što će povećati lojalnost druge strane. Zaposlenici će moći pratiti trenutni status narudžbe u stvarnom vremenu; radi praktičnosti, svaka se faza može razlikovati i istaknuti određenom bojom. Zahvaljujući CRM tehnologijama možete optimizirati interni tijek dokumenata, planirati zadatke i osigurati razmjenu ažurnih informacija između zaposlenika tvrtke. Softver također omogućuje upravljanje uslugama nakon narudžbe automatiziranjem procesa zakazivanja, podsjetnika za povratne informacije i praćenja zahtjeva za uslugom.

Još jedna prednost implementacije CRM platforme za upravljanje klijentima bit će mogućnost provođenja kvalitativne analize podataka o radu tvrtke, što će vam omogućiti brzo i kompetentno planiranje i izgradnju poslovne strategije. Korištenjem suvremenih tehnologija sistematizira se upravljanje odnosima s kupcima, što će pozitivno utjecati na razinu produktivnosti tvrtke. Niz procesa koje će sustav dovesti u elektronički format pomoći će stvoriti idealne uvjete za visoku prodaju roba ili usluga. U bazi podataka možete implementirati proceduru segmentiranja baze kupaca, identificiranje profitabilnih kupaca, što će utjecati na rast prodaje. Pomoću aplikacije USU analitičari će moći rješavati probleme sa sistematizacijom radnih aktivnosti kada se zaposlenici ponašaju u skladu s postojećim normama, čime će se smanjiti broj pogrešaka, racionalizirati poslovanje u organizaciji. Transparentnost bilo kojeg procesa za menadžere omogućit će utvrđivanje najslabijih točaka u radu tvrtke, poduzimanje pravovremenih mjera za njihovo uklanjanje. Aktivno korištenje funkcionalnosti u svakodnevnim aktivnostima značajno će ubrzati rad u svim odjelima, čak i ako su geografski udaljeni od glavnog ureda. Podružnice su objedinjene u zajednički informacijski prostor, što će vlasnicima tvrtki pojednostaviti interakciju s osobljem, rad s kupcima i kontrolne aktivnosti. CRM konfiguracija omogućuje dobivanje statističkih informacija, izvođenje složenih analiza potrebnih za donošenje važnih upravljačkih odluka. Izvješća se mogu kreirati prema različitim parametrima, kriterijima i rokovima, tako da se može ocijeniti bilo koji aspekt aktivnosti. Za izvješćivanje, aplikacija nudi zaseban modul s alatima, tako da možete izvršiti analizu za specifične poslovne zadatke.

Implementacija CRM softvera u CRM konfiguraciji znači nabavu pouzdanog pomoćnika koji će postati kompas u odnosu s klijentima, dovesti do automatizacije većine procesa, pomoći u određivanju učinkovitih metoda za privlačenje novih kupaca i održavanje interesa onih koji su već tu .u bazi podataka. Kompetentan pristup provedbi programa omogućit će sistematiziranje problematičnih trenutaka u najkraćem mogućem vremenu i dovesti tvrtku na novu razinu razvoja i prihoda. Opcija za moderne tehnologije povećat će razinu konkurentnosti, stoga ne ostavljajte za kasnije priliku da imate na raspolaganju set alata za uspješno poslovanje.