Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM sustav korisničke službe

CRM sustav korisničke službe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM sustav korisničke službe
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sustav korisničke službe CRM projekta USU uistinu je dobro razvijen elektronički proizvod. Obavlja učinkovitu interakciju s informacijskim materijalima. Softver je sposoban samostalno obraditi veliki broj tokova informacija. To znači da će tvrtka moći prednjačiti na tržištu s velikom razlikom od svojih protivnika. Svatko može koristiti sustav, a posao će teći besprijekorno. Kupcima će se posvetiti dužna pažnja, au CRM modalitetu interakcija s potrošačima bit će učinkovito provedena. Kupci su bili zadovoljni, što znači da će povećati svoju lojalnost i moći će ponovno kontaktirati tvrtku. Mnogi od njih će komunicirati s tvrtkom na trajnoj osnovi. Neki čak preporučuju tvrtku prijateljima i obitelji. Postupno, kako se kvaliteta usluge bude poboljšavala, usmena predaja će početi funkcionirati. To će vam omogućiti da privučete kupce uz minimalne troškove.

Vi samo trebate pružiti kvalitetnu uslugu potrošačima, a oni će sami dovesti nove ljude koji će vjerovati vašoj tvrtki prije nego što uopće počnu komunicirati s njom. Akviziter će na poseban način komunicirati s kupcima tvrtke, a posao može obaviti besprijekorno. Sustav ima mnogo korisnih opcija. Svaki od njih može se koristiti za dobrobit poslovanja. Napuštanje baze kupaca može se spriječiti, čime se postiže potpuno nova razina profesionalnosti. Moći ćete privući kupce koji se dugo nisu pojavljivali. Vrlo je prikladno i praktično, što znači da se instalacija kompleksa ne smije zanemariti. Omogućuje vam da identificirate najučinkovitije profesionalce za posao. Sustav rada s kupcima neophodan je ako tvrtka želi doseći visine koje će biti moguće protivnicima. Dinamika rasta prodaje pratit će se automatski. Osim toga, ovaj će pokazatelj biti dostupan za svakog zaposlenika pojedinačno i za strukturnu jedinicu u cjelini.

Suvremeni sustav rada s CRM kupcima projekta USU omogućuje vam brzo rješavanje proizvodnih operacija, dostižući potpuno novu razinu profesionalnosti. Kompleks vam omogućuje jednostavnu interakciju s ciljanom publikom, pružajući svakom od kandidata ažurirane informacije. Ovaj sustav ima mnogo korisnih opcija, putem kojih će biti moguće učinkovito pokriti potrebe tvrtke. Rad na sustavu je jednostavan i razumljiv proces. Nećete imati problema s ovim. Nelikvidne dionice mogu se vratiti, čime će tvrtka imati sve značajne koristi. Optimizirajte skladišne resurse uz pomoć sustava korisničke službe USU projekta. Bit će moguće optimizirati resurse dostupne u skladištima i staviti još više zaliha. To će vam omogućiti uštedu novca. Bit će podijeljen na područja koja će vam softver pomoći odrediti.

Rad na CRM sustavu za interakciju s kupcima daje akviziteru značajnu prednost pred ostalim protivnicima. Izvješće o kupovnoj moći omogućit će vam da odredite koje se cijene mogu postaviti, a poznavanje točke rentabilnosti osigurat će vam da nikada ne budete u minusu. Svi pokazatelji se izračunavaju automatski. Softver je sam prikupljao relevantne statistike koje će poslužiti kao osnova za analizu. Troškovi rada uz pomoć CRM sustava korisničke službe također će se smanjiti. U najkraćem mogućem roku bit će moguće preuzeti vodeću poziciju, kao i postati organizacija u aktivnom razvoju. Stručnjaci tvrtke će korisnicima licenciranog softvera pružiti učinkovitu obuku korak po korak. Radni sustav bit će pravilno izgrađen i bit će moguće komunicirati s kamerom bez uključivanja dodatnih vrsta softvera. Bit će dovoljno samo koristiti elektroničke proizvode na napuhavanje. Sustav za korisničku podršku CRM postat će nezaobilazan elektronički alat poduzeća preuzimatelja

Tvrtka koja želi dobiti najimpresivnije rezultate uz minimalne troškove jednostavno ne može bez ovog kompleksa. Suvremeni sustav za rad s CRM klijentima projekta USU čak samostalno provodi video nadzor. Za to se koriste kamere, a izlaz titlova omogućit će još informativnije snimanje. Odabir prethodno unesenih vrijednosti omogućit će vam donošenje ispravne upravljačke odluke prilikom implementacije upita za pretraživanje. U okviru CRM sustava korisničke službe osigurat će se jedinstvena baza korisnika. Aktivnosti brzog pretraživanja uštedjet će vrijeme. Jednostavno dodavanje novih korisničkih računa očita je prednost ovog softverskog proizvoda. Prilaganjem skenirane kopije računima kreiranim u CRM sustavu olakšat ćete navigaciju bazom podataka.

Moderan i kvalitetan CRM sustav za rad s klijentima omogućuje učinkovito praćenje rada tima. Bit će moguće razumjeti što su stručnjaci radili i što dalje učiniti.

Sve informacije bit će pohranjene u memoriji osobnog računala. Da biste ga koristili, samo trebate instalirati ovaj proizvod.

Nova generacija softvera univerzalnog računovodstvenog sustava za rad s CRM klijentima omogućuje učinkovitu interakciju s bilo kojom kategorijom klijenata koji su se prijavili.

Oni klijenti koji imaju puno dugova mogu biti odbijeni. Osim toga, informacije o prisutnosti dugova bit će odmah dostupne operateru kada potrošač prođe i ponovno pokuša dobiti uslugu ili kupiti robu.

Obrazloženo odustajanje putem CRM sustava bit će omogućeno svim klijentima koji se prijave, a kojima se ne vjeruje.

Multimodalni teretni transport također je jedna od opcija ako logistički modul dođe u obzir.

Bez obzira na veličinu poduzeća, CRM sustav korisničke službe pomoći će vam da učinkovito komunicirate s klijentima koji dolaze u kontakt s organizacijom.

Prozor za prijavu u program zaštitit će niz informacija od krađe. Svaki pokušaj industrijske špijunaže brzo će propasti ako se uključi softver za dizajn univerzalnog računovodstvenog sustava.

Kada radite s klijentima, možete se prebaciti na praktičnu CRM funkcionalnost.

Ako se proizvod prvi put izdaje, stil dizajna odabire se na zahtjev operatera.

Jedinstveni korporativni stil bit će karakterističan za sve dokumente kreirane u okviru CRM sustava korisničke službe.

Izbornik smo smjestili na lijevu stranu kako bi korisnicima bilo što prikladnije da ne komuniciraju. Sučelje je pažljivo i njegova navigacija je jedna od najpažljivijih.

Mapa pod nazivom kupci sadržavat će relevantne informacije o dolaznim kupcima. Rad na CRM-u bit će obavljen besprijekorno, što znači da će tvrtka voditi velikom razlikom od protivnika.

Tim za univerzalni računovodstveni sustav tvrtke će osigurati individualnu obuku za svakog od stručnjaka kompanije akvizitera, koji će raditi unutar softvera.

Automatizirani poziv će učinkovito obavijestiti ciljanu publiku. Naravno, bit će moguće koristiti i tekstualni format.

CRM sustav za upravljanje klijentima omogućuje automatsko masovno slanje poštom, što će tvrtkama omogućiti vodeće tržišne niše smanjenjem režijskih troškova zaposlenika.