Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM kartica klijenta

CRM kartica klijenta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM kartica klijenta
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Customer Card CRM, kreiran od strane stručnjaka Universal Accounting Systema, sustav je visoke klase koji se lako može nositi s bilo kojim uredskim poslom. Format zadataka nije bitan, glavno je da ih elektronika izvršava automatski. To će operateru omogućiti da definira algoritam na temelju kojeg će umjetna inteligencija djelovati. Naš CRM savršeno upravlja proizvodnim operacijama bilo koje složenosti i izvršava ih besprijekorno. Bit će moguće provoditi mnoge radnje u paralelnom načinu, koristeći odgovarajuću funkcionalnost. Savršeno je optimiziran i daje stjecatelju svaku priliku da pouzdano pobijedi u konkurentskom sukobu. CRM karticu možete koristiti ako preuzmete softver s USU. Savršeno je optimiziran i omogućuje radnicima brzo obavljanje radnih zadataka koji su im dodijeljeni.

Korisnička kartica Universal Accounting System CRM vrlo je jednostavna za preuzimanje u obliku demo izdanja. Dostavlja se potpuno besplatno, za što je dovoljno otići na službeni portal odgovarajuće institucije. Postoji i dodatna mogućnost preuzimanja prezentacije. U sklopu prezentacije prezentirani su svi relevantni podaci o tome što ovaj elektronički proizvod uopće predstavlja. Kupac će biti zadovoljan ako tvrtka u interakciji s njim koristi CRM karticu. Universal Accounting System posebno je optimizirao ovu aplikaciju za jednostavnu upotrebu. Rad proizvoda neće stvarati poteškoće osoblju, tako da su radnici zadovoljni. Posljedično će se povećati i njihova motivacija, a time i ukupna radna učinkovitost zaposlenika.

Klijent se neće morati obraćati za pomoć trećim stranama, a CRM kartica će vam omogućiti da ispravno ispunite sve obveze koje je tvrtka preuzela. Postojat će i mogućnost izrade predložaka za interakciju s ciljnom publikom. To mogu biti cjenici, kao i primjeri dokumentacije koja se može koristiti za ubrzanje procesa. Universal Accounting System CRM korisnička kartica omogućuje učinkovito upravljanje izvješćima. Na temelju tih informacija uvijek će biti moguće donijeti ispravnu upravljačku odluku. Rad s agencijama moguć je i za tvrtku koja upravlja CRM karticom kupca. Za razvoj ovog kompleksa zaposlenici Univerzalnog računovodstvenog sustava primijenili su napredna dostignuća u području IT-a. Naravno, jedna softverska platforma čini zajedničku softversku okosnicu i to značajno smanjuje troškove.

Demo verziju CRM korisničke kartice Univerzalnog računovodstvenog sustava moguće je preuzeti samo s odgovarajućeg web portala. Bilo koji drugi izvori informacija su neprihvatljivi jer mogu uzrokovati vrlo ozbiljnu štetu osobnim računalima nemarnog kupca. Rad s izvješćima o učinkovitosti marketinških aktivnosti također je jedna od mogućnosti djelatnika USU. Za CRM korisničku karticu osigurana je izvrsna tražilica, tako da možete brzo pronaći potreban blok informacija. Proces lokalizacije neće uzrokovati poteškoće zbog prisutnosti filtara. Preciziranje upita za pretraživanje pomoći će vam da se brzo nosite sa zadatkom. Dokumentacija se može popuniti automatski uključujući odgovarajući način. Kao dio Univerzalnog računovodstvenog sustava CRM, predviđen je za praktičnost operatera. Softver također može prepoznati različite formate uredskih aplikacija što je vrlo zgodno jer postoji izvrsna mogućnost interakcije s Microsoft Office Word i Microsoft Office Excel datotekama.

Unosom podataka u USU-ovu bazu podataka CRM kartice olakšava se izvršavanje preuzetih obveza tvrtke. Podatke će biti moguće pohraniti i koristiti u budućnosti, što će imati vrlo dobar učinak na poslovanje tvrtke. Naravno, ušteda financijskih i radnih resursa također će pozitivno utjecati na uspjeh poduzeća u cjelini. Moderna CRM korisnička kartica iz Universal Accounting Systema jednostavno se pokreće pomoću prečaca koji se nalazi na radnoj površini. Ulazak u osobni račun zaposlenika bit će zaštićen od hakiranja i prodora neovlaštenih osoba. Zahvaljujući tome, tvrtka će moći postići impresivne rezultate. Jezični paket također osiguravaju zaposlenici USU-a radi praktičnosti operatera. CRM korisnička kartica pomoći će ujediniti sve strukturne dijelove poslovnog objekta, za što možete koristiti stvarnu mrežnu ili internetsku vezu.

Unutar CRM kartice kupca osigurana je učinkovita radna kopija podataka na udaljeni medij.

Sigurnosna kopija će tvrtki preuzimaču dati odličnu priliku da brzo obavi sve relevantne poslovne transakcije.

Usporedite radnu učinkovitost tima i zaključite koliko učinkovito obavlja svoje radne funkcije. Pružene informacije mogu se proučavati, a softver će samostalno prikupljati statistiku.

Ispravno održavanje početnih podataka u CRM bazi podataka kartice kupca jamči ispravno funkcioniranje proizvoda.

Možete kupiti gotove proizvode iz Univerzalnog računovodstvenog sustava ili naručiti izradu vlastitog kompleksa.

Također se razmatra mogućnost dodavanja novih funkcija postojećem programu. CRM korisnička kartica nije iznimka, koja se također može obraditi po pojedinačnoj narudžbi.

Za izmjenu softvera obratite se Odjelu tehničke pomoći Univerzalnog računovodstvenog sustava. Relevantni stručnjaci strukturnih jedinica procjenjuju projektni zadatak i pomažu u njegovom oblikovanju. Osim toga, bit će potreban predujam, a odatle će zaposlenici USU-a početi dodavati nove opcije ili stvarati novi proizvod.

Moderna korisnička kartica Universal Accounting System CRM dolazi s modulom revizije skladišta.

Modularna arhitektura proizvoda govori sama za sebe i neosporna je prednost softvera.

Zaposlenici naše tvrtke grupirali su sve naredbe izbornika ovog proizvoda prema vrsti za još veće ergonomske parametre.

Interakcija sa sučeljem neće izazvati poteškoće stručnjacima, što znači da će moći svladati CRM karticu klijenta u rekordnom vremenu.

Analiza cjelovitosti radnji jedna je od najvažnijih uredskih operacija, koja vam omogućuje da stvarno procijenite učinkovitost rada svakog od zaposlenika u timu osobe.

Program je puno bolji nego što će menadžeri uživo komunicirati s karticama kupaca u CRM načinu rada.

Prikazivanje višekatnih informativnih materijala na ekranu također će biti moguće ako CRM kartica klijenta dođe u obzir.

Bit će lako komunicirati s potrošačima koji su se prijavili, što znači da će se tvrtka moći uspostaviti u glavnim nišama i čvrsto ih držati, čime će povećati svoje šanse za pobjedu u konkurentskom sučeljavanju. CRM aplikacija korisničke kartice ima napredne parametre i visoke performanse.

Malo je vjerojatno da ćete pronaći bolji analog. Osim toga, omjer kvalitete i funkcionalnog sadržaja govori u prilog CRM za korisničku karticu USU projekta.

Za izradu softvera koristili smo najkvalitetnije tehnologije i svo iskustvo stečeno dugogodišnjim uspješnim radom.