Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM sustav odnosa s klijentima

CRM sustav odnosa s klijentima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM sustav odnosa s klijentima
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sustav odnosa s kupcima Universal Accounting Systema prekrasno je dizajniran elektronički alat. Uz njegovu pomoć lako se rješavaju svi uredski zadaci, bez obzira koliko se operaterima činili teškima. Ovaj složeni softver ima tako napredne parametre performansi da je njegov rad učinkovit čak i za osobna računala niskih performansi. Svaki će kupac moći instalirati i koristiti ovaj proizvod jednostavno zato što ima rekordne sistemske zahtjeve. Štoviše, to ni na koji način nije utjecalo na performanse proizvoda. S lakoćom izvršava sve zadatke koji se pred njega postave. Ovaj CRM sustav za odnose s klijentima pružit će odličnu uslugu kupcima koji su se prijavili, koji će biti zadovoljni, što znači da će reputacija tvrtke biti dobra i ljudi će biti spremniji kontaktirati ovaj poslovni objekt.

Instalacija CRM kompleksa neće oduzeti puno vremena, a stručnjaci će pružiti punu podršku. Istovremeno, moći će se računati na tečaj na visokoj razini, ali u kratkom formatu. Zahvaljujući njegovoj prisutnosti, korisnici imaju brz početak rada s ponudom. Naš CRM softver radit će besprijekorno u svim uvjetima, čak i kada tvrtka mora obraditi veliki broj zahtjeva kupaca. Istodobno, neće biti poteškoća i pogrešaka zbog činjenice da će umjetna inteligencija doći u pomoć. Korištenje CRM sustava jednostavan je i jasan proces, a tvrtka će dužnu pozornost posvetiti odnosu s korisnicima. Nećete morati trpjeti gubitke zbog toga što zaposlenici loše obavljaju svoje radne obveze, jer će im softver pomoći, ali i kontrolirati ih. Kontrolne funkcije ne odnose se samo na same radnje, već i na vrijeme koje su im oduzele. Ovo je vrlo korisno i praktično jer vam omogućuje uštedu financijskih resursa poslovanja.

CRM sustav za odnose s kupcima možete koristiti čak i ako nemate značajnije znanje o računalnim tehnologijama. Čak će i neiskusni stručnjaci moći brzo svladati jednostavno zato što proizvod ima jasno i jednostavno sučelje. Osim toga, skočni savjeti pomoći će vam da se naviknete na ogroman broj opcija koje pružaju zaposlenici projekta USU. Ali to nije ograničeno na popis prednosti CRM sustava za odnose s klijentima. Dolazi zajedno s kratkim, ali informativnim tečajem obuke. Osim toga, kada se pusti u rad, punu pomoć pruža tvrtka za razvoj. Zaposlenici USU-a ne samo da će osigurati neprekinuti proces instalacije, već će također pomoći konfigurirati algoritme. To je vrlo korisno za stjecatelja jer on ne mora ništa učiniti sam bez pomoći programera. Stručnjaci Univerzalnog računovodstvenog sustava pružaju potpune savjete o instalaciji CRM programa za odnose s klijentima.

Brzo pokretanje jamči brzo puštanje u rad elektroničkog proizvoda. Zaposlenici neće morati trpjeti gubitke jer su loše obavili posao. Naprotiv, stručnjaci će biti visoko motivirani i moći će lako obavljati uredske poslove bilo kojeg formata. Odnosi s kupcima bit će dobri, što znači da će se ugradnja CRM sustava brzo isplatiti. Tvrtka će doživjeti eksplozivan rast produktivnosti jer će svaki od stručnjaka moći učinkovito obavljati svoje izravne radne uloge. Moći će se pratiti rad po fazama izvođenja i tako razumjeti što dalje treba učiniti. Kupcima i odnosima s kupcima posvetit će se odgovarajuća pozornost ako u igru uđe Universal Accounting System enterprise CRM. Ovaj elektronički proizvod omogućuje automatizirani izračun broja potrošača koji su se prijavili u usporedbi s onima koji su nešto kupili. Ovo je vrlo korisno i praktično jer vam omogućuje da zapravo saznate trenutni omjer.

Kupcima će se posvetiti dužna pažnja i bit će usluženi s najvišom razinom kvalitete. Odnosi s njima će se poboljšati, što znači da će objekt poduzetničke aktivnosti voditi na tržištu. Gotovo sve vrste programa Universal Accounting System lako se prebacuju u CRM način rada. Zahvaljujući tome, moguće je komunicirati s potrošačima na potpuno novoj razini kvalitete. Ovaj proizvod je superiorniji od bilo kojeg alternativnog CRM sustava, što ga čini najprofitabilnijim ulaganjem. Sveobuhvatni USU CRM sustav odnosa s kupcima sposoban je izvršiti reviziju skladišta. To omogućuje tvrtki da na najoptimalniji način rasporedi zalihe po skladišnim područjima. Predviđena je i učinkovita modularna arhitektura. Zahvaljujući tome, svaki od računovodstvenih blokova bavi se skupom obveza koje namjerava ispuniti.

Demo verziju CRM sustava za odnose s korisnicima možete preuzeti na službenom portalu USU. Samo ovaj izvor ima sigurnu i funkcionalnu vezu.

USU tim uvijek detaljno provjerava linkove i neće prijetiti osobnim računalima jer ne sadrže trojance i viruse.

Interakcija s kupcima odvijat će se na odgovarajućoj razini kvalitete, zahvaljujući kojoj će tvrtka moći značajno povećati svoju reputaciju.

Primjenom odnosa CRM sustava, postaje moguće učinkovito raditi s timovima na radnoj površini. Možete ih grupirati na način koji vam najviše odgovara.

Potrošači postižu visoke ergonomske parametre prilikom interakcije s ovim elektroničkim alatom. Zahvaljujući tome, tvrtka može voditi velikom razlikom od svojih glavnih protivnika.

Suvremeni adaptivni kompleks projekta USU omogućuje rad s promjenom algoritama izračuna na temelju kojih radi. To daje operativni manevar u aktivnostima koje tvrtka provodi i jamči vodeće pozicije.

USU-ov moderni CRM sustav za odnose s klijentima sposoban je prikazati informacije na ekranu u formatu s više katova. Zahvaljujući tome, postoji velika šansa za uštedu financijskih rezervi, tako da se ne moraju preusmjeravati na kupnju najnovijih monitora.

Stjecatelj će također moći uštedjeti na sistemskim jedinicama, iako to nije potrebno jer CRM sustav za odnose s klijentima može dobro raditi i na vrhunskim sistemskim jedinicama i na vrlo zastarjelim računalima.

Niski sistemski zahtjevi jedna su od naših značajki, zahvaljujući kojoj se softver može koristiti u gotovo svakom okruženju. Moderan i kvalitetan CRM sustav za odnose s korisnicima iz USU može se koristiti u svim uvjetima, a njegov rad jamči dostupnost visokokvalitetnog alata koji se sa zadacima nosi mnogo bolje od osobe.

Formiranje projektnog zadatka od strane kupca bit će moguće ako je potrebno obraditi elektronički proizvod.

Moguće je izraditi individualni projektni zadatak za izmjene relacijskog CRM sustava sa svakim od korisnika kako bi isti bio u potpunosti prilagođen individualnim potrebama korisnika.

Ispravan unos informacija bit će ključ uspjeha poduzeća, budući da sam sustav ne dopušta pogreške, a pogreške mogu nastati samo propustom operatera, a ljudski faktor značajno je ograničen u svom utjecaju na uredske procese.