Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM klijent

CRM klijent • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM klijent
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka tvrtka koja svoje aktivnosti povezuje s pružanjem usluga i roba jednostavno je dužna voditi tablice kako bi se svaki klijent CRM sustava mogao uredno ubaciti, s potpunim podacima, za produktivne aktivnosti, iz dana u dan, proširujući klijenta baza, povećanje statusa, profitabilnosti i profitabilnosti poduzeća. Kupac je izvor profitabilnosti svakog poduzeća, bilo velikog ili malog, a praćenje kvalitete pružene usluge ili proizvoda iznimno je važno jer je to jedna od glavnih komponenti vođenja proizvodnih aktivnosti. Za automatizaciju dobrog računovodstvenog sustava upravljanja i kontrole potrebno je sistematizirati procese, privući automatizirani program, čiji je izbor velik na tržištu, a odabir pravog zahtijevat će puno posla, jer se svi razlikuju po svojim modularni sastav, fokusiranje na jedno određeno područje aktivnosti, razlikuju se po cijeni i načinu rada za više igrača. Postoje programi koji se isplati, ali nijedan se ne može usporediti s našim jedinstvenim razvojem tvrtke Universal Accounting System, po pristupačnoj cijeni i bez pretplate, što značajno utječe na financijsko stanje organizacije.

Program za upravljanje klijentima u CRM bazi podataka omogućuje automatizaciju analize i prikupljanja informacija, upravljanje poviješću suradnje i transakcija, plaćanja i dugovanja, uzimajući u obzir kupnju i otpremu, kvalitetu rada i druge čimbenike. Kontakt podaci kupaca omogućuju slanje skupnih ili osobnih obavijesti putem SMS-a, MMS-a, e-pošte, Vibera, praćenje statusa slanja, dostave, čitanja i ponovnog slanja reklamnih i informacijskih upozorenja, dokumenata.

Aplikacija omogućuje koordinaciju aktivnosti zaposlenika, u jednom višekorisničkom načinu rada, obavljajući uvođenje, prijem i razmjenu materijala putem lokalne mreže, objedinjujući odjele i ispostave. Sustav za svakog zaposlenika osigurava osobni račun, s osobnom prijavom i lozinkom, prava korištenja informativnih materijala, tako da CRM sustav očitava prekršaje ili moguće pogreške, omogućuje navigaciju radnim aktivnostima zaposlenika, bilježenje radnog vremena i obračun plaća. , isplatu mjesečne plaće, prema utvrđenim rokovima.

Elektronička verzija omogućuje vođenje evidencije planiranih aktivnosti s naznakom teme i rokova za taj zadatak, uz sigurnost davanja upozorenja. Time se poboljšava kvaliteta rada i proizvodnje. U CRM programu moguće je izdavati računovodstvene, prateće dokumente, izvješća, generirati fakture za plaćanje, kontrolirati stanje plaćanja u bilo kojoj stranoj valuti, gotovinsko ili bezgotovinsko plaćanje. Generiranjem dokumenata mogu se koristiti predlošci i uzorci za operativni rad tvrtke. Možete pratiti statistiku o učinkovitosti marketinških operacija, potražnji proizvoda i profitabilnosti izravno u CRM sustavu, uzimajući u obzir interes kupaca, s posebnim ponudama za stalne kupce, obavljajući razne manipulacije u imenovanju.

Upravljačko računovodstvo preko CRM aplikacije, eventualno daljinski putem internetske veze mobilnog uređaja. Neograničene mogućnosti i parametre upravljanja jedinstvenim CRM programom moguće je upoznati kroz besplatnu probnu verziju dostupnu na našim službenim stranicama.