Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM usporedba

CRM usporedba • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM usporedba
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prilikom odabira automatiziranog sustava obavezna je usporedba CRM programa sa sličnim kako bi se identificirao najbolji i najprikladniji u smislu funkcionalnosti i modularnog sastava za vašu vrstu djelatnosti. Kriteriji za usporedbu CRM sustava mogu biti različiti, kako za male tako i za velike tvrtke, s punim spektrom mogućnosti ili ograničenim i različitim cijenama itd. Usporedba 1C CRM programa je da nema potrebe kupovati dodatne aplikacije, trošiti vrijeme radeći u jednom sustavu i unositi podatke u drugi, kada je sve u jednom programu, radi praktičnosti nema potrebe skakati s jednog sustava na drugi , automatizacija poslovnih procesa i optimizacija radnog vremena. Kada uspoređujemo 1C CRM aplikacije, vrijedi napomenuti da postoje različite vrste, od osnovne verzije do pune verzije. Usporedba može biti izračun radnih mjesta, za pojedinačni rad, s potpunom ili djelomičnom automatizacijom, uz podršku servisera, dalje rangiranje prema kriterijima radne aktivnosti. U usporedbi sa sličnim aplikacijama, naš automatizirani program Universal Accounting System potpuni je CRM sustav dostupan za višekorisnički način rada. Uz nižu cijenu od tržišta, s neograničenom funkcionalnošću, CRM uslužni programi omogućuju vam izradu planova rada s diferencijacijom korisničkih mogućnosti i podjelom radne aktivnosti između zaposlenika, kako biste poboljšali status i produktivnost stručnjaka. Zbog stalnog praćenja, uz detaljne izračune odrađenih sati i kvalitete obavljenih poslova u 1C, koji utječu na plaće, pomaže u povećanju razine učinkovitosti. U usporedbi sa sličnim aplikacijama, naš CRM sustav nudi mogućnost automatizacije glavnih procesa i kriterija koji se odvijaju u organizaciji, prema kriterijima menadžerskog računovodstva i odnosa s klijentima, ne zaboravljajući logistiku, dokumentaciju, interakciju 1C CRM računovodstvo.

Uslužni program za brzo svladavanje, pomaže u brzom postavljanju potrebnih kriterija pretraživanja, unosa i računovodstva, modificirajući ih potrebnim uzorcima, predlošcima i tablicama, što dovodi do trenutnog generiranja dokumentacije i izvješća, ispunjavanja rokova za podnošenje upravi na analizu i porezu odbora, mjesečno ili tromjesečno. Zaposlenicima je omogućena prijava i lozinka, osobni pristup CRM i 1C sustavu, ispunjavanje kriterija za radne aktivnosti. Na izbor su svi svjetski jezici, koji se koriste istovremeno ili naizmjenično, ovisno o izboru korisnika. Ako nema dovoljno modula, oni se mogu razviti osobno za vas, uzimajući u obzir sve vaše želje.

U jednoj tablici možete održavati jedinstvenu bazu kupaca, kontrolirati kvalitetu, kriterije i periodičnost kupnje, pregledavati povijest naselja i zaduženja u 1C, analizirati kvalitetu i uvjete rada. Pri izradi dokumentacije i izvješća, prateće dokumentacije i faktura za plaćanje mogu se koristiti različiti formati dokumenata. Poslane poruke, dokumenti i drugi podaci mogu se slati putem SMS-a, MMS-a, e-pošte.

Praćenje se provodi kontinuirano putem spajanja na video kamere koje prenose video materijal online. Osim toga, daljinski pristup doprinosi neometanom radu, kontroli i računovodstvu, mobilna verzija. Za provjeru softvera za usporedbu, analizu kvalitete i funkcionalnosti, dostupan je pri korištenju probne verzije, koja je besplatno dostupna na web stranici, gdje također možete uzeti u obzir usporedbu i recenzije naših kupaca. Za dodatna pitanja obratite se menadžerima.

Naš automatizirani CRM sustav, za razliku od sličnih aplikacija, odlikuje se multimodalnošću, učinkovitošću, velikom količinom memorije i neograničenim mogućnostima.

Jedinstveni CRM uslužni program koji vam omogućuje izradu i korištenje proračunskih tablica prema kriterijima, automatizira unos materijala uvozom materijala iz bilo kojeg izvora, pružajući točnost i optimizaciju radnih resursa.

Elektronički planer omogućuje točan unos podataka za planirane događaje, žigosanje datuma, klijente i opunomoćenike u zasebnim stupcima, bilježeći status provedbe i komentare.

Višekanalna baza podataka podrazumijeva jedinstveni pristup aplikaciji prema kriterijima, za implementaciju i usporedbu zajedničkih radova u 1C, za razmjenu, unos i pružanje podataka koji se nalaze u jedinstvenoj informacijskoj bazi pomoću kontekstualne tražilice.

Izvješća i dokumentacija generiraju se automatski, dajući korisnicima točne i potpune podatke i obrađujući velike količine informacija.

Neće biti teško prilagoditi se kriterijima menadžmenta, program je vrlo jednostavan i općedostupan pa nije predviđeno dugotrajno usavršavanje i usavršavanje.

Sve informacije i dokumentacija, kada se kopiraju, automatski se pohranjuju na poslužitelju, osiguravajući trajan i nepromijenjen izgled.

U usporedbi s drugim aplikacijama, naš razvoj omogućuje istovremenu upotrebu više stranih jezika, što će plodonosnije utjecati na status i rad tvrtke.

Osobna prijava i lozinka, čitljivi pokazatelji uspješnosti, omogućuju razlikovanje korisničkih prava.

Veliki izbor modula, predložaka i oglednih dokumenata može se nadopuniti dodatnim razvojem ili instalirati s Interneta.

Automatski unos, u usporedbi s ručnim unosom, štedi vrijeme i osigurava rezultate bez grešaka.

Izvoz skraćuje vrijeme, pružajući točne podatke, posebno za bazu podataka 1C.

Korištenje CRM kriterija imat će produktivan učinak na ekonomski rast organizacije, usprkos sličnim razvojima, s obzirom na integraciju s 1C računovodstvom.

Za radnu površinu postoji veliki izbor predložaka i tema koje će, u usporedbi s konvencionalnim čuvarima zaslona, stvoriti ugodno okruženje.

Održavanje jedinstvene baze klijenata pomaže zaposlenicima da vide prave informacije i primijene ih na kasnije odnose.

Automatska distribucija SMS, MMS, Mail i Viber poruka može se koristiti za prijenos dokumenata ili za informiranje ugovornih strana.

Troškovi programa se ne mogu uspoređivati, jer je cijena niža od tržišne i ima više mogućnosti.

Daljinsko upravljanje, vrši se sigurnosnim kamerama.

Izračun se temelji na cjeniku, uzimajući u obzir promocije, bonuse, posebne ponude za stalne kupce.

Izrada dizajna, prema vlastitoj zamisli

Daljinsko upravljanje CRM i 1C uslužnim programima omogućeno je putem internetske veze mobilnih uređaja.