Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM trošak

CRM trošak • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM trošak
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Cijena CRM-a ne bi trebala biti previsoka. Uostalom, profitabilnost tvrtke će se smanjiti ako ima previsoke troškove. Najidealniji isplativi proizvodi su u tvrtki Universal Accounting System. Ova organizacija, koja svima osigurava visokokvalitetnu elektroniku, stoga ima povoljnu interakciju s ovim timom programera. Sve vrste softvera imaju mogućnost multitaskinga za rješavanje bilo koje poslovne operacije. Kontrola slobodnih prostorija također će se aktivirati ako uzmete odgovarajuću potrebu. Modularna arhitektura programa njegova je značajka, osim toga, trošak će ugodno iznenaditi svakog potrošača, a sadržaj u smislu funkcionalnosti doista je rekordan. CRM kompleks pruža učinkovitu interakciju s ciljnom publikom, zahvaljujući kojoj se možete nositi sa zadacima bilo koje složenosti, trošeći minimalnu količinu novca.

Ako vas zanima trošak CRM proizvoda, ove informacije možete dobiti izravno od USU stručnjaka. Zaposlenici ovog tima učinkovito rade na tržištu, pružajući visokokvalitetna informatička rješenja klijentima koji su se prijavili. CRM kompleks je opremljen besplatnom tehničkom pomoći kao bonus za kupca. Vrlo je prikladno, što znači da nema potrebe trošiti dodatna financijska sredstva. Cijena već uključuje sve radnje potrebne za puštanje elektroničkog proizvoda u rad. Kontrola slobodnih instalacija omogućit će ne samo optimalnu raspodjelu opterećenja na njima. Također predviđa mogućnost smještaja raspoloživih zaliha u skladišta. Iako ovo uredsko poslovanje nije uključeno u područje odgovornosti CRM kompleksa, Univerzalni računovodstveni sustav stvara uistinu sveobuhvatan proizvod. Osim toga, njegov je trošak stvarno prihvatljiv i uopće nije visok u usporedbi s analogima.

Za smanjenje troškova CRM kompleksa korištene su vrhunske tehnologije, univerzalne platforme i dugogodišnji rad, što nam je omogućilo da akumuliramo značajno iskustvo u implementaciji ovih uredskih operacija. Kupcu se također nudi besplatna probna verzija kako bi mogao procijeniti CRM proizvod čak i prije plaćanja pune cijene. Besplatna probna verzija zajedno s istom besplatnom prezentacijom omogućuje vam da u potpunosti procijenite funkcionalnost kompleksa. Demokratski pristup Univerzalnog računovodstvenog sustava je njegova razlika, zahvaljujući kojoj kupci cijene ovu uslugu. Prikladno sučelje CRM kompleksa njegova je sastavna značajka koja vam omogućuje brzu implementaciju procesa razvoja. Štoviše, to ni na koji način nije utjecalo na trošak, budući da se softver distribuira uz prihvatljivu naknadu, a korisnik dobiva proizvod uz jednokratno plaćanje.

Cijena uključuje sve potrebne troškove, što znači da nećete morati dodatno plaćati ili prenositi sredstva poput pretplate za korištenje ovog računovodstvenog sustava. Tvrtka je potpuno odustala od mjesečnih infuzija za kupce. Naravno, trošak CRM proizvoda nije uključivao mnogo, tako da je i dalje bio dostupan širokom rasponu poduzetničke ciljane publike. Međutim, usluga uključuje besplatnu tehničku pomoć koja se pruža u trajanju od 2 sata. Licencirano izdanje CRM proizvoda bit će instalirano na osobno računalo, a stručnjaci će također dobiti kratku obuku i pomoć pri konfiguriranju potrebnih postavki. Ovo je vrlo zgodno, jer omogućava tvrtki da počne s radom gotovo odmah nakon plaćanja troška u korist proračuna tvrtke.

Ako je netko od potrošača zainteresiran za cijenu CRM proizvoda, tada u regionalnom uredu univerzalnog referentnog sustava možete dobiti sve odgovore na svoja pitanja. Cijena može varirati ovisno o regijama, zemljama i gradovima. Cijeli tim Univerzalnog računovodstvenog sustava konstantno prati tržište i utvrđuje stvarnu kupovnu moć potencijalnih kupaca. Zbog toga cijena može varirati i vrijedi razjasniti svoje konačne pokazatelje sa stručnjacima koji su odgovorni za ovo pitanje. Kompleks će postati uistinu kvalitetan i nezaobilazan elektronički alat za tvrtku preuzimatelja s kojim će se obavljati svaki pravi uredski posao. Također, ne morate platiti puno novca za kupnju proizvoda. Prilično je jeftin, pogotovo ako se uzme u obzir stvarno kvalitetan i dobro osmišljen funkcionalni sadržaj, kao i dodatne opcije koje se dobivaju na poklon.